Analys Big 9, 1 okt

Publicerades den 30 september 2022

Analys av veckans Big9-kupong

Förra veckans Big 9-runda gav ett antal skrällar, Schweiz bortasger mot Spanien till 5 % i topp. Utdelningen seglade iväg till över 400 000 kr på 9 rätt, grattis till de fyra som kammande hem bra slantar! Våra drag i analysen var ömsom vin, ömsom vatten. Snyggt underspel i Danmark-Frankrike tar vi med oss, däremot snöplig torsk på skrällspelet X2 Albanien samt bom på spiken Spanien. Nu är storligorna tillbaka och vi tar ny sats med en härlig kupong att jobba med! 

Spelstoppet är tillbaka på vanliga kl 16:00 på lördagen!

Vi kommer precis som varje fredag att skriva en analys av omgången på Big 9. Vi resonerar kring kupongen och vilka drag som ser mest attraktiva ut just nu. Vill ni hänga med på en andel så hittas de i Ica Grevies ombud.

Big 9 Kupongen

Som ovan skrivet, storligorna är tillbaka och vi bjuds på fem matcher från Premier League, två från La Liga samt två från Serie A. denna vecka. Fin klass på matcherna i stort sett rakt igenom men hetast av de nio är väl Inter-Roma. Tre hyfsat stora favoriter på kupongen i Liverpool, Milan och Barcelona men ändå en klurig utmaning att ta sig i mål och på ett balanserat sätt nå den åtråvärda nian! 

Bästa spiken på Big 9 1X2

Tre nämnda storfavoriter finns alltså, av de ser Liverpool ut att bli den spiken med störst spelvärde. Milan groteskt överstreckat och Barcelona +90 % lockar inte heller. Men vi utser faktiskt en helt annan hemma-etta som veckans bästa spik; Southampton. Laget möter Everton och det är två lag som haft en kämpig start på säsongen. Sju poäng vardera inspelade och plats 13 och 14 i tabellen. För Evertons del är det framförallt offensiven som spökar, bara fem gjorda mål. Saints ska vara knapp men klar favorit på hemmaplan och denna match tror vi många bara ”helgarderar och går vidare”, därmed fint läge att hugga Southampton kring 45 %! 

Bästa över/under på Big 9

Förra veckan hittade vi en snygg 45 %-are som spik (under 2,5 mål i Danmark-Frankrike) och vi fortsätter återigen med underspel. Denna gång tar vi sikte på Crystal Palace-Chelsea. En viss herr Potter ska nu leda Chelsea i Premier League. I Brighton satte han defensiven på plats snabbt och sedan jobbade mer o mer med offensiven. Låt oss gissa att han börjar från grunden även med Chelsea? Crystal Palace är ett stabilt lag och kommer säkerligen bjuda upp till kamp i detta derby. Historiskt sett har Chelsea dock ett enormt övertag med 10 (!) raka segrar mot CP! Ska vi gissa på 0-1 eller 0-2 på tavlan efter 90 min?

Läckra 38 % på underspelet i skrivande stund, lär vandra upp mot 45-50 % men ändå vara ett vettigt drag. Undern ska vara favorit här! 

Bästa skräll på Big 9

Sevilla-Atletico Madrid låter fint men här är det ett ångestladdat möte. Två lag som önskat mer av ligastarten helt klart. Det luktar målsnålt (vettigt värde på under 2,5 mål i nuläget) och krysset ligger nära till hands. Tvåan på Atletico har oavsett stuckit iväg alldeles för högt, 55 % i skrivande stund är 10-15 procentenheter för högt. Fint läge att jaga en ”billig skräll” här. Billig i den meningen att risken inte är så stor, faktum är att 1X har betydligt större chans att gå in jämfört med tvåan. Bra sätt att hålla ner svårighetsgraden på bygget. 

Taktiken Big 9

Ingen jackpot, tuff konkurrens med Stryktipset och nya Fullträff och därmed kan vi inte förvänta oss någon särskilt stor omsättning. Vi tävlar mot massa små system gissningsvis och det kommer inte behövas alltför många skrällar för att utdelningen ska skjuta i höjden. Håll ditt bygge relativt simpelt denna vecka, spika av minst en av de tre storfavoriterna och ”vaska” inte för många troliga tecken (om än överstreckade). Ta den enkla vägen till välbetald nia!

Vill du ha experthjälp? Låt oss bygga systemet! Vi erbjuder följande:

Våra andelar Big 9

Mot 9 välbetalda rätt!

 

Skrällen
  • Sevilla 1X
team-skrallen
Spiken
  • Southampton
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Crystal P-Chelsea
team-draget
Köp en andel