V86 onsdag

Onsdagskvällen bjuder på trav saxat från Jägersro och Solvalla. V86, ett fantastiskt spel då så lite, men ändå så mycket krävs för att du ska bli rikligt belönad.

Med detta menar vi att det behövs i stort ”bara” att du träffar en eller möjligtvis två mindre streckade hästar för att utdelningen skall skjuta i höjden. Dock så är det 8 lopp vi ska ta oss igenom, det är här det svåra kommer in i bilden. Många lopp handlar i stort sett bara om att man ska ta sig igenom och ”sätta/bocka av”. Med åtta lopp är det just detta som många får problem med. Man faller av vägen någonstans…

Vi ska som vanligt göra allt för att ta oss ända in i mål med 8 rätt.

I dessa tider är det många hästar som gör årsdebut och det är lite oklart vart de står formmässigt. Många är rejält preppade medan vissa behöver lopp i kroppen.

I avd 6 ser vi prov på detta. Här klver flera mycket fina hästar in och gör årsdebut. Bland annat en av dagens större favoriter, Makethemark. Hästen slogs med yppersta världseliten i fjol och är väl berättigad favorit. Men hur är det med formen?

Vi vill lyfta fram nr 1 i samma lopp. Ragazzo Da Sopra. Vann överraskande i gulddivisionen förra året. Vi tror att hästen är rejält preppad inför dagens start och till i skrivande stund 7% är hästen och framförallt ekipaget (Goop i jollen) mycket intressant.

I sista avd finns det goda förutsättningar för att det kan bli åka av i början. Ett jämnt högt tempo och vi har bakspårshästarna nr 11 Valetta och nr 12 Global Vintage (bägge 3%) som fidusar.

I avd 5 tycker vi att vi har ett fräckt drag i nr 6 Dizzy River. Kan få springa med längs sargen här och på sista bortre lång bruka det kunna öppna upp sig. Till 5% är det ett givet streck för oss.

I skrivande stund anser vi att nr 1 i avd 2, Give Me Ten 13% är en intressant vinnare. Kan tänkas att fräckt spikas även om Åke Lindbloms Athos Race, favorit i loppet, är en tuff utmanare.

Det var några av våra tankar inför kvällens tävlingar. Som brukligt gör vi jobbet ända in på spelstopp för att få med all info.

är du intresserad av att köpa in dig på en andel så finns det i olika prisklasser.

Miljongängets BIG – 1500 kr

Miljongänget V86 – 350 kr

Miljongänget Lilla – 100kr

Ni finner samtliga system inne hos vår partner Gotthärnan/Andelstorget

Comments

comments

Kategorier: Trav