Big 9 med Big Win!

Publicerades den 7 april 2023

I lördags blev det 8 rätt som bäst på Big 9, Miljongängets Kanon bommade bara krysset i Brighton-Brentford, målrikt som förväntat men tyvärr slutade det 3-3 efter sen Brighton-kvittering…Men vi hugger efter potten jämnt och ständigt! Kul nyhet denna vecka – ATG lanserar ”Big Win” vilket innebär att en ensam vinnare är garanterad en stor summa. Detta gäller varje omgång mellan 8 april – 20 maj. Denna vecka är det 1 413 754 kr att jaga!

Nära, nära att återigen sätta 3 av 3 drag förra veckan. Crystal Palaces 2-1-mål i 95:e minuten dödade under 2,5 mål på ett snöpligt sätt. Spiken Bayern och skrällen Aston Villa borta mot Chelsea satt dock klockrent!

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på fem matcher från Premier League tre från Serie A och avslutningsvis spanska fajten Real Madrid-Villarreal.  Manchester City är kupongens största favorit (borta mot Southampton). Även Real Madrid kommer få hög streckprocent på sig och där luktar det mer skräll än i Citys match… Överlag en kul lapp som absolut kan ha förutsättningar att staka ut en ensam vinnare om det skräller på några håll! Låt oss ta en kik på veckans bästa drag.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Ibland behöver inte alltid de fotbollsmässiga argumenten väga tyngst. Rent spelteoretiskt ser Leicester ut att bli en mycket fin spik på lördag. De ses med runt 55 % chans att vinna enligt oddsmarknaden (som är ett pålitligt facit kring sannolikhetsvärderingar) och när svenska folket verkar gardera friskt öppnar sig bra läge att ta Leicester-spiken. Bournemouth gör det ofta bra men som sagt, här går vi stenhårt på odds kontra streck!

Bästa över/under på Big 9

Att hitta en korrekt streckad spik kring 60-70 % på 1×2-delen av Big 9 händer sällan. Men på över/under får vi chansen då och då! Lazio-Juventus förväntas bli en målsnål historia och 62 % i skrivande stund är kanonbra virke att singla. Lazios har nio raka ligamatcher under 2,5 mål och Juve är tajta de med…

Bästa skräll på Big 9

På temat snåla italienare så tar vi oss vidare till Torino-Roma. Där har Roma stuckit iväg högt i streckprocent. Märkligt högt och vi ser kanonläge att snabbt haka av ett gäng svaga motståndare genom att spela 1X här. Torino är stabila och Mourinhos mannar har sällan lätt för att vinna matcher, bör bli jämnt och finfint värde på framförallt ettan!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Torino 1X
team-skrallen
Spiken
  • Leicester
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Lazio-Juventus
team-draget
Köp en andel