Andelsspel till Stryktipset

Det är mycket populärt att spela andelssystem på Stryktipset. Utbudet är stort och det kan upplevas som en djungel att hitta duktiga spelläggare att rygga. Vi kan stolt påstå att vi krigar i toppen av Sveriges bästa spelläggare. Miljongänget har både många storvinster och många års erfarenhet av att bygga de bästa andelssystemen till Stryktipset.

Andelsspel på Stryktipset genom åren

Sedan många år tillbaka har det varit möjligt att köpa andelsspel på Stryktipset hos Svenska Spels ombud, alltså i fysiska butiker. Utvecklingen har gått framåt och numera är det minst lika smidigt att köpa din andel till Stryktipset online. När Svenska Spel lanserade “Tillsammans” under hösten 2019 togs nästa steg i utvecklingen. Nu går det att köpa andelar av ombud från hela landet oavsett var du befinner dig. 

VÅRA STORVINSTER

Sortera efter:
Miljongängets Gigant
Datum: 1 oktober 2022
Vinst: 59 328 kr
icon e stryktipset
Miljongängets R-system mot 13
Datum: 1 oktober 2022
Vinst: 812 600 kr
icon e topptipset
Miljongängets MEGA TT x10
Datum: 14 september 2022
Vinst: 50 548 kr
icon e stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
Datum: 3 september 2022
Vinst: 55 810 kr
image
Miljongängets Mega Jackpot
Datum: 3 september 2022
Vinst: 122 368 kr

Så köper du en andel till Stryktipset

För att köpa en andel till Stryktipset av oss på Dagens Bästa Spel klickar du här! Du slussas vidare till Svenska Spel Tillsammans och vårt ombudslag DBS som drivs i samarbete med Ica Grevie. På sidan kan du filtrera bland de olika spelformerna och välja Stryktipset. Andelssystemen sorteras i prisordning mer info finns att läsa om respektive andelsspel. När du hittat din favorit, klicka på “köp andel” och köpet genomförs. Det går att köpa flera andelar i samma system för den som önskar det, finns ingen begränsning. 

Fördelar med andelssystem till Stryktipset

Att spela tillsammans i ett andelssystem har flera fördelar. Stryktipset är ett svårt spel, det krävs otroligt mycket tur (och skicklighet) för att få 13 rätt på ett litet system med fåtal garderingar. Genom att köpa en andel i ett stort andelssystem med många helgarderingar och halvgarderingar ökar chanserna betydligt att nå 13 rätt. Underhållningsvärdet ökar när chanserna till full pott ofta finns kvar längre jämfört med vid ett litet system. Att andelsspelet dessutom byggs av experter är en ytterligare stor fördel. 

Genomtänka andelsspel till Stryktipset

Ribban är låg för att bli andelsläggare på Stryktipset. Många butiker och personer erbjuder andelar i olika system och inte sällan byggs systemen utan större eftertanke. För oss är det däremot viktigt att våra andelsspel är genomtänkta, att det finns en fin balans mellan rimlig chans att få 13 rätt och chansen till storvinster på andelssystem. Miljongängets andelssystem på Stryktipset strävar efter just detta, att både kunna vinna ofta och vinna stort. 

Spelläggare hos Dagens Bästa Spel – DBS

Hos oss är det Miljongänget som är spelläggare och bygger andelssystemen till Stryktipset. Gänget fick sitt smeknamn efter en jättevinst på 9,5 miljoner kronor år 2018. År 2020 gjordes återigen skäl för namnet via ännu en storvinst, denna gång på 4,7 miljoner. Miljongänget består av fyra personer med många års gemensam erfarenhet av spel på Stryktipset. Tillsammans jobbar de hårt med att vara i framkant när det gäller att ha den bästa strategin för att bygga de bästa andelssystemen till Stryktipset. Att utvecklas och hela tiden bli en bättre Stryktipsspelare är viktigt. 

Vad kostar andelarna till Stryktipset?

Vi erbjuder andelsspel i alla prisklasser. Den billigaste andelen till andelssystemen på Stryktipset kostar 20 kr och sedan har vi andelar i alla prisklasser upp till 3650 kr per andel. Alla ska ha chansen att spela andelsspel med Miljongänget är vår filosofi. Självklart går det bra att köpa andelar i flera olika andelsspel eller köpa flera andelar i ett andelsspel. Billiga andelar på Stryktipset har flera gångar genererat fin avkastning till glada köpare.

När öppnas andelsspelen till Stryktipset?

Andelsspelen öppnas för försäljning samma dag som Svenska Spel öppnar upp veckans kupong för Stryktipset. Då vi har populära andelssystem och efterfrågan är stor är det klokt att vara ute i god tid med att säkra plats innan helgen. 

När lämnas systemen in och hur ser jag mitt andelssystem?

Våra andelsspel lämnas in i nära anslutning till spelstopp, för Stryktipset någon gång mellan klockan 15 till klockan 16 på lördagar. När systemet lämnas in dyker det upp under “mina spel” på ditt Svenska Spel-konto. Systemen lämnas in nära spelstopp för att ta del av så mycket info som möjligt, allt från startelvor till oddsrörelser och streckprocent – allt för att maximera och göra de bästa andelssystemen till Stryktipset! Av denna anledning visar vi sällan så kallade “radskisser”, alltså förslag på hur systemen ser ut, i förväg. Att bygga systemen sent med all info på bordet är värdefullt och en kvalitetsstämpel enligt oss. 

Live-rättning för Stryktipset och ditt andelssystem

Att följa sitt spel i jakten på 13 rätt är i mångas ögon en stor del av nöjet med att spela Stryktipset. Vi säger inte emot! Ett andelssystem på Stryktipset kan följas på exakt samma sätt i Svenska Spels liverättning som ett eget system. Utdelningsprognosen visar vad totalvinsten på systemet är, för att veta vinsten på din andel behöver du dela summan med antalet andelar i systemet. Om en match återstår går det att se vad utfallet för vinst på 1, X respektive 2 blir, även där totalvinsten för hela systemet. 

Vinster andelssystem Stryktipset

Miljongänget har levererat många storvinster sedan start på Svenska Spel Tillsammans hösten 2019. Fler än 30 vinster över 100 000 kr på Stryktipset varav toppnoteringen är 4,7 miljoner kronor på systemet Miljongängets Miljonjakt den 29 augusti år 2020. Vinsten blev cirka 235 000 kr per andel! Varje lördag är givetvis siktet inställt på nya storvinster på Stryktipset på våra andelssystem. 

Andelssystem till Stryktipset med få andelar

Efterfrågan på andelsspel med färre andelar har funnits. Därför har vi skapat flera olika andelssystem till Stryktipset med få andelar per system. Vi har flera system i vårt Svenska Spel-ombud med enbart fyra till åtta andelar per system. Vid vinst på ett andelssystem med det upplägget behöver du inte dela kakan med så många! Givetvis har vi även andelssystem med fler andelar att erbjuda också, välkommen att hitta just din favorit. 

Matematiska andelsspel till Stryktipset

I vårt ombud säljs matematiska andelssystem till Stryktipset. Med matematiskt menas de klassiska systemen med helgarderingar och halvgarderingar och om alla tecken sitter rätt – ja då är det 13 rätt! Till skillnad mot reducerade system där den så kallade ramen kan ha alla rätt men inte garantera att det blir 13 rätt på systemet. Systemet som gav storvinsten 4,7 miljoner kronor spelades med fem helgarderingar, sex halvgarderingar och två spikar. Ett exempel på matematiskt system och givetvis har vi olika sorter och storlekar. Att välja rätt spikar, att välja rätt halvgarderingar och faktiskt välja rätt helgarderingar med är en ädel konst i Stryktipsets värld. Att bygga matematiska andelssystem kräver kompetens och förståelse för lämpliga strategier på Stryktipset. Annars är det lätt att gå i fällan och bara tippa favoriter eller tvärtom bygga för svårt jaga osannolika resultat som inte betalar sig om de väl faller in. 

R-system andelsspel till Stryktipset

En populär spelform hos Svenska Spel är R-system till Stryktipset. Givetvis går det att spela R-system som andelsspel. Ett R-system byggs med en större ram (fler garderingar) och som sedan har en garanti om ramen sitter, t.ex. 12-rättsgaranti. Chansen att få 13 rätt när ramen sitter och det är 12-rättsgaranti är ca 10 %. Men R-system andelsspel får du alltså rejält stora system, både för R-system innebär fler garderingar i sig samt även för att du går samman och spelar R-systemet som andelsspel. Vi har andelspel för R-system i alla prisklasser och de är uppskattade bland kunderna. Exempelvis har vårt R-system “Miljongängets R Mot Storkovan” nyligen spelat in 320 000 kr till fyra glada andelsköpare att dela på. Systemet spelas med åtta helgarderingar, 3 halvgarderingar och två spikar, maffigt! 

Speciella andelssystem vid jackpot på Stryktipset

När det är jackpot på Stryktipset ökar intresset ett snäpp ytterligare. I vårt ombud finns flera system som enbart spelas vid just jackpot. Ett exempel på det är andelssystemet Miljongängets Stora Jackpot, ett system som vunnit två storvinster så sent som sommaren 2022. I juli nästan 750 000 kr till tio andelar att dela på och glädjas åt och i början på september hela 1 300 000 till tio andelsköpare att fira!