Skön jackpot på Big 9!

Publicerades den 24 februari 2023

Ytterst nära succé på veckoomgången av Big 9. Stannade på 8 rätt på Miljongängets Stora Jackpot då vassa draget (35 %) under 2,5 mål i Man United-Barcelona bommade. Annars rätt ute på mycket och vi står verkligen på tur för att klonka in en fullträff på nio rätt! Denna helg har vi dessutom 1 mille jackpot och ska givetvis göra allt vi kan för att lyckas ta hem potten…

Veckans Big 9-kupong

Sex matcher från Premier League som kompletteras med en italiensk match och två spanska. Manchester City är ensam om att vara storfavorit på kupongen, i övrigt betydligt tuffare och ovissare matcher. Bäddat för rejäla felstreckningar av svenska folket – som vi kan dra nytta av!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Leeds tar emot Southampton i ett riktigt ångestmöte. De två bottenlagen är båda desperata efter seger såklart. Saints överraskade och vann snyggt borta mot Chelsea förra helgen. Återigen ett magiskt frisparksmål av Ward-Prowse som avgjorde. Men i grund och botten är Leeds ett bättre lag och vi tror de har toppchans att avfärda ett svagare Southampton här. Svenska folket lär leta spikar på andra håll och förhoppningsvis kan vi få denna spik runt 50-55 %, vilket är fint!

Bästa över/under på Big 9

Under 2,5 mål i Valencia-Real Sociedad kommer bli tydlig favorit på strecken, men även oddsmarknaden styrker detta. En stabil ”spik” att luta sig emot tänker vi. Det är två lag som sällan är inblandade i målglada tillställningar och defensiven sätts först. Ett ytterligare skäl att ta ”undern” här är att den gifter sig bra med ett fräckt val av 1X i matchen. Bortalaget Sociedad ser ut att bli kraftigt överstreckade och då vill vi gärna jaga skrällen med 1X!

Bästa skräll på Big 9

Vi stannar kvar i Valencia-Real Sociedad. Som vi nämnde i stycket här ovan lockar 1X rejält. Valencia har visserligen fem raka torsk, men fyra är med uddamålet. De kommer kriga vilt för sin överlevnad i La Liga och är ”alltid” svårslagna hemma på Mestalla. Oddsmarknaden ger Valencia ca 60 % chans att klara minst en pinne här. De tidiga strecken från svenska folket är bara på 45 % för 1+x och vi får alltså superfint värde på skrällen här!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Valencia 1X
team-skrallen
Spiken
  • Leeds
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Valencia-Real Sociedad
team-draget
Köp en andel