Oddsrekar till Championship

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Huddersfield-Bristol City
Fotboll
09 dec 16:00
Bristol City
2,55
Rotherham-Swansea
Fotboll
09 dec 16:00
Under 2,5 mål
1,88
Millwall-Sunderland (RekStudion)
Fotboll
02 dec 16:00
Sunderland -0.25 (Asian)
2.05
Watford-Norwich (RekStudion-kortis)
Fotboll
28 nov 20:45
Watford (1×2)
2.12
Swansea-Hull
Fotboll
25 nov 16:00
Under 2,5 mål
1,88
Huddersfield-Southampton
Fotboll
25 nov 16:00
Southampton -1 asian
2,32
Swansea-Hull (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Över 9.5 hörnor
1.74
Watford-Rotherham
Fotboll
11 nov 16:00
Under 2,5 mål
1,90
Blackburn-Preston (RekStudion)
Fotboll
10 nov 21:00
Blackburn -0.5 (Asian)
1.97
Millwall-Southampton
Fotboll
04 nov 16:00
Southampton
2,10

Fler speldrag

Logga Championshipkungen
Huddersfield-Bristol City
Fotboll
09 dec 16:00
Spelbolag
Odds
2,55
Speltips
Bristol City
Logga Championshipkungen
Rotherham-Swansea
Fotboll
09 dec 16:00
Spelbolag
Odds
1,88
Speltips
Under 2,5 mål
c fc f aa ef x
Millwall-Sunderland (RekStudion)
Fotboll
02 dec 16:00
Spelbolag
Odds
2.05
Speltips
Sunderland -0.25 (Asian)
c fc f aa ef x
Watford-Norwich (RekStudion-kortis)
Fotboll
28 nov 20:45
Spelbolag
Odds
2.12
Speltips
Watford (1×2)
Logga Championshipkungen
Swansea-Hull
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
1,88
Speltips
Under 2,5 mål
Logga Championshipkungen
Huddersfield-Southampton
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
2,32
Speltips
Southampton -1 asian
SE ALLA ODDSREKAR

SPELTIPS Championship

Logga Championshipkungen Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
Logga Championshipkungen Fotboll
Birmingham vs Sheffield W
25 Nov 16:00
Spelbolag
Odds
2,17
Speltips
Birmingham -0,5
Logga Championshipkungen Fotboll
Hull vs Huddersfield
11 Nov 16:00
Spelbolag
Odds
2,38
Speltips
Hull -1

Vanliga frågor och svar

Vilken kanal sänder Championship?

Det är Viasat & Viaplay som har tv-rättigheterna för Championship

Hur mycket kostar era betting tips på Championship?

Det är helt gratis!

Hur många lag går upp i Premier League?

Det är tre lag som går upp från Championship. Två direktplatser och ett via playoff

Vilket spelbolag har högst odds på Championship?

De flesta spelbolag har hög payout på Championship men Pinnacle har i regel bäst odds.

Hur ofta kommer era speltips på Championship?

Det varierar beroende på spelutbud och om våra spelexperter hittar spelvärda drag eller ej.

När spelas play-off finalen till Premier League?

29 maj 2023 spelas kvalfinalen på Wembley

Speltips Championship 2023 – gratis betting tips och oddsrekar

Det är få andraligor i världen som kan jämföras med Championship, oavsett sport. Prestigen är hög, ekonomin god och publikintresset enormt, trots att det inte är landets högsta fotbollsserie. Bara ett snäpp under Premier League innebär dock att det är en liga det verkligen satsas på. Här spelar anrika klubbar som Blackburn Rovers, Burnley och Sunderland. 

Med ett stort publikt intresse och lättillgänglig åtkomst kommer ofta en stor bettingmarknad på köpet, det syns inte minst bland våra speltips på Championship. Varje vecka hittar ni gratis speltips på Championship från våra kompetenta oddsrekare. Till skillnad från många andra fotbollsserier i Europa spelar hela 24 lag i Championship vilket innebär ett stort spelutbud. 46 omgångar per säsong betyder 21% mer matcher än i exempelvis Premier League. Lägg därtill diverse inhemska cuper och ni förstår att det krävs en stor bredd i spelartruppen för att klara av en hel säsong i Championship. 

Betta på Championship

Trots att det “bara” är andradivisionen i England är Championship en gigantisk bettingmarknad. Alla spelbolag med svensk licens erbjuder ett gediget utbud av odds på Championship, såväl innan matchen som liveodds. Hos de största spelbolagen som Bet365 och Pinnacle tas det emot stora belopp på dessa matcher vilket gör att det kan betraktas som en “skarp liga”. Med skarp liga menas att det är hög omsättning, bra återbetalning och man kan därför anta att stängningsoddset kommer vara relativt nära “sanningen”. 

Vill man betta på Championship finns det olika sätt att att göra det på. Antingen lägger man ett stort grundjobb själv genom att jämföra odds, kolla statistik, förutsättningar etc. Det krävs mycket jobb för att bli en vinnande spelare på Championship men det är ingen omöjlighet.

Alternativ nummer två är att rygga andras speltips på Championship. Fördelen är att det tidssparande och hittar man bra “ryggar” kan man få in en hög volym av spel med positivt förväntat värde. Det är dock viktigt att vara ifrågasättande och kritisk när man följer andras betting tips på Championship. Det finns många betaltjänster där ute som inte lever upp till det som utlovas. Vårt bästa råd är att bokföra de spel du följer, spela sunt och tänkt långsiktigt. 

Gratis speltips Championship

Vår ambition på Dagens Bästa Spel är erbjuda vassa & gratis speltips på Championship från våra kompetenta rekare. Varje vecka hittar ni analyserade oddsrekar och betting tips från Championsship. Mestadels rekas singelodds och vi rekommenderar er att tänka långsiktigt och följa bankroll management om ni tar rygg. Tänk på att det inte finns några säkra spel på bettingmarknaden.

Våra betting tips på Championship visas på två olika sätt. Antingen under “oddsrekar” där spelet presenteras utan motivering. Den stora fördelen är att spelet når er läsare snabbt och ökar chanserna att betta på Championship innan oddset hinner korrigerats. Under speltips kommer ni hitta oddsrekar från Championship med en längre motivering. Här kan man ta del varför rekaren tycker det är ett spelvärt drag. Vill man följa speltipset så klicka på “rygga spelet” så kommer du direkt till spelbolaget. 

Championship 2023/2024 – betting tips och total genomgång

I programmet Rekstudion går vassa och kompetenta Oskar Block igenom lagen inför den kommande säsong. Tillsammans med Striker delar de med sig av sina förhandstips på Championship. 60 minuters av ren kvalité utlovas!

 

Rygga speltips på Championship – att tänka på

Även om man följer speltips på Championship är det vissa faktorer man styr över själv som är centrala för att lyckas slå spelmarknaden. Vi har listat de viktigaste faktorerna att tänka på när man ryggar betting tips och oddsrekar. 

 • Spela inte till lägre odds

En central faktor när man ryggar betting tips på Championship är det lagda oddset. Rekaren har gjort en bedömning att det är spelvärd till just det oddset. Om inget annat anges så bör man inte följa speltipset om man inte får det till samma odds. 

 • Sprid spelkassan

Bland våra speltips på Championship kommer ni märka att rekarna tas från många olika spelbolag med svensk licens. Genom att sprida spelkassan mellan spelbolagen ger ni er själva chansen att spela till marknadens högsta odds. Det gör stor skillnad i det långa loppet!

 • Oddsbonusar

Ett effektivt sätt att bygga upp en spelkassa är att använda de oddsbonusar som finns att hämta för nya kunder. Det innebär ett förhöjt spelvärde och ökar chanserna för en bra start när man registrerar sig hos ett nytt spelbolag. Kolla igenom vår lista där vi rankar de bästa oddsbonusarna 2023 bland spelbolag i Sverige. 

 • Långsiktighet

Att betta på Championship är ingen sprint utan ett maraton. Fokusera på att placera bra spel över tid och då kommer belöningen till slut. Alla spelare kommer in i dåliga perioder, även de allra bästa. 

Regler Championship – vilka går upp?

Skillnaden rent ekonomisk mellan att spela i Championship och Premier League är enorm. Tack vare de stora tv-pengarna som finns att ta del av för klubbarna i Premier League gör att små marginaler i Championship kan innebära enorma skillnader för klubbarna. I Championship finns det två direktplatser till Premier League för de två bäst placerade lagen.

För lag som placerar sig på plats 3-6 väntar playoff där segrande lag tar sista platsen. 

Finalen till Premier League spelas 29 maj 2023 på Wembley.

Tv-rättigheter Championship

Det är Viasat och Viaplay som sänder matcherna från Championship 2023/2024

Bästa spelbolag på Championship

Bland spelbolag med svensk licens finns flera vassa aktörer på Championship. Förutom de vanliga marknaderna som Asian Handicap och raka spel erbjuder de flesta spelbolag både specialspel och möjligheter till avancerade Bet Builders. På så här pass stora marknader är det inte lätt att ranka spelbolagen då de flesta erbjuder ett brett spelutbud så väl som höga limits på spelen. Vi har dock sammanställt en mindre lista med fem spelbolag som man borde ha tillgång till om man vill betta på eller rygga speltips på Championship.

Topp 5 bästa spelbolag för Championship 2023

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Coolbet Coolbet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och lägsta odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Betway Betway

500 kr bonus

Gratisspel upp till 500 kr. Minsta insats 100 kr. Minst tre val på första spelet. Inget omsättningskrav på ev. vinst från gratisspelet. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Odds Championship – avancemang till Premier League

Skillnaden rent ekonomiskt mellan Championship och Premier League är astronomisk. En uppflyttning till högsta ligan betyder med andra extremt mycket för klubbarna och det är många som satsar för att nå fotbollens finrum. Vi har sammanställt oddsen på Championship om vilka lag som går upp i Premier League nästa säsong. 

Betta på Championship – Uppflyttning

LagOddsSpelbolag 
Leicester2.37BetwaySPELA NU
Leeds3.00BetwaySPELA NU
Southampton3.00BetwaySPELA NU
Middlesbrough4.33BetwaySPELA NU
Ipswich6.00BetwaySPELA NU
Norwich6.00BetwaySPELA NU

Uppdaterad 2023-08-05

Speltips Championship – oddsrekare

Bland våra spelexpeter finns flera erkänt kompetenta bettare som kommer att dela med sig av sina bästa speltips på Championship, helt gratis. I den charmiga divisionen under Premier League är spelutbudet brett och chanser till spelvärda drag finns om man vet vad man letar efter. Nedan presenterar vi några av de oddsrekare som kommer dela speltips från Championship

 • Championshipkungenhar specialiserat sig på ligan sen många år tillbaka. Han kommer kontinuerligt dela med sig av sina bästa betting tips på Championship hos oss på DBS.  Championshipkungen lägger även andelsspel på Stryktipset och Topptiset i vårt ombud.
 • Daniel “Domeij” Striker – En erfaren och kompetent bettare som brinner för spel och odds. Striker har många strängar på sin lyra och en av dom är att hitta spelvärda oddsrekar på Championship.
 • Oscar Block – En vass oddsrekare som främst fokuserar på speltips på fotboll. Oscar är en etablerad rekare och besitter stor expertis kring större fotbollsmarknader som exempelvis Championship.

Championship på Stryktipset

Förutom att betta på Championship på oddsmarknaden är vi vana att hantera Championship-matcher på poolspelen hos Svenska Spel, inte minst på anrika Stryktipset. Nästan varje vecka hittar vi matcher därifrån, längs ned på kupongen. I mångas ögon Championship en svårtippat liga men det är inte ovanligt att det är här man hittar det bästa spelvärdet på Stryktipset

Vi i Miljongänget har flera häftiga vinster på Stryktipset, bland annat en vinst på lite drygt 9 miljoner kronor. Även den rundan var det flera matcher från Championship. Våra andelsspel på Stryktipset och övriga spelformer hos Svenska Spel kan man ta del av i Ica Grevies Ombud hos Svenska Spel.

Oddsbonus Championship

När man registrerar ett nytt konto hos ett spelbolag erbjuds ofta någon form av oddsbonus. En bonus innebär ett förhöjt spelvärde som gör det enklare att få en bra start på ett nytt konto. I vår kompletta lista som innehåller oddsbonusar 2023 som är tillgängliga för svenska kunder. Här kan man hitta de bästa bonusarna för betting, gratisspel så väl som vanliga välkomstbonusar. Som nämnt tidigare har de flesta spelbolag ett gediget spelutbud på Championship. Därför passar oddsbonusar och betta på Championship väl ihop. Vi har sammanställt fem vassa oddsbonusar från ”mindre” spelbolag som är bra på Championship.

Kommer det något speltips på Championship från dessa bookies så se till att använda deras oddsbonusar!

Bethard logga

1000 kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 1000 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Hajper Hajper

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x, min. odds 1,80. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
No Account Bet No Account Bet

2000 kr bonus

Oddsbonus upp till 2000 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 10x med lägsta odds. 1.50. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

KAMPANJER

Specialbonus Expekt – få 1500 kr + 5,00 på båda lagen gör mål

Riskfri bonus på Arsenal mot Manchester City – få ett gratisspel upp till 1500 SEK +5.00 på båda lagen gör mål. Bara hos Expekt!

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessuto m erbjuds nya kunder 5.00 på båda lagen gör mål (max insats 200kr)

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (8 oktober 17.30) får man  5.00 på att båda lagen gör mål. Högsta insats 200 kr. Inget omsättningskrav om spelet sitter.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

KAMPANJER

Lavinen – Årets snöboll – Vinn 10 000 kr!

På måndag (2 okt) är det dags för årets häftigaste snöboll!

Galna 10 000 kr till vinnaren!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

 1. Tävlingen pågår 2:e till 8:e oktober (måndag-söndag). 1 spel per dag.

 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Nya Expekt

 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

 4. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden.

 5. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

 6. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

 7. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

 8. Priset (presentkort 10 000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetivs avslutat med ett vinstspel på söndagen.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se

Läs mer
Kampanj Expekt

Specialbonus – 1500 kr + 200 kr på Estland – Sverige

Riskfri bonus på matchen mellan Estland – Sverige- få ett gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet hos Expekt

Ta del av denna specialbonus hos Expekt. Nya kunder får ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på första spelet. Dessutom erbjuds ett kompletterande gratispel värt 200 kr på Sveriges viktiga match mot Estland. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (9 september 18.00) får man också ett gratisspel på Bet builder att lägga på matchen mellan Estland-Sverige.  Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla hela vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer
expekt kampanj

1500 kr gratisspel + 200 kr under Serie A-premiären

Riskfri bonus på Serie A – gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet som gäller under 1:a omgången av Serie A. 

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessutom får nya kunder ett gratispel värt 200 kr som gäller under första omgången av Serie A. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (21 augusti 20.45) får man också ett gratisspel på Bet builder. Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Nyheter

Storvinster i November

U-systemen levererade i ett vinstrikt November!

Det blev en bra månad i Ica Grevies ombud hos Svenska Spel med över 2 miljoner kronor inspelade på andelsspelen. Framförallt var det två mindre u-system som stod för den största leveransen med över en halv miljon kronor per system. Poolspel kan bitvis vara frustrerande och längre perioder av missade spel drabbar oss alla, därför […]

Läs mer

Nyheter

Dagens Bästa Spels julkalender

Under varje dag fram till julafton kan ni ta del av ”Dagens Bästa Spels julkalender” inne i vår härliga Facebook-grupp! Bakom varje lucka döljer sig sedan någon form av tävling där vi kommer ge bort priser till ett värde av 10 000 kr fram till julafton! Ta med dig dina vänner in i gruppen och […]

Läs mer
Rullpott på hockeybomben

På torsdag smäller det, 1 166 825 kr rullpott på Bomben!

Det finns heta omgångar och det finns glödheta omgångar på Bomben, på torsdag är det det senare som gäller. Med en rullpott på hela 1,17 miljoner kronor kan vi se fram emot årets fetaste runda på Bomben. Det är hockey som ska spelas och där vet vi sedan tidigare att det kan smälla till ordentligt, […]

Läs mer
Bästa bonusar oktober

Bästa bonusarna i November 2023

Klockan är omställd till vintertid och hösten är officiellt här. Graderna kryper sakta men säkert nedåt och för varje kväll blir det mörkare. Men det är inte bara grått och tråkigt, hösten är nämligen en perfekt tid för oss som gillar betting och poolspel. Det är en period där det finns mängder med odds att […]

Läs mer