Andelsspel Powerplay

Via länkar nedan kan du köpa andel för Powerplay hos Svenska Spel.Powerplay är lite utav ett favoritspel för oss på Dagens Bästa Spel. Ofta höga utdelningar och vi brinner för hockeyn! Här får du chansen att spela tillsammans med Miljongänget, de har flera häftiga storvinster på Powerplay, ja vinster över 100 000 kr på detta lilla spel. Ambition är att erbjuda Sveriges bästa andelsspel på Powerplay. Läs mer om våra Powerplaysystem nedan! 

Våra storvinster

Sortera efter:
icon e powerplay
Miljongängets MEGA PP x10
Datum: 31 oktober 2023
Vinst: 67 062 kr
icon e powerplay
Femsiffriga Jakten
Datum: 6 oktober 2023
Vinst: 55 416 kr
icon e powerplay
Miljongängets Stora PP x10
Datum: 21 mars 2023
Vinst: 46 206 kr
icon e powerplay
Miljongängets Mega PPx10
Datum: 3 februari 2023
Vinst: 57 084 kr
icon e powerplay
Miljongängets Stora PP x10
Datum: 3 mars 2022
Vinst: 70 749 kr

Andelsspel på Powerplay

Hockeyintresset är stort i Sverige och därför har även Powerplay blivit en uppskattad spelform hos Svenska Spel. Även andelssystem på Powerplay har snabbt blivit populära. Många spelombud erbjuder spel på Powerplay i andelsform. Med vår gedigna hockeykunskap kombinerat med strategiskt tankesätt kring hur smarta system skapas vill vi hävda att vi är i topp bland de som bygger de bästa andelssystemen till Powerplay. Många vinster genom åren ger stöd till detta påstående och många förknippar faktiskt Miljongänget med hockeykunskaper.

Att köpa andel till Powerplay

Det är enkelt att köpa en andel till Powerplay av oss på Dagens Bästa Spel.Genom att klicka på följande länk slussas du vidare till Svenska Spel Tillsammans och vårt ombudslag DBS som drivs i samarbete med Ica Grevie. Powerplaysystemen ligger därefter nederst i listan av de olika spelformerna. Det går även att filtrera och enbart välja att visa just Powerplaysystemen. Dessa sorteras i prisordning och mer info finns att läsa om respektive andelsspel på Powerplay. När du hittat din favorit, klicka på “köp andel” och köpet genomförs. Det går att köpa flera andelar i samma system för den som önskar det, finns ingen begränsning. 

Fördelar med andelssystem till Powerplay

Att spela tillsammans i ett andelssystem har flera fördelar. Powerplay har åtta matcher på kupongen och det blir snabbt svårt att få till bra system om garderingarna är för få. Ishockey har ett stort slumpmoment involverat och det är sällan det finns riktiga stora favoriter eller “säkra” spikar att använda. Att då kunna gradera brett men ändå på ett smart sätt ökar chanserna att vinna. Genom att köpa en andel i ett andelsssystem med både helgarderingar och halvgarderingar ökar chanserna betydligt att nå 8 rätt. Men den absolut största fördelen med att köpa en Powerplayandel är att systemet byggs av experter som både har bred kunskap om välbalanserade system, följer odds och streckprocent och gör allt för att optimera systembygget. 

Genomtänkta andelsspel till Powerplay

I stort sett kan vem som helst bli spelläggare och sälja andelsspel. Men vill du lägga dina pengar i vilken spelläggares händer som helst? Många butiker och personer erbjuder andelar i olika system och inte sällan byggs systemen utan större eftertanke. För oss är det däremot viktigt att våra andelsspel på Powerplay är genomtänkta, att det finns en fin balans mellan att inte bygga för svåra rader och att få 8 rätt och chansen till stora vinster. Miljongängets andelsspel på Powerplay görs noggrant och anpassar efter varje omgångs unika förutsättningar. 

Spelläggare på Powerplay

Hos oss är det Miljongänget som är spelläggare och bygger andelssystemen till Powerplay. Gänget fick sitt smeknamn efter en jättevinst på 9,5 miljoner kronor år 2018. Den gången på Stryktipset. Men det går att vinna riktigt stort även på Powerplay! Två gånger har vinsten seglat över 100 000 kr, vid båda tillfällena var det fyra andel per system och det innebar mer än 25 000 kr i vinst per andel. Systemet med flest storvinster heter Miljongängets Big PP x10. Miljongänget gör Powerplaysystemen och gänget består av fyra personer med många års gemensam erfarenhet av spel på Powerplay

Men det går att vinna riktigt stort även på Powerplay! Två gånger har vinsten seglat över 100 000 kr

Dagensbästaspel

Vad kostar andelarna till Powerplay?

Vi erbjuder andelsspel i alla prisklasser. Den billigaste andelen till Topptipset kostar 20 kr och sedan har vi andelar i alla prisklasser upp till 2500 kr per andel. Alla ska ha chansen att spela andelsspel med Miljongänget är vår filosofi. Självklart går det bra att köpa andelar i flera olika andelsspel eller köpa flera andelar i ett andelsspel. Billiga andelar på Powerplay har flera gångar genererat fin avkastning till glada köpare. 

När öppnas andelsspelen till Powerplay?

Hockeysäsongen pågår i grova drag mellan september och maj. Först ut är den svenska hockeyn och mot sommaren är det NHL som håller på längst. Under hockeysäsongen går det att köpa andelar till Powerplay i stort sett dygnet runt hela veckan hos oss. Eftersom Svenska Spel har kuponger till Powerplay nästa alla dagar under perioden september till maj. Systemen öppnas för en dag i taget, det vill säga att “nästa” omgång på Powerplay och andelarna till den blir tillgängliga direkt efter spelstoppet på den föregående omgången. Efterfrågan är stor på flera av systemen, det är klokt att hugga sin andel i tid. Vi strävar efter att ha ett trevligt utbud av andelar till Powerplay tillgängliga hela vägen fram till spelstopp. 

När lämnas systemen in och hur ser jag mitt andelssystem?

Våra andelsspel lämnas in i nära anslutning till spelstopp, under den sista timmen innan spelstopp. Det inlämnade andelsspelet på Powerplay syns därefter under “mina spel” på ditt Svenska Spel-konto. Systemen lämnas in nära spelstopp för att ta del av så mycket info som möjligt, allt från eventuella skador till oddsrörelser och streckprocent – allt för att maximera och göra de bästa andelssystemen till Powerplayt! Av denna anledning visar vi sällan så kallade “radskisser”, alltså förslag på hur systemen ser ut, i förväg. Att bygga systemen sent med all info på bordet är värdefullt och en kvalitetsstämpel enligt oss. 

Live-rättning Powerplay och ditt andelssystem

Att följa sitt spel i jakten på alla rätt är i mångas ögon en stor del av nöjet med att spela Powerplay.Visst håller vi med. Att titta på en ishockeymatch och ha liverättning igång för de övriga sju är härligt, många målpling och spänningen är på topp! Ett andelssystem på Powerplay kan följas på exakt samma sätt i Svenska Spels liverättning som ett eget system. Utdelningsprognosen visar vad totalvinsten på systemet är, för att veta vinsten på din andel behöver du dela summan med antalet andelar i systemet. Om en match återstår går det att se vad utfallet för vinst på 1, X respektive 2 blir, även där totalvinsten för hela systemet. 

Vinster andelssystem Powerplay

Miljongänget har levererat många storvinster sedan start på Svenska Spel Tillsammans hösten 2019. Fler än 40 vinster över 30 000 kr på Powerplay varav toppnoteringen är 124 000 kronor på systemet Miljongängets Mega PP x10 häromåret. Vinsten blev cirka 31 000 kr per andel! Varje dag har vi naturligtvis siktet inställt på nya storvinster på Powerplay.

Andelssystem till Powerplay med få andelar

Efterfrågan på andelsspel med färre andelar har funnits. Därför har vi skapat flera olika andelssystem till Powerplayt med få andelar per system. Vi har flera system i vårt Svenska Spel-ombud med enbart tre eller fyra andelar per system. Vid vinst på ett andelssystem med det upplägget behöver du inte dela kakan med så många! Givetvis har vi även andelssystem med fler andelar att erbjuda också, välkommen att hitta just din favorit bland vår andelsspel på Powerplay. 

Olika andelsspel till Powerplay

Powerplay kan spelas med olika radinsatser. Allt från 1 kr per rad till 10 kr per rad. Det går att köpa Powerplayandelar hos oss med både 1 kr radinsats och 10 kr dito. Systemen som spelas med 1 kr radinsats har oftast en större ram, det vill säga flera garderingar. Medan systemen som spelas x 10 kr har lite mindre ramar men då en högre radinsats. Det går att vinna stort på båda alternativen. Den största vinsten på Powerplay på 1 kr radinsats var på systemet Miljongängets Stora 4 som prickade 8 rätt när utdelningen drog iväg till hela 39 000 kr. På system med radinsats 10 kr är den största vinsten 124 000 kronor på systemet Miljongängets Mega PP x10.

Speciella andelssystem vid extrapengar på Powerplay

När det är så kallade extrapengar på Powerplay ökar intresset alltid lite extra. I vårt ombud finns flera system som enbart spelas vid just extrapengar. Vanligen är det 250 000 kr extra i potten när Svenska Spel bjuder upp till dans. Ett exempel på sådant unikt andelssystemet är Miljongängets Extrapengar x10. Vi hoppas att Svenska Spel erbjuder extrapengar än oftare på Powerplay framöver, en spelform som är fantastiskt kul.