Oddsrekar SHL

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Örebro-Skellefteå
Ishockey
03 apr 19:00
Under 5.5
1.78
Växjö-Luleå
Ishockey
24 mar 19:00
Luleå +1.5
1.96
Brynäs-Malmö
Ishockey
23 mar 19:30
Brynäs -0.5
2.36
Skellefteå – Rögle
Ishockey
20 mar 19:00
X (Kryss/Oavgjort)
5,00
Brynäs – Malmö
Ishockey
18 mar 18:30
X (Kryss/Oavgjort)
4,50
Malmö – Brynäs
Ishockey
16 mar 19:30
X (Kryss/Oavgjort)
4,50
Leksand – Rögle
Ishockey
14 mar 19:00
X (Kryss/Oavgjort)
4,50

Fler speldrag

Örebro-Skellefteå
Ishockey
03 apr 19:00
Spelbolag
Odds
1.78
Speltips
Under 5.5
Växjö-Luleå
Ishockey
24 mar 19:00
Spelbolag
Odds
1.96
Speltips
Luleå +1.5
Brynäs-Malmö
Ishockey
23 mar 19:30
Spelbolag
Odds
2.36
Speltips
Brynäs -0.5
SB
Skellefteå – Rögle
Ishockey
20 mar 19:00
Spelbolag
Odds
5,00
Speltips
X (Kryss/Oavgjort)
SB
Brynäs – Malmö
Ishockey
18 mar 18:30
Spelbolag
Odds
4,50
Speltips
X (Kryss/Oavgjort)
SB
Malmö – Brynäs
Ishockey
16 mar 19:30
Spelbolag
Odds
4,50
Speltips
X (Kryss/Oavgjort)
SE ALLA ODDSREKAR

SPELTIPS SHL

Ishockey
Rögle vs Skellefteå
22 Mar 19:00
Spelbolag
Odds
3.52
Speltips
Rögle -0.5
n Ishockey
Brynäs vs Malmö
14 Mar 19:30
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Under 5.5 mål
Örebro – BIK Karlskoga n Ishockey
Luleå vs Brynäs
28 Feb 19:00
Spelbolag
Odds
2.08
Speltips
Under 4.5 mål

Vanliga frågor och svar

Vilket lag vann SHL 2022?

Färjestad BK vann sm-guld 2022 efter att ha besegrat Luleå i finalen.

Hur mycket kostar era speltips på SHL?

Det är helt gratis att ta del av våra oddsrekar på SHL

Vilken kanal sänder SHL 2023?

Det är Cmore som visar SHL

När släpper ni betting tipsen på SHL?

Det varierar helt. Vissa gånger tar vi tidiga spel medans andra gånger blir det nära nedsläpp.

SHL Speltips

Svenska Hockeyligan (SHL) är den högsta divisionen inom svensk hockey. Det är en serie som följs med stort intresse av människor runt om i landet. Vi på Dagens Bästa Spel är inget undantag, vi älskar svensk hockey. Med ett stort publikt intresse kommer allt som oftast spel och odds på köpet. Att betta på SHL är lättillgängligt och finns hos nästan alla spelbolag med svensk licens

Tack vare en lång grundserie är spelutbudet enormt och antal spelalternativ växer sig starkare för varje år som går. Bland våra rekar är det därför föga förvånande att speltips på SHL är en av de mest förekommande ligorna bland våra oddsrekar. Trots att vi har en dokumenterad vinsthistorik på våra betting tips på SHL är det viktigt att komma ihåg att det inte finns några säkra spel inom betting. 

Man ryggar våra speltips på SHL på egen risk. Vår rekommendation är att betta ansvarfullt, följa bankroll management och aldrig spela för större summor än man har råd att förlora. Det är viktigt att tänka långsiktigt om man vill bli en vinnande spelare på betting.

Gratis betting tips och speltips på SHL 2023

Tillsammans med NHL och Hockeyallsvenskan är det primärt SHL som kommer att synas bland våra speltips på ishockey. Det är en liga vi har följt under lång tid och ligger oss varmt om hjärtat. Vanligtvis kommer våra betting tips och oddsrekar från SHL framförallt vara på “vanliga” spelformer som asian handicap, matchvinnare och över/under antal mål i matchen

Vår ambition är att erbjuda välanalyserade och spelvärda speltips på SHL till er läsare, helt kostnadsfritt. Betting tips på odds hamnar ofta under dyra betaltjänster och det blir snabbt en hög månadskostnad om man vill följa andras speltips. Hos oss kommer ni regelbundet få gratis speltips och oddsrekar från SHL, från så väl grundserie som slutspel. Förhoppningsvis kan vi tillsammans slå spelbolagen!

Betta på SHL

Förutom att följa speltips på SHL kan man givetvis ta sig an utmaningen själv. Att betta på SHL är populärt och de flesta spelbolag erbjuder en hög limit på matcherna. Däremot är antal spelalternativ desto färre i jämförelse med exempelvis fotboll. De vanliga spelformerna finns men utbudet av specialspel och andra kreativa spelsätt lyser än så länge med sin frånvaro. Förhoppningsvis kommer det att ändras framöver bland spelbolag med svensk licens

När vi bettar på SHL är det framförallt via fyra spelformer. På dessa marknader tar spelbolagen vanligtvis emot bra summor och det finns värde att hitta om man vet vad man letar efter. Vi lägger ned stor energi på att analysera lag, matcher och odds för att kunna erbjuda bäst speltips på SHL. Nedan går vi igenom de vanligaste spelsätten på ishockey.

Betting på SHL – vanliga spelformer

1X2

Det mest klassiska spelsättet på ishockey. Man får ta ställning till tre olika utfall – Hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Tänk på att det är ordinarie speltid som gäller på 1X2, det vill säga exklusive eventuell förlängning.

Moneyline

Är en spelform som är populär bland betting på SHL. Med moneyline menas inklusive förlängning och straffläggning. Tack vare att det inte kan bli oavgjort efter förlängning och straffläggning är moneyline ett spelsätt med endast två potentiella utgångar, hemmaseger eller bortaseger.

Asian Handicap – slutresultat

Asian Handicap har växt sig stark på bettingmarknaden och är det vanligaste spelsättet bland våra speltips på SHL. Enkelt förklarat är det en osynligt handikappssystem som gör att man själv kan styra över vilken risk man vill ta. Tror man att ett lag kommer vinna med många mål eller att en stor underdog kommer spela jämnare än vad marknaden tror är asian handicap en perfekt spelform. Är du inte bekväm med spelformen så titta in vår tabell för asian handicap

Asian Handicap – över/under antal mål

På asian handicap-marknaden kan man även ta ställning för antal mål i matchen (ordinarie speltid). Tankesättet fungerar precis likadant som när man ska beräkna slutresultat. Om ni följer våra betting tips på SHL kommer ni märka att vi ofta rekar spel från just denna spelform. 

Bästa spelbolag för SHL

Om man vill vara en seriös med betting på SHL bör man sprida spelkassan så gått det går bland spelbolag med svensk licens. Att betta till högsta möjliga odds har en stor påverkan på det långsiktiga resultatet. Däremot förstår vi att det kan finnas begränsningar i spelkassan eller andra typer av hinder som gör att är svårt att ha pengar hos alla tillgängliga spelbolag. Därför har vi gått igenom alla spelbolag med licens i Sverige och tagit fram de vi tycker är presterar bäst odds på SHL. Dessa spelbolag bör man definitivt ha tillgång till om man vill följa våra speltips på SHL och ishockey. Utan inbördes ordning har vi tagit fram topp fem bästa spelbolag på SHL 2023. 

Topp fem bästa spelbolag på SHL

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Coolbet Coolbet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och lägsta odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

SHL slutspel – speltips

Slutspelet i SHL börjar 11 mars 2023 där fyra lag gör upp vilka två som tar sig till kvartsfinal. Fem dagar senare börjar det på riktigt. Kvartsfinaler i SHL spelas i bäst av 7 matcher där det bäst placerade laget får en extra hemmamatch. 

SM-Finalen sätter igång 15 april där två lag gör upp vilka som ska blir svenska mästare 2023. Regerande svenska mästare är Färjestad BK. Räkna med många speltips och odds rekar från slutspelet i SHL hos oss på Dagens Bästa Spel.

Tv-rättigheter SHL

För säsongen 2022/2023 är det Cmore som sänder Svenska Hockey Ligan (SHL)

SHL på Powerplay & Bomben

Det är inte bara på oddsmarknaden vi bettar på SHL. Hos Svenska spel är SHL ett återkommande inslag på poolspelen, framförallt när det kommer till Powerplay och Bomben. Omgångar där det spelas flera SHL-matcher brukar att Svenska spel kryddda till potten med extrapengar vilket i sin tur leder till en stor prispott att spela om. Vi i Miljongänget har stor erfarenhet av poolspel och säljer andelar i vårt ombud hos svenska spel. Kolla gärna in våra andelsspel på Powerplay och Bomben där vi har dagliga system öppna som passar de flesta plånböcker.

Statistik SHL – historiska vinnare

Antal SM-guld i Ishockey
 • 1. Djurgårdens IF – 16 st
 • 2. Brynäs IF – 13 st
 • 3. Färjestad BK -10 st
 • 4. IK Göta – 9 st
 • 5. Hammarby IF – 8 st
 • 6. AIK – 7 st
 • 6. Södertälje 7 st
 • 8. Frölunda HC – 5 st
 • 8. HV 71 – 5 st
 • 10. Leksand – 4 st
 • 11. Skellefteå – 3 st
 • 11. Växjö Lakers – 3 st
 • 13. Modo – 2 st
 • 13. Malmö IF – 2 st
 • 15. Gävle GIK – 1 st
 • 15. IF Björklöven – 1 st
 • Luleå HF – 1 st

KAMPANJER

ODDSBONUS UPP TILL 2 000 SEK PÅ ALLSVENSKAN

No Account Bet har en av marknadens mest generösa oddsbonus. Nya kunder får 100% upp till 2 000 SEK vid sin första insättning hos No Account Bet.  

Med oddsbok från Kambi är det ett erbjudande som passar perfekt att använda till betting på Allsvenskan.

Sätt in minst 200 SEK och få 100% matchat upp till 2000 SEK hos No Account Bet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Omsättningskrav är 10x på betting och bonusen är giltig i 60 dagar från registrering. Läs fullständiga regler och villkor här

Läs mer

KAMPANJER

HÖGA ODDS PÅ CHAMPIONS LEAGUE HOS EXPEKT

Ikväll är det semifinal nummer två i Champions League mellan Manchester City och Real Madrid. Allt är öppet inför returen efter 1-1 i första matchen! 

Expekt erbjuder 100% återbetalning på 1×2-marknaden i matchen mellan 16.00 till 19.00 idag. Ett unikt och perfekt tillfälle för dig som söker spelvärde på matchen. Erbjudandet gäller alla kunder hos Expekt.

Läs mer

SVERIGE – BELGIEN – RISKFRITT SPEL VÄRT 1.500 SEK

Expekt erbjuder en av marknadens bästa oddsbonusar till nya kunder. Registrera ett nytt konto och få ett gratisspel matchat till 100% upp till 1500 kr på ditt första spel. Perfekt läge att använda inför Sveriges match mot Belgien!

Spela en valfri kupong med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel hos Expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

SUPER BOWL – RISKFRITT SPEL VÄRT 1.000 SEK

Hajper kommer med en fin kampanj till Super Bowl för alla som saknar konto hos dem.
Spela en valfri kupong till ett värde av 1000kr. Missas spelet får du upp till 1000kronor tillbaka!

 

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Nyheter

Stryket gör Youtube-satsning!

Det har flyttat in en ny aktör på vår Youtube-kanal! I förra veckan kunde vi berätta att podden STRYKET nu även finns som Youtube-produktion! Ett roligt och ganska stort steg. Men vilka är det som ligger bakom STRYKET och varför gör de podden (och nu även Youtbube)? Häng med så kikar vi på deras resa samt vad de har för planer och målsättningar framöver!

Läs mer

Nyheter

Bästa oddsbonusarna i maj 2023

Vi är i ett härligt skede av året där det bjuds på mängder av idrottsevenemang och matcher att betta på. De flesta ligorna och sporterna världen över spelas i maj 2023. Det gör det till till en perfekt månad att hämta och omsätta oddsbonusar från spelbolag med svensk licens.

Läs mer

Halvtid i Reducering-EM!

Fyra av sju omgångar av Reducering-EM är nu avklarade. Det är jämnt och spännande i toppen! Vi passade på att ställa några frågor till MagnusT som vann omgång 4, en snygg tolva för 7682 kr var bäst av alla denna runda! Hej Magnus! Grattis till vinsten i omgång 4 av Reducering-EM! Riktigt snyggt system du […]

Läs mer

Reducering-EM – bli Europatips-mästare och vinn fotbollsresa värde 10 000 kr! 

Dags för uppföljning av otroligt populära Reducering-SM från i höstas! Mycket kul att kusinerna på reducering.se anordnar denna häftiga tävling. Extremt enkelt att deltaga och perfekt läge att slå två flugor i en smäll: Vi på Dagens Bästa Spel skriver ofta om vikten av att utveckla sina strategier och just Europatipset kräver verkligen mycket av […]

Läs mer