Rekare

Här hittar ni dagensbastaspel.se experter inom sportbetting.

iYnPkD z x

Dnz Betting

Dnz har sedan 2018 specialiserat sig i hörnor, kort och specialspel. Han driver även sin egen speltjänst via Telegram. Följ honom på Twitter för mer info om speltips, speltjänsten och andelsspel.
Visa mer
c fc f aa ef x

Daniel ”Striker” Domeij

Daniel ”Striker” Domeij har hela 25 år i spelbranschen – på bägge sidor av “huset” – och brinner för sportsbetting i alla dess former. Spelvärdet före sporten, men allmänintresset för sport är gediget och fotboll tar klart mest fokus, även bettingmässigt. Besitter fin bredd och är en mästare på att hitta värde i de lite mindre kända ligorna.
Visa mer
o XbiBgH x

Oskar Block

Blocken är trots sin unga ålder en av de mest etablerade rekarna i Sverige med närmare 20,000 följare på Twitter. Han besitter expertis inom både specialspel och större marknader i fotboll.
Visa mer

Jonas Harrysson

Sportintresserad som hela livet sysslat med spel i alla dess former.
Rekar mest fotboll och hockey.
Visa mer
n

Oskar Jörnevik

Sportintresset är otroligt stort från mig. På fritiden umgås jag med familjen mycket, även med vänner. Är också padel/tennis tränare och äger en padelhall. Håller mig främst till ishockey/fotboll och tennis spel. Kan ibland flika in med annat. Nu gasar vi!
Visa mer
dibbes

Dibbes Betting

Dibbe har över 5000 spel bokförda, där utstick står för de mesta av spelen. Är allmänt sportintresserad, men fotboll är det störst fokus på!
Visa mer

Isak ”AllsvenskanBet” Larsson

Isak har under flera års tid delat med sig av speltips på twitter främst med fokus på allsvenskan i fotboll med goda resultat.
Visa mer