Oddsrekar till Championship

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Sunderland-Watford
Fotboll
29 apr 16:00
Sunderland
1,90
29 apr 16:00
Över 2,5 mål
2,07
Sheffield United – Preston
Fotboll
29 apr 16:00
Preston | +0,75
1,90
Stoke – QPR
Fotboll
29 apr 16:00
QPR | +0,5
1,94
Coventry-Reading
Fotboll
22 apr 16:00
Coventry vinner och håller nollan
2,50
Hull-Watford
Fotboll
22 apr 16:00
Hull
2,67
Bristol City-Rotherham
Fotboll
22 apr 16:00
Bristol City
2,08
Hull-Watford
Fotboll
22 apr 16:00
Över 2,5 mål
2,07
Reading-Luton
Fotboll
19 apr 21:00
Luton -0,5
1,85
Watford-Cardiff
Fotboll
19 apr 20:45
Cardiff +0 asian handicap
3,15

Fler speldrag

Sunderland-Watford
Fotboll
29 apr 16:00
Spelbolag
Odds
1,90
Speltips
Sunderland
Stoke-QPR
Fotboll
29 apr 16:00
Spelbolag
Odds
2,07
Speltips
Över 2,5 mål
SB
Sheffield United – Preston
Fotboll
29 apr 16:00
Spelbolag
Odds
1,90
Speltips
Preston | +0,75
SB
Stoke – QPR
Fotboll
29 apr 16:00
Spelbolag
Odds
1,94
Speltips
QPR | +0,5
Coventry-Reading
Fotboll
22 apr 16:00
Spelbolag
Odds
2,50
Speltips
Coventry vinner och håller nollan
Hull-Watford
Fotboll
22 apr 16:00
Spelbolag
Odds
2,67
Speltips
Hull
SE ALLA ODDSREKAR

SPELTIPS Championship

Fotboll
Huddersfield vs Reading
08 May 16:00
Spelbolag
Odds
3,25
Speltips
Över 3,5 mål
Fotboll
Blackburn vs Burnley
25 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
6,00
Speltips
Burnley över 2,5 mål
SB Fotboll
Cardiff vs Stoke
22 Apr 16:00
Spelbolag
Odds
1,82
Speltips
Cardiff | DNB

Vanliga frågor och svar

Vilken kanal sänder Championship?

Det är Viasat & Viaplay som har tv-rättigheterna för Championship

Hur mycket kostar era betting tips på Championship?

Det är helt gratis!

Hur många lag går upp i Premier League?

Det är tre lag som går upp från Championship. Två direktplatser och ett via playoff

Vilket spelbolag har högst odds på Championship?

De flesta spelbolag har hög payout på Championship men Pinnacle har i regel bäst odds.

Hur ofta kommer era speltips på Championship?

Det varierar beroende på spelutbud och om våra spelexperter hittar spelvärda drag eller ej.

När spelas play-off finalen till Premier League?

29 maj 2023 spelas kvalfinalen på Wembley

Speltips Championship 2023 – gratis betting tips och oddsrekar

Det är få andraligor i världen som kan jämföras med Championship, oavsett sport. Prestigen är hög, ekonomin god och publikintresset enormt, trots att det inte är landets högsta fotbollsserie. Bara ett snäpp under Premier League innebär dock att det är en liga det verkligen satsas på. Här spelar anrika klubbar som Blackburn Rovers, Burnley och Sunderland. 

Med ett stort publikt intresse och lättillgänglig åtkomst kommer ofta en stor bettingmarknad på köpet, det syns inte minst bland våra speltips på Championship. Varje vecka hittar ni gratis speltips på Championship från våra kompetenta oddsrekare. Till skillnad från många andra fotbollsserier i Europa spelar hela 24 lag i Championship vilket innebär ett stort spelutbud. 46 omgångar per säsong betyder 21% mer matcher än i exempelvis Premier League. Lägg därtill diverse inhemska cuper och ni förstår att det krävs en stor bredd i spelartruppen för att klara av en hel säsong i Championship. 

Betta på Championship

Trots att det “bara” är andradivisionen i England är Championship en gigantisk bettingmarknad. Alla spelbolag med svensk licens erbjuder ett gediget utbud av odds på Championship, såväl innan matchen som liveodds. Hos de största spelbolagen som Bet365 och Pinnacle tas det emot stora belopp på dessa matcher vilket gör att det kan betraktas som en “skarp liga”. Med skarp liga menas att det är hög omsättning, bra återbetalning och man kan därför anta att stängningsoddset kommer vara relativt nära “sanningen”. 

Vill man betta på Championship finns det olika sätt att att göra det på. Antingen lägger man ett stort grundjobb själv genom att jämföra odds, kolla statistik, förutsättningar etc. Det krävs mycket jobb för att bli en vinnande spelare på Championship men det är ingen omöjlighet.

Alternativ nummer två är att rygga andras speltips på Championship. Fördelen är att det tidssparande och hittar man bra “ryggar” kan man få in en hög volym av spel med positivt förväntat värde. Det är dock viktigt att vara ifrågasättande och kritisk när man följer andras betting tips på Championship. Det finns många betaltjänster där ute som inte lever upp till det som utlovas. Vårt bästa råd är att bokföra de spel du följer, spela sunt och tänkt långsiktigt. 

Gratis speltips Championship

Vår ambition på Dagens Bästa Spel är erbjuda vassa & gratis speltips på Championship från våra kompetenta rekare. Varje vecka hittar ni analyserade oddsrekar och betting tips från Championsship. Mestadels rekas singelodds och vi rekommenderar er att tänka långsiktigt och följa bankroll management om ni tar rygg. Tänk på att det inte finns några säkra spel på bettingmarknaden.

Våra betting tips på Championship visas på två olika sätt. Antingen under “oddsrekar” där spelet presenteras utan motivering. Den stora fördelen är att spelet når er läsare snabbt och ökar chanserna att betta på Championship innan oddset hinner korrigerats. Under speltips kommer ni hitta oddsrekar från Championship med en längre motivering. Här kan man ta del varför rekaren tycker det är ett spelvärt drag. Vill man följa speltipset så klicka på “rygga spelet” så kommer du direkt till spelbolaget. 

Rygga speltips på Championship – att tänka på

Även om man följer speltips på Championship är det vissa faktorer man styr över själv som är centrala för att lyckas slå spelmarknaden. Vi har listat de viktigaste faktorerna att tänka på när man ryggar betting tips och oddsrekar. 

  • Spela inte till lägre odds

En central faktor när man ryggar betting tips på Championship är det lagda oddset. Rekaren har gjort en bedömning att det är spelvärd till just det oddset. Om inget annat anges så bör man inte följa speltipset om man inte får det till samma odds. 

  • Sprid spelkassan

Bland våra speltips på Championship kommer ni märka att rekarna tas från många olika spelbolag med svensk licens. Genom att sprida spelkassan mellan spelbolagen ger ni er själva chansen att spela till marknadens högsta odds. Det gör stor skillnad i det långa loppet!

  • Oddsbonusar

Ett effektivt sätt att bygga upp en spelkassa är att använda de oddsbonusar som finns att hämta för nya kunder. Det innebär ett förhöjt spelvärde och ökar chanserna för en bra start när man registrerar sig hos ett nytt spelbolag. Kolla igenom vår lista där vi rankar de bästa oddsbonusarna 2023 bland spelbolag i Sverige. 

  • Långsiktighet

Att betta på Championship är ingen sprint utan ett maraton. Fokusera på att placera bra spel över tid och då kommer belöningen till slut. Alla spelare kommer in i dåliga perioder, även de allra bästa. 

Regler Championship – vilka går upp?

Skillnaden rent ekonomisk mellan att spela i Championship och Premier League är enorm. Tack vare de stora tv-pengarna som finns att ta del av för klubbarna i Premier League gör att små marginaler i Championship kan innebära enorma skillnader för klubbarna. I Championship finns det två direktplatser till Premier League för de två bäst placerade lagen.

För lag som placerar sig på plats 3-6 väntar playoff där segrande lag tar sista platsen. 

Finalen till Premier League spelas 29 maj 2023 på Wembley.

Tv-rättigheter Championship

Det är Viasat och Viaplay som sänder matcherna från Championship 2022/2023

Bästa spelbolag på Championship

Bland spelbolag med svensk licens finns flera vassa aktörer på Championship. Förutom de vanliga marknaderna som Asian Handicap och raka spel erbjuder de flesta spelbolag både specialspel och möjligheter till avancerade Bet Builders. På så här pass stora marknader är det inte lätt att ranka spelbolagen då de flesta erbjuder ett brett spelutbud så väl som höga limits på spelen. Vi har dock sammanställt en mindre lista med fem spelbolag som man borde ha tillgång till om man vill betta på eller rygga speltips på Championship.

Topp 5 bästa spelbolag för Championship 2023

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Coolbet Coolbet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och lägsta odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Betway Betway

500 kr bonus

Gratisspel upp till 500 kr. Minsta insats 100 kr. Minst tre val på första spelet. Inget omsättningskrav på ev. vinst från gratisspelet. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Odds Championship – avancemang till Premier League

I skrivande stund har Burney i princip redan säkrat avancemanget till Premier League 2023/2024. Spelbolagen är så pass säkra på att Burnley fixar uppflyttning att det inte ens går att betta på. Vilka de övriga två lagen blir är däremot desto ovissare. Just nu är det Sheffield United som leder racet men det är inte över ännu. Vi har sammanställt oddsen på Championship om vilka lag som går upp i Premier League nästa säsong. 

Betta på Championship – Uppflyttning

Spelbolag Lag Odds  
Betway Sheffield United 1.16 SPELA NU
Betway Middlesbrough 2.00 SPELA NU
Betway Luton 5.00 SPELA NU
Betway Millwall 6.50 SPELA NU
Betway Norwich 7.00 SPELA NU
Betway West Bromwich 7.00 SPELA NU

Uppdaterad 2023-03-22

Speltips Championship – oddsrekare

Bland våra spelexpeter finns flera erkänt kompetenta bettare som kommer att dela med sig av sina bästa speltips på Championship, helt gratis. I den charmiga divisionen under Premier League är spelutbudet brett och chanser till spelvärda drag finns om man vet vad man letar efter. Nedan presenterar vi några av de oddsrekare som kommer dela speltips från Championship

  • Championshipkungenhar specialiserat sig på denna liga sen många år tillbaka. Han kommer kontinuerligt dela med sig av sina bästa betting tips på Championship hos oss på DBS.  Championshipkungen lägger även andelsspel på Stryktipset och Topptiset i vårt ombud.
  • Daniel “Domeij” Striker – En erfaren och kompetent bettare som brinner för spel och odds. Striker har många strängar på sin lyra och en av dom är att hitta spelvärda drag från Championship.
  • Oscar Block – En vass oddsrekare som främst fokuserar på speltips från fotboll. Oscar är en etablerad rekare och besitter stor expertis kring störra fotbollsmarknader så som Champiionship.

Championship på Stryktipset

Förutom att betta på Championship på oddsmarknaden är vi vana att hantera Championship-matcher på poolspelen hos Svenska Spel, inte minst på anrika Stryktipset. Nästan varje vecka hittar vi matcher därifrån, längs ned på kupongen. I mångas ögon Championship en svårtippat liga men det är inte ovanligt att det är här man hittar det bästa spelvärdet på Stryktipset

Vi i Miljongänget har flera häftiga vinster på Stryktipset, bland annat en vinst på lite drygt 9 miljoner kronor. Även den rundan var det flera matcher från Championship. Våra andelsspel på Stryktipset och övriga spelformer hos Svenska Spel kan man ta del av i Ica Grevies Ombud hos Svenska Spel.

Oddsbonus Championship

När man registrerar ett nytt konto hos ett spelbolag erbjuds ofta någon form av oddsbonus. En bonus innebär ett förhöjt spelvärde som gör det enklare att få en bra start på ett nytt konto. I vår kompletta lista som innehåller oddsbonusar 2023 som är tillgängliga för svenska kunder. Här kan man hitta de bästa bonusarna för betting, gratisspel så väl som vanliga välkomstbonusar. Som nämnt tidigare har de flesta spelbolag ett gediget spelutbud på Championship. Därför passar oddsbonusar och betta på Championship väl ihop. Vi har sammanställt fem vassa oddsbonusar från ”mindre” spelbolag som är bra på Championship.

Kommer det något speltips på Championship från dessa bookies så se till att använda deras oddsbonusar!

1500 kr Bonus

Gratisspel upp till 1500 kr. Minsta insättning 100 kr. Lägsta odds 1,80. Giltighetstiden är 60 dagar utan omsättningskrav. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

1000 kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 1000 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Hajper Hajper

1 000 kr bonus

Oddsbonus upp till 1000 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x, min. odds 1,80. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
No Account Bet No Account Bet

2000 kr bonus

Oddsbonus upp till 2000 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 20x med lägsta odds. 1.50. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

KAMPANJER

ODDSBONUS UPP TILL 2 000 SEK PÅ ALLSVENSKAN

No Account Bet har en av marknadens mest generösa oddsbonus. Nya kunder får 100% upp till 2 000 SEK vid sin första insättning hos No Account Bet.  

Med oddsbok från Kambi är det ett erbjudande som passar perfekt att använda till betting på Allsvenskan.

Sätt in minst 200 SEK och få 100% matchat upp till 2000 SEK hos No Account Bet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Omsättningskrav är 10x på betting och bonusen är giltig i 60 dagar från registrering. Läs fullständiga regler och villkor här

Läs mer

KAMPANJER

HÖGA ODDS PÅ CHAMPIONS LEAGUE HOS EXPEKT

Ikväll är det semifinal nummer två i Champions League mellan Manchester City och Real Madrid. Allt är öppet inför returen efter 1-1 i första matchen! 

Expekt erbjuder 100% återbetalning på 1×2-marknaden i matchen mellan 16.00 till 19.00 idag. Ett unikt och perfekt tillfälle för dig som söker spelvärde på matchen. Erbjudandet gäller alla kunder hos Expekt.

Läs mer

SVERIGE – BELGIEN – RISKFRITT SPEL VÄRT 1.500 SEK

Expekt erbjuder en av marknadens bästa oddsbonusar till nya kunder. Registrera ett nytt konto och få ett gratisspel matchat till 100% upp till 1500 kr på ditt första spel. Perfekt läge att använda inför Sveriges match mot Belgien!

Spela en valfri kupong med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel hos Expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

SUPER BOWL – RISKFRITT SPEL VÄRT 1.000 SEK

Hajper kommer med en fin kampanj till Super Bowl för alla som saknar konto hos dem.
Spela en valfri kupong till ett värde av 1000kr. Missas spelet får du upp till 1000kronor tillbaka!

 

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Nyheter

Stryket gör Youtube-satsning!

Det har flyttat in en ny aktör på vår Youtube-kanal! I förra veckan kunde vi berätta att podden STRYKET nu även finns som Youtube-produktion! Ett roligt och ganska stort steg. Men vilka är det som ligger bakom STRYKET och varför gör de podden (och nu även Youtbube)? Häng med så kikar vi på deras resa samt vad de har för planer och målsättningar framöver!

Läs mer

Nyheter

Bästa oddsbonusarna i maj 2023

Vi är i ett härligt skede av året där det bjuds på mängder av idrottsevenemang och matcher att betta på. De flesta ligorna och sporterna världen över spelas i maj 2023. Det gör det till till en perfekt månad att hämta och omsätta oddsbonusar från spelbolag med svensk licens.

Läs mer

Halvtid i Reducering-EM!

Fyra av sju omgångar av Reducering-EM är nu avklarade. Det är jämnt och spännande i toppen! Vi passade på att ställa några frågor till MagnusT som vann omgång 4, en snygg tolva för 7682 kr var bäst av alla denna runda! Hej Magnus! Grattis till vinsten i omgång 4 av Reducering-EM! Riktigt snyggt system du […]

Läs mer

Reducering-EM – bli Europatips-mästare och vinn fotbollsresa värde 10 000 kr! 

Dags för uppföljning av otroligt populära Reducering-SM från i höstas! Mycket kul att kusinerna på reducering.se anordnar denna häftiga tävling. Extremt enkelt att deltaga och perfekt läge att slå två flugor i en smäll: Vi på Dagens Bästa Spel skriver ofta om vikten av att utveckla sina strategier och just Europatipset kräver verkligen mycket av […]

Läs mer