Målfest igen för Plymouth?

Har det äntligen lossnat för Coventry? Saknaden av en viss herr Gyökeres har varit stor hos de ljusblå. Målskyttet har varit det stora bekymret hittills denna säsong. Endast 22 mål på säsongens 17 matcher är svagt, särskilt för ett lag med kapacitet att slåss i toppen. Ikväll kommer ett mer målglatt lag på besök, Plymouth både gör och släpper in mycket mål!

Coventry

Som redan nämnts, frågan är om det har lossnat nu för Coventry? De vann mycket snyggt med 3-0 borta mot Millwall i lördags och tränare Mark Robins var mycket tillfreds med prestationen. Underliggande siffror ser fina ut för Coventry och de kommer troligen avancera i rask takt i tabellen under den hektiska perioden fram till januari. Att nu få möta ett ganska naivt Plymouth bör passa bra!

Plymouth

Nykomlingen som i skuggan av en annan nykomling, Ipswich, faktiskt imponerat på många med sitt frejdiga spel. Framförallt är det på hemmaplan i sydvästra England som framgångarna varit störst. Senast i lördags lades Sunderland på rygg på ett imponerande sätt. På bortaplan ser det tuffare ut, 0-3-5 på åtta matcher och en illavarslande målskillnad på 7-14.

Speltips

Coventry med vind i seglen och med ett målskytte som nu kanske äntligen lossnat – det är tuffa papper det. Plymouth kommer dock göra allt för att ställa till det och får vi ett tidigt mål kan det bli en böljande historia. Coventry dock en klass bättre och bör vinna ganska komfortabelt till slut. Hemmaseger + över 2,5 mål lockar verkligen till oddset 2,95! Gissar på 3-1 som slutresultat!

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS