Extrapengar på Hockeybomben – 300 000 kr

Publicerades den 23 november 2023

Bomben med extrapengar – denna fina spelform som allt som oftast bjuder på högt spelvärde. Förra veckans monsteromgång med 1,16 miljoner i rullpott når vi inte upp till idag men 300 000 kr extra i potten ska man heller inte underskatta. Räkna med en värdemässigt kul omgång på en kupong med tre SHL-matcher!

Formkurvan har senaste tiden varit uppåtgående i ombudet. I söndags träffade vi 13 rätt på Europatipset för 527 460 kr, i tisdags en fin träff på Powerplay för 64 380 kr och i tisdags var det återigen 13 rätt på ett Europatips för 106 496 kr. Resultat på poolspel i det kortsiktiga perspektivet är alltid svårläst. Ibland känns det omöjligt att vinna medan allting flyter  på vid andra tider. Förhoppningsvis är vi inne i det senare och kan fortsätta den positiva trenden i ombudet.

Som vanligt ska vi presentera ett Bomben förslag idag under förmiddagen. Nackdelen med att bygga tidigt är att inte alla kort ligger på bordet utan vi får anpassa oss efter de förutsättningar som ges just nu. Vill man istället ha ett system som lämnas in nära spelstopp kan vi rekommendera våra andelsspel på Bomben som hittas i Ica Grevies ombud hos Svenska Spel.

Bomben spelförslag

Hos redcuering.se finns möjlighet att reducera på Bomben vilket gör det enklare att bygga ett bra och konkurrenskraftigt system. Strategin i spelförslaget kommer vara att spela för minst ett skrälltecken och därefter hitta en sund balans så att det inte blir för svårt. Med hjälp av ett reduceringsverktyg blir allting mycket enklare och man slipper betala för en massa skräprader.

Grundramen sätts enligt följande:

Match 1

Frölunda – 2,3,4,5

Växjö Lakers 0,1,2,3

I match 1 tycker vi värdet finns på en Frölunda-seger. Trots favoritskap i matchen verkar motståndarna gilla Växjösidan något mer. Överlag är det matchen med lägst förväntade mål men vi ratar 0 och 1 på Frrölunda – resten av de låga tecknen målas!

Match 2

Leksand – 1,2,4

Luleå – 0,1,2,3

I matchen mellan Leksand och Luleå lockar även här hemmasidan mer. Luleå har visserligen god form med Omark i spetsen men vi tycker trots det att Leksand ser mer intressant ut på hemmais. Max tre gjorda mål av Luleå blir spelt medans vi spretar desto mer i spridningen på Leksands mål.

Match 3

Hv 71 – 0,1,2,3

Timrå – 3,4,5,6

I sista mötet är matchen med högst förväntade mål om vi ska tro oddsmarknaden. Här kommer vårt stora drag när vi målar hela vägen upp 6 på Timrå, bara 1%  streckat på sexan just nu. Inget troligt tecken men heller långt ifrån omöjligt.

Reduceringar

Dagen till ära använder vi oss av två färgredcueringar med helt olika syfte.

Röd – För att balansera upp bygget något väljer vi ett tuff redcueringsdrag. ”Tvåan” på Växjö och Luleå ringas in – exakt en av dessa behöver gå in.

Gul – Vi vill spela för att rensa tecken. Ett gäng måltecken med låga streckprocent ringas in – minst 2 max 3 måste sitta. Ett värdedrag för att kapa motståndare!

Spelförslag Bomben för 756 kr

Bygget är färdigt – går det i mål borde det ha goda chanser att bli bra betalt!