KAMPANJER

ODDSBONUS UPP TILL 2 000 SEK PÅ ALLSVENSKAN

No Account Bet har en av marknadens mest generösa oddsbonus. Nya kunder får 100% upp till 2 000 SEK vid sin första insättning hos No Account Bet.  

Med oddsbok från Kambi är det ett erbjudande som passar perfekt att använda till betting på Allsvenskan.

Sätt in minst 200 SEK och få 100% matchat upp till 2000 SEK hos No Account Bet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Omsättningskrav är 10x på betting och bonusen är giltig i 60 dagar från registrering. Läs fullständiga regler och villkor här

Läs mer

KAMPANJER

HÖGA ODDS PÅ CHAMPIONS LEAGUE HOS EXPEKT

Ikväll är det semifinal nummer två i Champions League mellan Manchester City och Real Madrid. Allt är öppet inför returen efter 1-1 i första matchen! 

Expekt erbjuder 100% återbetalning på 1×2-marknaden i matchen mellan 16.00 till 19.00 idag. Ett unikt och perfekt tillfälle för dig som söker spelvärde på matchen. Erbjudandet gäller alla kunder hos Expekt.

Läs mer

SVERIGE – BELGIEN – RISKFRITT SPEL VÄRT 1.500 SEK

Expekt erbjuder en av marknadens bästa oddsbonusar till nya kunder. Registrera ett nytt konto och få ett gratisspel matchat till 100% upp till 1500 kr på ditt första spel. Perfekt läge att använda inför Sveriges match mot Belgien!

Spela en valfri kupong med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel hos Expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

SUPER BOWL – RISKFRITT SPEL VÄRT 1.000 SEK

Hajper kommer med en fin kampanj till Super Bowl för alla som saknar konto hos dem.
Spela en valfri kupong till ett värde av 1000kr. Missas spelet får du upp till 1000kronor tillbaka!

 

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Vanliga frågor och svar

Hur vinner man pengar på Stryktipset i längden?

Att vara en vinnande spelare på Stryktipset är inte enkelt. En rad olika faktorer spelar in. Förstå spelvärde, följa oddsrörelser och använda steckfördelning som underlag när man bygger sitt Stryktipssystem är fundamentalt. Att spela omgångar när det är Jackpot eller extrapengar är också en faktor som gör det enklare att vara vinnande i längden då spelvärdet ökar.

Hur stor är er största vinst på Stryktipset?

Vår största privata vinst på Stryktipset är 9 484 659 kr. På andelsspelen är toppnoteringen lite drygt 4,7 miljoner kronor.

Hur köper man en andel av Miljongänget?

Andelar till Miljongängets poolspel hittas via vårt ombud hos Svenska Spel. Där finns flera olika system att välja på. Köp en andel i vårt ombud

Vilket system är bäst?

Vi har inget system som är bättre än något annat utan försöker alltid bygga varje system så optimalt som möjligt.

Poolspel – gratis analys och spelförslag!

Här presenteras dagligen analyser för poolspel med kompletta spelförslag. Vi ger speltips om de bästa spikarna, de bästa skrällarna och de bästa dragen. Här hittar du tips till poolspel helt gratis.

Poolspelsanalyser på dagensbastaspel.se

Miljongänget har sedan år 2019 dagligen skrivit analyser för Svenska Spels poolspel på dagensbastaspel.se. Populära analyser för Stryktipset och Europatipset med flera. Fokus har varit att utbilda och utveckla läsaren i den ädla konsten att bygga smarta system. Det finns många saker att ta hänsyn till när ett bra system ska konstrueras. Vår förhoppning är att både vi och ni som läser ska utveckla ert spelande och bli ännu bättre på Stryktipset och övriga poolspel!

Sveriges bästa analyser för poolspel

Vår målsättning är att vara den bästa spelläggaren och skriva de bästa analyserna för poolspelen. Analyserna fokuserar på att skapa spelvärda och gratis spelförslag till Stryktipset och övriga spelformer. Vi anser att det är minst lika viktigt att ha koll på strategier som spelvärde, översteckade och understreckade lag som att ha insyn i vilka spelare som är skadade eller avstängda. Att förstå att poolspel handlar om att vinna mot motståndarna i poolen och inte bara att tippa rätt är till exempel en viktig del i att bli en bra poolspelare! 

 

Vår målsättning är att vara den bästa spelläggaren och skriva de bästa analyserna för poolspelen.

Dagensbästaspel

Var hittar jag analyser för poolspelen?

Våra analyser och tips till poolspelen hittas på startsidan på dagensbastaspel.se. Analyser för Svenska Spels produkter publiceras på morgonen/förmiddagen samma dag som spelet avgörs. Analys för Big 9 presenteras varje fredag. På vår sida hittar du analyser för Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay, Bomben och Big 9. Vassa analyser som mynnar ut i gratis spelförslag. På våra sociala medier lägger vi ut inlägg när en ny analys finns publicerad, håll utkik på Twitter, på vår Facebook-sida och i vår Facebook-grupp så missar du inga analyser! 

Bästa skrällen på Europatipset eller Powerplay?

I poolspelsanalyserna på dagensbastaspel.se hittar vi de bästa skrällarna på kupongen, oavsett om det är Europatipset eller Powerplay som vi skriver om. En bra skräll på Europatipset rensar bort många motståndare och ökar chanserna till storvinster. Även storvinst på Powerplay kan bärgas med hjälp av rätt strategi och rätt skrällar. Att hitta skrällar är nyckeln till hög utdelning på Europatipset, Powerplay och alla poolspel.

Bästa draget på Big 9 eller Bomben?

Med bästa draget menar vi ett drag på Big 9, Bomben eller annat poolspel som bygger på ett tänk där vi gör tvärtom mot våra motståndare i poolspelet. Det kan vara att vi faktiskt spikar ett överstreckat lag i hopp om att lura bort andra duktiga tippare eller att halvgardera en match där många helgarderar. För att vinna pengar på Big 9, Bomben eller andra produkter krävs det smarta drag. Vi hjälper våra läsare att dagligen göra smarta drag för att vinna mer på poolspelen. 

Att spela helgarderingar på poolspel

Att använda helgarderingar – 1X2 – på poolspel är för nästan alla en självklarhet. Men faktum är att det finns strategi och finess även kring användandet av dessa garderingar. Många placerar slentrianmässigt ut helgarderingar på jämna och ovissa matcher.

Vi rekommenderar istället att använda helgardering som ett vapen för att finna skrällar. Helgardera stora favoriter är en bra väg till stora vinster på Stryktipset och andra poolspel.

Att spela halvgarderingar på poolspel

En halvgardering, alltså 1X, 12 eller X2 kan användas i olika syften när ett system byggs. Målsättningen bör vara att i de flesta lägen markera de två mest spelvärda tecknen i en match och utelämna det tecknet med minst spelvärde.

Men ibland kan andra strategier för halvgarderingar vara nödvändiga, exempelvis för att hålla ner kostnaden eller för att bygga ett välbalanserat system. I våra dagliga analyser tar vi upp halvgarderingar och beskriver olika smarta sätt för att spela Stryktipset och övriga poolspel. 

Fördelar med att läsa poolspelsanalyserna på dagensbastaspel.se

Vi har många års samlad erfarenhet av att spela Stryktipset och andra poolspel. Vi brinner för sporterna fotboll och ishockey. Vi älskar utmaningen i att bygga smarta system och utmanövrera motståndarna. Analyserna är gratis och vår ambition är att utbilda fler till bli duktiga på att bygga Stryktips och andra poolspel. En röd tråd i våra analyser är “spelvärde”. Spelvärde är grunden i poolspel och att förstå detta begrepp en nyckel för att lyckas långsiktigt med sitt spelande.  

Så ryggar du våra spelförslag och analyser

Tanken med våra analyser och spelförslag till Stryktipset och övriga poolspel är att du som läsare skall kunna få både inspiration för egna system och även färdiga spelförslag att rygga. Analyserna mynnar ut i ett färdigt systembygge via reducering.se. Klicka dig vidare dit via länken och sedan kan du lämna in systemet. Ett annat alternativ är att köpa en andel av Miljongänget i vårt Svenska Spel-ombud. Ett av Sveriges bästa spelombud, bland annat flest storvinster av alla ombud år 2020. Vår ambition är att vara Sveriges bästa spelläggare på Stryktipset och övriga poolspel. 

Ibland byggs systemen annorlunda jämfört med analysen

Våra analyser till poolspelen presenteras på morgonen/förmiddagen. I inläggen utgår vi från de streckprocent och oddsnivåer som är aktuella just då. Men vi resonerar även kring hur svenska folket kommer strecka närmare spelstopp och vilka tecken som blir mest spelvärda då. Vi arbetar hårt med att skapa bästa möjliga förutsättningar för vinster på våra andelsspel, en viktig faktor är att fånga upp all info ända fram till spelstopp. Startelvor och oddsrörelser är viktiga källor för den som spelar Stryktipset och andra poolspel seriöst, vilket vi gör! 

Innehåll i våra poolspelsanalyser

I våra gratis analyser av Stryktipset, Europatipset och övriga poolspel följer vi alltid en röd tråd och alla analyser innehåller: 

  • Överblick av kupongen, vilka matcher och ligor finns med. Finns det storfavoriter eller jämna matcher och hur kan en övergripande strategi se ut?
  • Bästa spiken eller bästa spikarna motiveras. En bra spik på Stryktipset behöver inte alltid vara den som har störst chans att vinna av lagen på kupongen, den bästa spiken bör ha ett bra spelvärde med! 
  • Garderingar gås igenom och resoneras kring. Helgardera stora favoriter är en bra väg till stora vinster på Stryktipset och andra poolspel. En halvgardering, alltså 1X, 12 eller X2 kan användas i olika syften när ett system byggs. 
  • Ett reducerat system och spelförslag skapas via reducering.se. Vi förklarar hur vi tänker med olika reduceringar och ger de bästa tipsen för en bra poolspelsstrategi. Reduceringsgraden skiljer sig åt, ibland reduceras 80-90 % av ramen bort medan det andra gånger bara är 10-20 % av ramen som reduceras. 
  • Länk till det färdiga spelförslaget. Via länken kan du sedan själv lämna in det färdiga spelförslaget eller använda det som inspiration och snickra vidare på egen hand.

Vi som skriver analyserna till poolspelen

Miljongänget som står bakom analyserna till poolspelen består av fyra personer med många års erfarenhet inom spelbranschen. Sport och spel ligger oss varmt om hjärtat och våra vinnarskallar strävar efter att vara bäst, oavsett vad det gäller. Ambitionen att vara Sveriges bästa spelläggare var given när vi startade som spelläggare via Svenska Spel Tillsammans. Första året på Svenska Spel spelade vi in flest vinster över 100 000 kr av alla ombud och även årets största vinst bland ombuden då vi vann 4,7 miljoner på Stryktipset. 

 

Första året på Svenska Spel spelade vi in flest vinster över 100 000 kr av alla ombud och även årets största vinst bland ombuden då vi vann 4,7 miljoner på Stryktipset. 

Dagensbästaspel

Framgångarna har fortsatt, bland annat med flera storvinster på Bomben. Vi nöjer oss aldrig utan strävar hela tiden efter att bli bättre. Vi vill utveckla vårt egna kunnande och spelande samtidigt som vi delar med oss av våra kunskaper i gratis analyser till poolspelen så gott som dagligen. Mot nya vinster, TILLSAMMANS! 

Analyser till dagens hetaste poolspel

Vi skriver i stort sett dagligen analyser till Svenska Spels poolspel. 

Är det extrapengar på Topptipset, Bomben eller Powerplay väljer vi den spelformen att skriva analysen kring. 

Hur jackpot, rullpott och extrapengar påverkar analyserna

Jackpot på Stryktipset eller Europatipset är givetvis alltid extra lockande. I våra poolspelsanalyser resonerar vi kring smarta strategier anpassa för omgångar med jackpot. 

Även på andra spelformer kan det vara adderade pengar i potten, extrapengar på Topptipset är en vanlig boost och det händer att det är extrapengar på Powerplay med. Även där ger vi råd kring bästa sätt att bygga systemen på vid dessa tillfällen. 

Rullpott på Bomben är en härlig krydda. Andelsspel på Bomben är det perfekta sättet att vinna stort på spelformen. Att spela Tillsammans på Bomben är ett framgångsrecept!