Hem / Tennis

Tennis Speltips

Popyrin – Duckworth n Tennis
Marc-Andrea Huesler vs Daniel Galan
21 Sep 20:30
Spelbolag
Odds
1.75
Speltips
Över 22.5 games
Popyrin – Duckworth n Tennis
Alexei Popyrin vs James Duckworth
19 Sep 20:30
Spelbolag
Odds
2.00
Speltips
Över 23.5 games
SE ALLA SPELTIPS

Speldrag

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
n
Gonzalez S / Molteni A – Kubler J / Saville L
Tennis
23 sep 23:20
Gonzalez S / Molteni A
1.73
n
Kyrgios – Khachanov
Tennis
07 sep 02:15
Över 168.5 min
1.87

Fler speldrag

n
Gonzalez S / Molteni A - Kubler J / Saville L
Tennis
23 sep 23:20
Spelbolag
Odds
1.73
Speltips
Gonzalez S / Molteni A
n
Kyrgios - Khachanov
Tennis
07 sep 02:15
Spelbolag
Odds
1.87
Speltips
Över 168.5 min

KAMPANJER

KAMPANJER

Få ett riskfritt spel värt 500 SEK

Få ett riskfritt spel värt 500 SEK

Hajper kommer med en fin kampanj för alla som saknar konto hos dem.
Spela en valfri kupong till ett värde av 500 kr. Missas spelet får du upp till 500 kronor tillbaka!

Läs mer
1500 SEK Freebet – Hos Expekt

1500 SEK Freebet – Hos Expekt

Saknar du konto hos Expekt? Isåfall kan det vara läge att skapa ett nu då alla nya kunder får ett riskfritt spel till ett värde av 1 500 SEK!
Spela en valfri kupong till ett värde av 1 500 kr. Oavsett resultat får du sedan ett gratisspel till ett värde av 1 5000 SEK!

Läs mer

Nyheter

Inför Champions League: Grupp D, E och F

Allsvenskans bästa spelare på varje position

Sex omgångar återstår av den allsvenska säsongen 2022 och även om det kommer hända ett och annat innan vi gör bokslut i november så kommer spelarna som toppar diverse statistiska listor idag till stor del även göra det då. Därför är det på sin plats att position för position, med start från målvakt och backlinje […]

Läs mer

Nyheter

fotboll

Siffrorna bakom ett historiskt uselt landslagsår

Ett av svensk fotbolls sämsta landslagsår någonsin är till ända vilket resulterat i ett missat VM och degradering till C-divisionen i Nations League, det trots att den offensiva kvalitén med Dejan Kulusevski, Emil Forsberg och Alexander Isak är bättre än på många år. Men när Janne Andersson verkar förlorat förmågan att sätta ett kollektivt försvarsspel […]

Läs mer
Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Inget landslagsuppehåll kommer olägligare än höstens första och även om vi kommit något längre in på toppligornas säsonger än vanligt på grund av den ovanligt tidiga starten så vill man ha just ligafotboll och inte några halvtrötta Nations League-matcher. Men det är som det är och dessa avbrott ger oss desto större chans att grotta […]

Läs mer
Porto – Club Bub Brugge

Uppdaterat La Liga-tabelltips

Att tippa en tabell när det återstår flera veckor av transferfönstret och man inte har hundra koll på var lagen står är svårt, men så är fallet inför de stora europeiska ligorna vilket gör att man många gånger känner att man värderar lag annorlunda när det gått några omgångar och trupperna är spikade. Därför tänkte […]

Läs mer

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilket Spelbolag har bäst liveodds på Tennis?

Enligt vår mening har Bet365 den bästa avdelningen för liveodds på tennis.

Vad händer med mitt spel på Tennis om matchen avbryts?

Det varierar mellan spelbolagen så se till att läsa på villkoren. Att en match avbryts i tennis är inte speciellt ovanligt.

Vi levererar gratis speltips på Tennis 2022

Att betta på tennis är populärt. Det är faktiskt en av de största spelmarknaderna hos spelbolagen och vi kommer leverera gratis speltips på tennis i den här sektionen. Det spelas hela tiden nya tennisturneringar världen över i olika klasser och ni som har följt betting har säkerligen kommit i kontakt med speltips på tennis. Det är en sport som erbjuder en stor variation av spel, kanske främst via livebets. Där kan man betta på allt från matchvinnare till vem som vinner nästa game. Det faktum att så många turneringar spelas i olika tidzoner gör att det nästan alltid går att hitta en tennismatch med liveodds.

Om Tennis

Tennis har en djup historia i idrottssverige där vi brukade vara en av absolut främsta nationerna. Legendarer som Björn Borg, Mats Wilander och Stefan Edberg med flera har gjort avtryck i tennisvärlden. Det är dock nya tider och Sverige har knappast den positionen längre men intresset och tenniskulturen lever alltjämt kvar. Mängder med svenskar kollar fortfarande på den stora tennisscenen trots avsaknad av en svensk gigant. Förhoppningsvis kan det komma fram någon ny stjärna de närmsta åren. 

Att tänka på när man ryggar ett speltips på tennis

Våra spelexperter kommer helt gratis dela med sig av sina bästa speltips på tennis. Vad bör man tänka på om man vill följa ett speltips på Tennis? Vi går igenom de viktigaste faktorerna.

  1. Se till att ha tillgång till flera olika spelsidor. Att ta högsta möjliga odds på ett spel är viktigt för den förväntade avkastningen. Detta gör enklast genom att jämföra spelbolagen på ett spel och spela där det högsta oddset erbjuds.
  2. Om du ska registrera dig hos ett nytt spelbolag så se till att utnyttja deras välkomstbonus. För fullständig lista har vi sammanställt spelbolagens bästa oddsbonusar 2022
  3. Undvik i hög grad att spela på lägre odds än det som anges i speltipset på tennis. Detta för att oddset är en viktig faktor i den värderingen som rekaren gör. Lägre odds kan innebära att det inte finns något värde kvar i spelet.
  4. Vi har två olika sektioner. “Speltips” innebär ett utförligt resonemang medan “Oddsrekar” endast visar spelet. Det innebär inte att Speldraget är sämre utan det används snarare för att spelet ska kunna nå ut till er läsare så snabbt som möjligt. Oddsmarknaden är tidskänslig!
  5. Vi tar inget ansvar om speltipset på tennis inte sitter. Spel och betting på tennis har hög varians vilket innebär att även de bästa rekarna missar spel. Det gäller att tänka långsiktigt, inte betta för högt på ett enskilt spel och spela ansvarsfullt.

Betta på Tennis

Betta på tennis innebär, precis som i andra sporter, att man kan spela på flera olika spelformer. Det “raka spelet” dvs matchvinnare är så klart det vanligaste men det finns så mycket mer. Vi går igenom de vanligaste spelformerna som kan komma på våra speltips på tennis.

Matchvinnare

Förmodligen det vanligaste speltipset på tennis. Precis som det låter så handlar det om att betta på vem som vinner matchen. Till skillnad från andra sporter kan en tennismatch inte sluta oavgjort. 

Setvinnare

Man spelar helt enkelt på vem som vinner Set X. Tror du t ex att en spelare är extra stark i början av matchen men brukar tröttna ju längre den går? Då kan det vara ett bra tillfälle att spela på Vinnare första set.

Gemvinnare

Ett ännu mer detaljrikt spel. Ett tennisset spelas först till 6 gem och här handlar det om att spela vinnare i ett specifikt gem (exempel vinnare gem 4). VIktigt att tänka på är att det är stor fördel att ha servern i tennis så ha koll på vem servar innan du tar spelet. 

Handikappsspel

Kommer vara en vanlig spelform på våra speltips på tennis. Det handlar helt enkelt om att spela på ena spelaren med ett handikapp, antingen med antal gem eller set. En marknad som ofta har hög limit.

Antal set/gem i matchen

Förutom att spela på ena sidan kan man likt andra sporter spela över/under antal set eller gem. Här kommer oddsen variera beroende på turnering då vissa spelar bäst av 3 set medan Grand Slam-turneringar spelas i bäst av 5 set. 

Turneringsvinnare

En rolig spelform där man ska tippa på vem som vinner turneringen. Denna spelform går att spela på i princip varje tennisturnering!

Bästa Spelbolag för Tennis

Betta på tennis är populärt och i princip alla spelbolag erbjuder spel på Tennis. Men frågan är vilket som är de bästa spelbolagen för tennis? Vi har gått igenom samtliga spelbolag i med licens i Sverige och utan inbördes ordning kommit fram till Topp 5 bästa spelbolag för tennis 2022.

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

1 000 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor.

Hämta bonus
Betsson Betsson

500 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus
Unibet Unibet

100 kr gratisspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller BARA nya spelare. Minsta insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus
Nordicbet Nordicbet

500 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

Livebetting på Tennis

Liveodds på tennis är en extra populär genre. Många stora bolag erbjuder livebetting på tennis och flera har dessutom livestreaming från dessa matcher. Att kunna se matchen i realtid och samtidigt få odds på det mesta skapar trevliga möjligheter. Våra speltips på tennis kommer aldrig vara ett liveodds då oddsen förflyttar sig för snabbt för att det ska vara möjligt att nå ut till er läsare. 

Det bästa spelbolaget med livebetting för tennis är Bet365 enligt vår mening. Med sin användarvänliga sektion för liveodds och möjlighet till livestreaming har de lyckats skapa en vass produkt för oss spelare

Stora Tennisevenemang 2022 / 2023

Det är framförallt fyra tennisturneringar som är större än de andra, Grand Slam-turneringarna. Av alla speltips på Tennis under året så brukar det bli extra intensivt under dessa turneringar. 

Betta på US Open 2022

Den sista Grand Slam-turneringen för året går av stapeln i slutet av Augusti 2022. Daniil Medvedev lyckades vinna över Novak Djokovic i herrfinalen 2021 och går in som förstaseedad i årets turnering. Lyckas han försvara titeln? 

Några spelbolag med bra odds på US-open: Pinnacle, Bet365 och Coolbet.

Betta på Australian open 2023

Australian Open är den första stora tennisturneringen för året och spelas i Januari 2023. Underlaget är hard court vilket anses vara ett mellansnabbt underlag. Under 2022 vann Rafael Nadal på herrsidan och Ashleigh Barty på damsidan. Räkna med speltips Australian Open från oss.

Betta på Franska Öppna 2023

Den enda Grand Slam som spelas på grus. Här är Rafa Nadal regerande mästare och han har dominerat turneringen under hela sin karriär. Vad sägs om 14 turneringssegrar senaste 18 åren. Ruggigt imponerande! Tar han en femtonde seger? Franska Öppna börjar normalt sett i slutet på Maj. 

Betta på Wimbledon 2023

Den mest anrika tennisturneringen av alla. Här har bland annat Björn Borg vunnit fem titlar på det snabba gräset. Wimbledon spelas normalt sett i början på Juli vilket är ganska tajt efter efter Franska öppna och anses vara den mest prestigefyllda tennisturneringen som finns. Novak Djokovic och Elena Rybakina är regerande mästare från 2022.