Topptipset inleder veckan!

Publicerades den 25 september 2023

Ny vecka och nya fräscha potter att jaga! Ikväll är det 8 rätt på Topptipset som är det givna målet. Det är en kupong som tilltalar oss, framförallt på det spelmässiga planet. Den omsättning som hittills landat in i potten (ca 300 000 kr) skvallrar om att svenska folket har svårt att komma rätt i dessa matcher, vilket såklart gillas. Matcherna är för övrigt en blandning av Allsvenskan, Championship och diverse europeiska matcher från Spanien, Grekland och Irland.

Spelförslag

Denna gång väljer vi att jobba med en stor och kraftig grundram. Bara en spik och två halvgarderingar, resten helgarderas.

Spiken vi fastnar för är Racing Club de Ferrol som tar emot Zaragoza. Det kanske förvånar en och annan men det är hemmalaget vi spikar, inte serieledande bortalaget. 21 % i skrivande stund på Ferrol är ett fynd vi inte kan blunda för, laget är faktiskt favorit på oddsen och även om streckprocenten tickar uppåt här under dagen lär ettan hålla sig fin!

De två halvgarderingarna är Sirius X2 och Tenerife 1X, två drag som även de fokuserar på spelvärde. Värmano-ettan och Espanyol-tvåan lockar inte alls att betala för.

Reduceringar

Vi har nu ett system på 972 rader, ganska välkomponerat men ändå aningen spretigt då vi både betalar för en del skräprader (dock ganska få) samt en del rader med för hög svårighetsgrad (ganska många). Här vill vi trimma och vad passar då inte bättre än att surfa in på www.reducering.se och nyttja Sveriges bästa reduceringsverktyg?

Blå färgreducering: Tenerife och Bohemians är två fina tecken och vi vill gärna trycka lite extra på dessa. Krav sätts att minst av lagen ska vinna.

Röd färgreducering: Här markerar vi tre ganska tveksamma favoriter. Elfsborg, Coventry och Panathinaikos. Tveksamma i bemärkelsen att de är överstreckade! Vi vill inte betala för radkombinationer där alla tre lagen vinner. Men samtidigt ser vi det som för svårt att fälla alla tre. Den gyllene medelvägen blir att köra på ”min 1, max 2” vilket också skapar bra balans i systemet.

Nu har vi komprimerat vårt bygge, en del skräprader försvann och svårighetsgraden sänktes. 972 rader blev 432 rader och ett mycket trevligt system att följa denna måndagskväll.

Spelförslaget för 432 kr ses här! 

I vår DBS-butik har Miljongänget och även nya killarna i Björnligan dukat upp ett trevligt utbud. ”Den som inte hittar något bra här ska inget ha”! 😀 Ha en fin måndag och vecka alla!

 

 

Skrällen
  • Sirius X2
team-skrallen
Spiken
  • Racing Club de Ferrol
team-spiken
Draget
  • Tenerife
team-draget
Köp en andel hos DBS!