Boostad dubbel 15:e maj

Vi börjar nära oss slutet av toppligorna ute i Europa och även om fotbolls-EM snart stundar så det gäller att ta vara på nära man får dessa fina vardagskvällar med bra matcher. Idag tar jag en dubbel på två hemmalag i England och Spanien, som ComeOn sedan varit snälla att boosta upp till fina @ 2.90. 

Totalodds på dubbeln: @ 2.90

Klicka här för att rygga spelet

Manchester United +0.5 asian

Manchester United har inte på något sätt rosat marknaden denna säsong och ska i ärlighetens namn vara närmare en bottenstrid än kamp om Europa-platserna om man tittar på exempelvis Expected Points. Man fick häromveckan dessutom en rejäl smäll av Crystal Palace och har flera viktiga skador. Trots detta väljer jag att ta ställning för Manchester United i denna tillställning då jag tycker att marknaden värderar dem lite väl lågt. Newcastle har varit otroligt svaga på bortaplan den här säsongen och stängde till klart högre odds när man gästade Fulham för drygt en månad sedan. United får dessutom tillbaka Martinez och kanske, om vi har tur, även Bruno Fernandes. Hemma på Old Trafford har man dessutom inte förlorat mot något av lagen på placering 3-9 och nu väntar den sista hemmamatchen för säsongen.

 

Celta Vigo +0.5 asian

Celta Vigo har på något vis lyckats trassla sig in i bottenstriden även denna säsong, trots att man spelat klart bättre än så. En bidragande anledning är den potenta offensiven som har svårt att förvalta målchanser man skapat. Ikväll har man dock chansen att säkra kontraktet mot ett Athletic Bilbao inför hemmasupportrarna på Estadio de Balaídos och jag tror man tar den. På denna arena har man bara skjutit färre skott än motståndarna i två ynka matcher på hela säsongen. Kan Aspas och Larsen bara höja upp effektiviteten något så ska man komma härifrån med poäng.

Marknaden prisar dubbeln runt 2.20-2.45 och vi får härliga 2.90 av ComeOn – fint spel! 

Klicka här för att rygga spelet

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS