Oddsrekar SHL

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Leksand – Rögle
Ishockey
21 sep 19:00
Rögle | DNB
1,84
Örebro-Skellefteå
Ishockey
03 apr 19:00
Under 5.5
1.78
Växjö-Luleå
Ishockey
24 mar 19:00
Luleå +1.5
1.96
Brynäs-Malmö
Ishockey
23 mar 19:30
Brynäs -0.5
2.36
Skellefteå – Rögle
Ishockey
20 mar 19:00
X (Kryss/Oavgjort)
5,00
Brynäs – Malmö
Ishockey
18 mar 18:30
X (Kryss/Oavgjort)
4,50
Malmö – Brynäs
Ishockey
16 mar 19:30
X (Kryss/Oavgjort)
4,50
Leksand – Rögle
Ishockey
14 mar 19:00
X (Kryss/Oavgjort)
4,50

Fler speldrag

SB
Leksand – Rögle
Ishockey
21 sep 19:00
Spelbolag
Odds
1,84
Speltips
Rögle | DNB
Logga Dagens Bästa Spel
Örebro-Skellefteå
Ishockey
03 apr 19:00
Spelbolag
Odds
1.78
Speltips
Under 5.5
Logga Dagens Bästa Spel
Växjö-Luleå
Ishockey
24 mar 19:00
Spelbolag
Odds
1.96
Speltips
Luleå +1.5
Logga Dagens Bästa Spel
Brynäs-Malmö
Ishockey
23 mar 19:30
Spelbolag
Odds
2.36
Speltips
Brynäs -0.5
SB
Skellefteå – Rögle
Ishockey
20 mar 19:00
Spelbolag
Odds
5,00
Speltips
X (Kryss/Oavgjort)
SB
Brynäs – Malmö
Ishockey
18 mar 18:30
Spelbolag
Odds
4,50
Speltips
X (Kryss/Oavgjort)
SE ALLA ODDSREKAR

SPELTIPS SHL

Logga Dagens Bästa Spel Ishockey
Rögle vs Skellefteå
22 Mar 19:00
Spelbolag
Odds
3.52
Speltips
Rögle -0.5
n Ishockey
Brynäs vs Malmö
14 Mar 19:30
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Under 5.5 mål
Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga n Ishockey
Luleå vs Brynäs
28 Feb 19:00
Spelbolag
Odds
2.08
Speltips
Under 4.5 mål

Vanliga frågor och svar

Vilket lag vann SHL 2022?

Färjestad BK vann sm-guld 2022 efter att ha besegrat Luleå i finalen.

Hur mycket kostar era speltips på SHL?

Det är helt gratis att ta del av våra oddsrekar på SHL

Vilken kanal sänder SHL 2023?

Det är Cmore som visar SHL

När släpper ni betting tipsen på SHL?

Det varierar helt. Vissa gånger tar vi tidiga spel medans andra gånger blir det nära nedsläpp.

SHL Speltips

Svenska Hockeyligan (SHL) är den högsta divisionen inom svensk hockey. Det är en serie som följs med stort intresse av människor runt om i landet. Vi på Dagens Bästa Spel är inget undantag, vi älskar svensk hockey. Med ett stort publikt intresse kommer allt som oftast spel och odds på köpet. Att betta på SHL är lättillgängligt och finns hos nästan alla spelbolag med svensk licens

Tack vare en lång grundserie är spelutbudet enormt och antal spelalternativ växer sig starkare för varje år som går. Bland våra rekar är det därför föga förvånande att speltips på SHL är en av de mest förekommande ligorna bland våra oddsrekar. Trots att vi har en dokumenterad vinsthistorik på våra betting tips på SHL är det viktigt att komma ihåg att det inte finns några säkra spel inom betting. 

Man ryggar våra speltips på SHL på egen risk. Vår rekommendation är att betta ansvarfullt, följa bankroll management och aldrig spela för större summor än man har råd att förlora. Det är viktigt att tänka långsiktigt om man vill bli en vinnande spelare på betting.

Gratis betting tips och speltips på SHL 2023

Tillsammans med NHL och Hockeyallsvenskan är det primärt SHL som kommer att synas bland våra speltips på ishockey. Det är en liga vi har följt under lång tid och ligger oss varmt om hjärtat. Vanligtvis kommer våra betting tips och oddsrekar från SHL framförallt vara på “vanliga” spelformer som asian handicap, matchvinnare och över/under antal mål i matchen

Vår ambition är att erbjuda välanalyserade och spelvärda speltips på SHL till er läsare, helt kostnadsfritt. Betting tips på odds hamnar ofta under dyra betaltjänster och det blir snabbt en hög månadskostnad om man vill följa andras speltips. Hos oss kommer ni regelbundet få gratis speltips och oddsrekar från SHL, från så väl grundserie som slutspel. Förhoppningsvis kan vi tillsammans slå spelbolagen!

Betta på SHL

Förutom att följa speltips på SHL kan man givetvis ta sig an utmaningen själv. Att betta på SHL är populärt och de flesta spelbolag erbjuder en hög limit på matcherna. Däremot är antal spelalternativ desto färre i jämförelse med exempelvis fotboll. De vanliga spelformerna finns men utbudet av specialspel och andra kreativa spelsätt lyser än så länge med sin frånvaro. Förhoppningsvis kommer det att ändras framöver bland spelbolag med svensk licens

När vi bettar på SHL är det framförallt via fyra spelformer. På dessa marknader tar spelbolagen vanligtvis emot bra summor och det finns värde att hitta om man vet vad man letar efter. Vi lägger ned stor energi på att analysera lag, matcher och odds för att kunna erbjuda bäst speltips på SHL. Nedan går vi igenom de vanligaste spelsätten på ishockey.

Betting på SHL – vanliga spelformer

1X2

Det mest klassiska spelsättet på ishockey. Man får ta ställning till tre olika utfall – Hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Tänk på att det är ordinarie speltid som gäller på 1X2, det vill säga exklusive eventuell förlängning.

Moneyline

Är en spelform som är populär bland betting på SHL. Med moneyline menas inklusive förlängning och straffläggning. Tack vare att det inte kan bli oavgjort efter förlängning och straffläggning är moneyline ett spelsätt med endast två potentiella utgångar, hemmaseger eller bortaseger.

Asian Handicap – slutresultat

Asian Handicap har växt sig stark på bettingmarknaden och är det vanligaste spelsättet bland våra speltips på SHL. Enkelt förklarat är det en osynligt handikappssystem som gör att man själv kan styra över vilken risk man vill ta. Tror man att ett lag kommer vinna med många mål eller att en stor underdog kommer spela jämnare än vad marknaden tror är asian handicap en perfekt spelform. Är du inte bekväm med spelformen så titta in vår tabell för asian handicap

Asian Handicap – över/under antal mål

På asian handicap-marknaden kan man även ta ställning för antal mål i matchen (ordinarie speltid). Tankesättet fungerar precis likadant som när man ska beräkna slutresultat. Om ni följer våra betting tips på SHL kommer ni märka att vi ofta rekar spel från just denna spelform. 

Bästa spelbolag för SHL

Om man vill vara en seriös med betting på SHL bör man sprida spelkassan så gått det går bland spelbolag med svensk licens. Att betta till högsta möjliga odds har en stor påverkan på det långsiktiga resultatet. Däremot förstår vi att det kan finnas begränsningar i spelkassan eller andra typer av hinder som gör att är svårt att ha pengar hos alla tillgängliga spelbolag. Därför har vi gått igenom alla spelbolag med licens i Sverige och tagit fram de vi tycker är presterar bäst odds på SHL. Dessa spelbolag bör man definitivt ha tillgång till om man vill följa våra speltips på SHL och ishockey. Utan inbördes ordning har vi tagit fram topp fem bästa spelbolag på SHL 2023. 

Topp fem bästa spelbolag på SHL

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Coolbet Coolbet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och lägsta odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

SHL slutspel – speltips

Slutspelet i SHL börjar 11 mars 2023 där fyra lag gör upp vilka två som tar sig till kvartsfinal. Fem dagar senare börjar det på riktigt. Kvartsfinaler i SHL spelas i bäst av 7 matcher där det bäst placerade laget får en extra hemmamatch. 

SM-Finalen sätter igång 15 april där två lag gör upp vilka som ska blir svenska mästare 2023. Regerande svenska mästare är Färjestad BK. Räkna med många speltips och odds rekar från slutspelet i SHL hos oss på Dagens Bästa Spel.

Tv-rättigheter SHL

För säsongen 2022/2023 är det Cmore som sänder Svenska Hockey Ligan (SHL)

SHL på Powerplay & Bomben

Det är inte bara på oddsmarknaden vi bettar på SHL. Hos Svenska spel är SHL ett återkommande inslag på poolspelen, framförallt när det kommer till Powerplay och Bomben. Omgångar där det spelas flera SHL-matcher brukar att Svenska spel kryddda till potten med extrapengar vilket i sin tur leder till en stor prispott att spela om. Vi i Miljongänget har stor erfarenhet av poolspel och säljer andelar i vårt ombud hos svenska spel. Kolla gärna in våra andelsspel på Powerplay och Bomben där vi har dagliga system öppna som passar de flesta plånböcker.

Statistik SHL – historiska vinnare

Antal SM-guld i Ishockey
 • 1. Djurgårdens IF – 16 st
 • 2. Brynäs IF – 13 st
 • 3. Färjestad BK -10 st
 • 4. IK Göta – 9 st
 • 5. Hammarby IF – 8 st
 • 6. AIK – 7 st
 • 6. Södertälje 7 st
 • 8. Frölunda HC – 5 st
 • 8. HV 71 – 5 st
 • 10. Leksand – 4 st
 • 11. Skellefteå – 3 st
 • 11. Växjö Lakers – 3 st
 • 13. Modo – 2 st
 • 13. Malmö IF – 2 st
 • 15. Gävle GIK – 1 st
 • 15. IF Björklöven – 1 st
 • Luleå HF – 1 st

KAMPANJER

Specialbonus Expekt – få 1500 kr + 5,00 på båda lagen gör mål

Riskfri bonus på Arsenal mot Manchester City – få ett gratisspel upp till 1500 SEK +5.00 på båda lagen gör mål. Bara hos Expekt!

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessuto m erbjuds nya kunder 5.00 på båda lagen gör mål (max insats 200kr)

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (8 oktober 17.30) får man  5.00 på att båda lagen gör mål. Högsta insats 200 kr. Inget omsättningskrav om spelet sitter.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

KAMPANJER

Lavinen – Årets snöboll – Vinn 10 000 kr!

På måndag (2 okt) är det dags för årets häftigaste snöboll!

Galna 10 000 kr till vinnaren!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

 1. Tävlingen pågår 2:e till 8:e oktober (måndag-söndag). 1 spel per dag.

 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Nya Expekt

 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

 4. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden.

 5. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

 6. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

 7. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

 8. Priset (presentkort 10 000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetivs avslutat med ett vinstspel på söndagen.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se

Läs mer
Kampanj Expekt

Specialbonus – 1500 kr + 200 kr på Estland – Sverige

Riskfri bonus på matchen mellan Estland – Sverige- få ett gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet hos Expekt

Ta del av denna specialbonus hos Expekt. Nya kunder får ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på första spelet. Dessutom erbjuds ett kompletterande gratispel värt 200 kr på Sveriges viktiga match mot Estland. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (9 september 18.00) får man också ett gratisspel på Bet builder att lägga på matchen mellan Estland-Sverige.  Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla hela vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer
expekt kampanj

1500 kr gratisspel + 200 kr under Serie A-premiären

Riskfri bonus på Serie A – gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet som gäller under 1:a omgången av Serie A. 

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessutom får nya kunder ett gratispel värt 200 kr som gäller under första omgången av Serie A. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (21 augusti 20.45) får man också ett gratisspel på Bet builder. Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Nyheter

Dagens Bästa Spels julkalender

Under varje dag fram till julafton kan ni ta del av ”Dagens Bästa Spels julkalender” inne i vår härliga Facebook-grupp! Bakom varje lucka döljer sig sedan någon form av tävling där vi kommer ge bort priser till ett värde av 10 000 kr fram till julafton! Ta med dig dina vänner in i gruppen och […]

Läs mer

Nyheter

Rullpott på hockeybomben

På torsdag smäller det, 1 166 825 kr rullpott på Bomben!

Det finns heta omgångar och det finns glödheta omgångar på Bomben, på torsdag är det det senare som gäller. Med en rullpott på hela 1,17 miljoner kronor kan vi se fram emot årets fetaste runda på Bomben. Det är hockey som ska spelas och där vet vi sedan tidigare att det kan smälla till ordentligt, […]

Läs mer
Bästa bonusar oktober

Bästa bonusarna i November 2023

Klockan är omställd till vintertid och hösten är officiellt här. Graderna kryper sakta men säkert nedåt och för varje kväll blir det mörkare. Men det är inte bara grått och tråkigt, hösten är nämligen en perfekt tid för oss som gillar betting och poolspel. Det är en period där det finns mängder med odds att […]

Läs mer

Reducering-SM – vinn fotbollsresa värd 10 000 kr!

Det är dags för årets upplaga av succén Reducering-SM. Fem omgångar Stryktipset omfattas av tävlingen och den startar nu på lördag!

Läs mer