Rögle stör Skellefteå!

Vi har fått ruggig utdelning på våra underdogs här i de skrivna analyserna så varför bryta ett vinnande koncept? Tingsryd till läckra 4.95 satt fint senast och idag sänker vi svårighetsgraden en aning. Häng med när vi rotar i SHL-slutspelet!

Skellefteå gick in som tydlig favorit i denna serien mot Rögle och har helt klart kopplat greppet, 2-1 i matcher. Rögle skrällde i den inledande matchen men efter det har det varit ordning på torpet sett med Skellefteå-ögon. Klara segrar både mål och spelmässigt.

Kikar vi på underliggande siffror från grundserien så är det inget snack om saken, Skellefteå har varit ett mycket bättre lag. Vi känner dock att priserna på SAIK är lite väl pressade här och att skillnaden i grundkapacitet inte ska vara allt för stor även om Rögle fått slita hårt för sina poäng denna säsongen. Som vanligt är det en ekvation om hur ofta lagen vinner som ska stå i centrum före vilket lag du tror vinner. Ska skåningarna ha någon vettig chans att ta sig vidare från denna serie så är det vinst idag som gäller.

Vi väljer att spela den fräckare linan med rak seger till 3.52 hos Svenska Spel. Båda lagen har offensiv power och kan ofta uppträda rätt lynnigt defensivt. Matchbilden har potential att bli öppen och vaknar Rögle på rätt sida så finns goda chanser att laget hänger ett gäng kassar. Då vill vi ta maximalt betalt i form av -0.5 istället för en fegare variant. Högt tryck som alltid väntas i Catena Arena och med publiken i ryggen så jobbar vi hemmaseger!

Lycka till vi rygg!

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS