Rekare

Här hittar ni dagensbastaspel.se experter inom sportbetting.

iYnPkD z x

Dnz Betting

Dnz har sedan 2018 specialiserat sig i hörnor, kort och specialspel. Han driver även sin egen speltjänst via Telegram. Följ honom på Twitter för mer info om speltips, speltjänsten och andelsspel.
Visa mer
c fc f aa ef x

Daniel ”Striker” Domeij

Daniel ”Striker” Domeij har hela 25 år i spelbranschen – på bägge sidor av “huset” – och brinner för sportsbetting i alla dess former. Spelvärdet före sporten, men allmänintresset för sport är gediget och fotboll tar klart mest fokus, även bettingmässigt. Besitter fin bredd och är en mästare på att hitta värde i de lite mindre kända ligorna.
Visa mer
o XbiBgH x

Oskar Block

Blocken är trots sin unga ålder en av de mest etablerade rekarna i Sverige med närmare 20,000 följare på Twitter. Han besitter expertis inom både specialspel och större marknader i fotboll.
Visa mer
SB

Spel Brigaden

Spel Brigaden 2.0 är med sin mångåriga erfarenhet en senior inom betting, och väl påläst i majoriteten av dess olika investeringsområden. Det är non-stop ambitiös action året runt med allt från props-, hörn-, mål- och varningsspel till 1X2- och långtidsvinnare inom bandy, fotboll, futsal, innebandy och ishockey.
Steffe styr Twitter- och Telegramkontot som följs av tusentals personer och ger helt kostnadsfritt värdefulla spelidéer samt tips i money management – Följrekommendation deluxe!!
Med exklusiva spelförslag presenterade här hos Dagens Bästa Spel ska det bli både trevligt och spännande att ta del av ett genuint idrottsintresse med en bred expertis.
Visa mer

Jonas Harrysson

Sportintresserad som hela livet sysslat med spel i alla dess former.
Rekar mest fotboll och hockey.
Visa mer
n

Oskar Jörnevik

Sportintresset är otroligt stort från mig. På fritiden umgås jag med familjen mycket, även med vänner. Är också padel/tennis tränare och äger en padelhall. Håller mig främst till ishockey/fotboll och tennis spel. Kan ibland flika in med annat. Nu gasar vi!
Visa mer
dibbes

Dibbes Betting

Dibbe har över 5000 spel bokförda, där utstick står för de mesta av spelen. Är allmänt sportintresserad, men fotboll är det störst fokus på!
Visa mer

Isak ”AllsvenskanBet” Larsson

Isak har under flera års tid delat med sig av speltips på twitter främst med fokus på allsvenskan i fotboll med goda resultat.
Visa mer
Logga Championshipkungen

Championshipkungen

Championship-matcherna på Stryktipset var en mardröm varje vecka. Men sen bestämde jag mig för att lyfta på locket på denna härliga fotbollsliga. Många timmars analyser, framförallt med fokus på underliggande siffror och data har givit mig ett bra grepp om lagen!

Letar spelvärda drag på oddsmarknaden och dessa ska jag nu dela med mig av här på dagensbastaspel.se Jag kommer främst spela på 1X2-marknaden, över/under och asian handicap.
Visa mer