V75 analys & tips

V75 tips – analys & förslag till varje omgång

För att bli framgångsrik inom trav och V75 gäller det att vara påläst och tippa lite bättre än alla andra. Ett steg i det ledet är att ta del av spelexperternas analyser till V75 – vilket man får inför varje omgång hos oss. Vår ambition är att bli ett ledande spelombud hos ATG och därför har vi tagit in flera rutinerade och erkänt duktiga spelexperter inom trav och spel. Varje vecka delar de med sig av sina bästa V75 tips i en utförlig analys – med matnyttig information kring varje lopp på V75. 

Blir serverad med de bästa spikarna, potentiella skrällarna och de dolda dragen som motståndarna underskattar. Läs vår skarpa V75 analys för att ge sig själv ett bra beslutsunderlag när man bygger och lämnar in kupongen hos ATG. Förutom en utförlig analys mynnar även texten ut i ett spelförslag till V75 som kan användas som inspirationskälla eller köpa en andel i systemet inne i vårt ATG-ombud. 

V75 spelas på lördagar – vi skriver tips och förslag till varje omgång, helt gratis. Vår ambition är att hjälpa er att bli bättre på V75 genom att våra experter delar med sina av sina råd och presenterar vilka förutsättningar som gäller för omgång x. 

V75 analys – maximera dina vinstchanser

I vår V75 analys går vi in på djupet på alla sju travloppen – med tillhörande förslag och tips från våra spelexperter. Analysen och förslaget är ett perfekt sätt för dig att maximera dina vinstchanser när du spelar V75 genom att öka förståelsen kring den aktuella omgången. Hos oss får du värdefulla V75 tips och analyser som underlättar när du ska skapa en vinnande spelstratregi. 

För att ge en tydlig bild kring förutsättningarna på V75 skriver våra spelexperter om varje lopp. Här delar vi med oss kring vår kunskap om hästarna i lopp 1 till 7 och vilka vi tror lite extra på. Givetvis grundar sig våra V75 tips i spelteori där streckprocent och tendenser från motståndarna tas i beaktning tillsammans med hästarnas potential och form. 

Vårt V75 förslag och analys presenteras normalt sett under förmiddagen och det är helt kostnadsfritt att ta del av.

Följ oss på Twitter eller gå med i vår Facebookgrupp där vi delar information så fort analysen släpps. 

Följ oss på Twitter

Gå med i Facebook-community 

Läs mer om V75

Varför ska man läsa våra V75 tips?

Speltips V75

V75 är i grund och botten ett skicklighetsspel och väl genomtänkta system kommer att belöna sig i det långa loppet. Vi lägger en stor värdering kring hårt arbete och hög kompetens – därför tycker vi att vår V75-analys är bland det bättre som erbjuds på marknaden. Ta del av noggrann research från varje lopp skriven av rutinerade travexperter. 

  • Håll koll på förutsättningar

Ingen omgång är den andra lik på V75 och det gäller att anpassa sin strategi efter rådande omständigheter. Är det jackpot, många stora favoriter eller kanske en helt öppen kupong? Det påverkar givetvis hur man ska spela och det tas givetvis i beaktning när våra rutinerade experter skriver analysen. Vi berättar hur vi ser på kupongen och hur man bör spela för att bli framgångsrik på den aktuella kupongen, 

  • Hitta de bästa dragen 

Konsten med att spela V75 framgångsrikt är att hitta de spelvärda dragen. Det är givetvis enklare än vad det låter – det är en cocktail av många saker som påverkar. Vi försöker inför varje omgång på V75 presentera vår syn och vilka drag som ser bäst ut just nu. 

  • Undvik fällorna

Psykologi är en stor faktor inom spel och poolspel. Mindre framgångsrika travspelare tenderar att gå i samma fällor – där det största misstaget kanske är att många spelar för favoritbetonat. Med våra experttips kan du på ett bättre sätt undvika de vanligaste misstagen. 

  • Förbättra dina vinstchanser

En högre kunskap kring omgången, banförhållanden och hästarna i respektive lopp är enbart en positiv aspekt när man spelar V75. Vi går igenom förutsättningarna i varje lopp – läs analysen och få en mycket bättre bas att stå på när du ska göra dina val på kupongen. 

  • Förslag till V75

Analysen är inte bara en text med V75 tips – texten mynnar även ut i ett spelförslag. Vill man ta del av systemet så kan man köpa en andel – vilket görs i vårt ATG-ombud. I ombudet finns det, förutom spelförslaget, mängder med duktiga och skarpa andelsläggare. Varmt välkomna att hänga med oss i jakten på välbetalda sju rätt!

Köp en andel i förslaget till V75

Det innehåller vår V75 analys

1️⃣Bästa spikarna

Om man inte har oändligt med pengar behöver man allt som oftast har flera spikar på sin kupong. En spik betyder att man bara har en häst i ett lopp – vilket gör att spikarna blir grunden i ditt system. Under förmiddagen presenterar vi de spikar som vi tycker ser bäst ut – vilken sällan kommer vara en dålig idé att ta rygg på. Håll dock koll på förutsättningarna fram till spelstopp – flyttar sig streckprocenten för mycket kan det vara en bra idé att välja något annat. 

2️⃣Skrällarna

För att det ska bli hög utdelning krävs allt som oftast minst en stor skräll – därför ska man nästan alltid ha med ett par sådana på sitt system. Bland våra tips till V75 presenterar vi vart vi tror det är bäst chanser till skrällar. 

3️⃣Dolda dragen

Mellan favoriterna och de stora skrällarna finns det nästan alltid några hästar med goda segerchanser samtidigt som streckprocenten fortfarande är förhållandevis låg. Läs analysen och få reda på vart vi tycker man bör lägga sina pengar på respektive V75-lopp. 

4️⃣Spelstrategi

En spelstrategi är ett måste för att bli framgångsrik över tid på V75. I texten rekommenderar vi hur du ska lägga upp din strategi och hur vi resonerar när vi skapar vårt förslag till V75. Tänk även på att ha en ekonomisk strategi – spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora med. Variansen inom poolspel kan bitvis vara brutal

5️⃣ Ranking

Vi rankar hästarna i varje lopp – så att du enkelt kan jämföra hästar emellan när du bygger ditt system. Rankningen är lättöverskådlig och travexpertens åsikt kring vilka hästar som har bäst chanser att lyckas. 

Gratis V75 tips – till varje omgång

Vår förhoppning är att du med våra tips och analyser till V75 kan öka förståelsen kring en aktuell omgång och på så vis öka vinstchanserna. Analysen är skriven på ett sätt som passar såväl den rutinerade spelaren som nybörjaren. Förutom text kring specifika hästar, kuskar eller banförhållanden så tar vi även spelteori i beaktning – vilket är viktigt för det långsiktiga resultatet. Det är helt gratis att ta del av analysen som publiceras under förmiddagen. 

V75-analysen publiceras under förmiddagen – läs den för att bli bättre på V75 och på så vis öka dina vinstchanser. 

Analys V75

V75 tips och analys – läs här