Andelsspel Topptipset

Välkommen till avdelningen för andelsspel på Topptipset hos Svenska Spel. Här får du chansen att spela tillsammans med Miljongänget, innehavarna av svenska rekordet för högsta vinsten genom tiderna. Vill du spela Topptips idag kan man köpa en andel av våra spelexperter i Ica Grevies ombud hos Svenska Spel. Vår ambition är att erbjuda bäst andelsspel på Topptipset genom kompetens, hårt arbete och en ständigt strävan efter utveckling. 

Andelar på Topptipset blev populärt när Svenska Spel introducerade online-ombud under hösten 2019, tidigare var det bara möjligt med andelsspel i fysisk butik. Genom att spela Topptips tillsammans med andra kan man, förutom att spela större system, även få vara med på ett system byggt av spelexperter på Topptipset. Vi i Miljongänget skulle vilja påstå att vi är bland de bästa speläggarna i landet med en dokumenterad vinsthistorik på Topptipset, bland annat innehar vi rekordet för högsta vinsten någonsin – 636 880 kr.

Köp en andel till Topptipset idag

Svenska Spel Topptipset

Topptipset introducerades som en ny spelform hos Svenska Spel under 2007 och har sedan start varit en succé. Topptipset idag erbjuder minst en omgång varje dag, de flesta dagar är det dessutom fler än så. Spelet går ut på att tippa åtta matcher och hela vinstpotten går till de med 8 rätt. Det betyder att, till skillnad från Stryktipset och Europatipset, behöver man ha alla rätt för att vinna pengar.

Svårighetsgraden är något lägre och det är populärt att spela Topptips med en högre radinsats, upp till 10 kr är möjligt. Varifrån Svenska Spel väljer matcher på kupongen varierar beroende på utbud men det kan vara alltifrån Premier League och Champions League till Superettan eller matcher från Sydamerika. Det är med andra ord en stor variation. 

På våra andelsspel till Topptipset finns det varje andelar från 10 kr och uppåt i ombudet. Vi lägger ned mycket energi på våra andelssystem och försöker skapa unika och vinnande system i det långa loppet. I vår mening är de en av roligaste spelformerna hos Svenska Spel och att följa Topptipset live är aldrig tråkigt!

Andelsspel på Topptipset

Andelssystem på Topptipset har snabbt blivit populära. Många spelombud erbjuder spel på Topptipset i andelsform.Vi vill lite kaxigt men ändå ödmjukt påstå att vi är i topp bland de som bygger de bästa andelssystemen till Topptipset. Som stöd till påståendet har vi många storvinster och framförallt stor erfarenhet kring hur smarta andelsspel till Topptipset bör byggas.

Att köpa andel till Topptipset

Det är enkelt att köpa en andel till Topptipset av oss på Dagens Bästa Spel.Genom att klicka på följande länk slussas du vidare till Svenska Spel Tillsammans och vårt ombudslag DBS som drivs i samarbete med Ica Grevie. På den sidan kan du sedan antingen scrolla ner bland systemen och hitta andelarna till Topptipset eller överst på sidan filtrera för att enbart få fram system till Topptipsen. Andelssystemen sorteras i prisordning och mer info finns att läsa om respektive andelsspel. När du hittat din favorit, klicka på “köp andel” och köpet genomförs. Det går att köpa flera andelar i samma system för den som önskar det, finns ingen begränsning. 

Fördelar med andelssystem till Topptipset

Att spela tillsammans i ett andelssystem har flera fördelar. Topptipset består visserligen endast av åtta matcher men för att få till slagkraftiga system behövs ändå några garderingar. Genom att köpa en andel i ett andelsssystem med både helgarderingar och halvgarderingar ökar chanserna betydligt att nå 8 rätt. Men den absolut största fördelen med att köpa en andel är att systemet byggs av experter som både har bred kunskap om välbalanserade system, följer odds och streckprocent och gör allt för att optimera systembygget. 

Experter som både har bred kunskap om välbalanserade system, följer odds och streckprocent och gör allt för att optimera systembygget. 

Dagensbästaspel
Logga DBS

Topptipset utdelning 

En vanlig omgång på Topptipset betalas 70% av omsättningen till prispotten. Efter att rundan är avslutad delar de som fått 8 rätt på prispengarna. Ju färre som vinner, desto mer pengar går till de som lyckats nå 8 rätt. Därför är det en bra taktik att inte välja alla favoriter utan faktiskt försöka få med sig några skrällar om man vill nå en hög utdelning på Topptipset. 

70% återbetalning baseras på ett vanligt Topptips. Är det däremot extra pengar i potten blir den effektiva återbetalningsprocenten högre och bättre spelvärde. Svenska Spel annonserar ofta på ett tydligt sätt om det är extrapengar och hur mycket det är. Vanligtvis är det 250 000, 500 000 eller 1 000 000 kr när det är extrapengar på Topptipset hos Svenska Spel.

Återbetalning Topptipset: 70% 

Utdelning Toptipset per vinstkategori
  • 8 rätt - 70%
  • 7 rätt - ingen vinst

Storvinster Topptips – våra största andelsvinster 

Miljongänget har levererat många storvinster sedan start på Spela Tillsammans  sedan hösten 2019. Med mängder av sexsiffriga vinster på Topptipset varav toppnoteringen är 190 000 kronor på systemet Miljongängets Bulls Eye x10 den 6:e november år 2020, vinsten blev cirka 47 000 kr per andel! Varje dag har vi naturligtvis siktet inställt på nya storvinster. I privat regi innehar Miljongänget rekordet i Sverige på den största vinsten någonsin på Topptipset – 636 880 kr!

Sortera efter:
icon e topptipset
Miljongängets Bulls Eye x10
Datum: 7 maj 2024
Vinst: 86 434 kr
icon e topptipset
Miljongängets Heta x10
Datum: 20 november 2023
Vinst: 64 380 kr
icon e topptipset
Miljongängets BIG TT x10
Datum: 4 juli 2023
Vinst: 151 368 kr
icon e topptipset
Miljongängets BIG TT x10
Datum: 1 juni 2023
Vinst: 54 688 kr
icon e topptipset
2 Spikar x10 Mot Miljonen
Datum: 25 april 2023
Vinst: 57 910 kr

Topptipset idag

Varje dag på Svenska Spel finns minst en omgång av dagens Topptips. Det är åtta matcher som har plockats ihop av Svenska Spel baserat på dagens matchutbud runt om i världens. Spelas det Stryktips eller Europatips samma blir det automatiskt de åtta matcherna på kupongen som blir Topptipset idag. Sedan hösten 2022 hör till till vanligheterna att det också finns en nattomgång på Topptipset, vanligtvis Sydamerika eller USA. 

Spela Topptipset idag

Topptipset live

Att följa sitt system i jakten på alla rätt är i mångas ögon en stor del av nöjet med att spela Topptipset. Vi kan bara hålla med! Ett andelssystem på Topptips kan följas på exakt samma sätt i Svenska Spels liverättning som under “mina spel”. Där kan man även följa Topptipset live och se hur många rätt sitt andelssystem har just nu. 

Utdelningsprognosen visar vad totalvinsten på systemet är, för att veta vinsten på din andel behöver du dela summan med antalet andelar i systemet. Är det exempelvis 10 andelar i ditt system och det just nu ger 1000 kr så vinner du 1/10 , det vill säga 100 kr. 

Om en match återstår går det att se vad utfallet för vinst på 1, X respektive 2 blir, även där totalvinsten för hela systemet.

Resultat Topptipset idag

Efter kupongen är inlämnad eller man har köpt ett andelsspel på Topptips återstår det roliga. Att följa Topptipset live är sällan tråkigt och det finns flera olika tillvägagångssätt beroende på vad man uppskattar. Det vanligaste sättet är att följa sitt spel, antingen under “mina spel” inne hos Svenska Spel eller under “liverättning” på Reducering.se. Fördelen med det sistnämnda är att man kan sätta på aviseringsljud. 

Inne i samma flik går det att se, förutom resultatet på Topptipset, även vilken utdelning som ges på 8 rätt just nu. Har du en andel på Topptipset får man dela summan med antal andelar i systemet för att ta reda på hur mycket din eventuella vinst blir. 

Se dagens Topptips result

Genomtänkta andelsspel till Topptipset

I stort sett kan vem som helst bli spelläggare och sälja andelsspel. Men vill du rygga vem som helst? Många butiker och personer erbjuder andelar i olika system och inte sällan byggs systemen utan större eftertanke. För oss är det däremot viktigt att våra andelsspel på Topptipset är genomtänkta, att det finns en fin balans mellan rimlig chans att få 8 rätt och chansen till större vinster. Miljongängets andelsspel på Topptipset görs noggrant och anpassar efter varje omgångs unika förutsättningar. 

Spelläggare på Topptipset

Hos oss är det Miljongänget som är spelläggare och bygger andelssystemen till Topptipset. Gänget fick sitt smeknamn efter en jättevinst på 9,5 miljoner kronor år 2018. Den gången på Stryktipset. Men det går att vinna riktigt stort även på Topptipset! Svenska rekordet på 636 000 kr noterade Miljongänget snyggt häromåret, mäktigt! Miljongänget består av fyra personer med många års gemensam erfarenhet av spel på Topptipset. 

Vad kostar andelarna till Topptipset?

Vi erbjuder andelsspel i alla prisklasser. Den billigaste andelen till Topptipset kostar 20 kr och sedan har vi andelar i alla prisklasser upp till 2500 kr per andel. Alla ska ha chansen att spela andelsspel med Miljongänget är vår filosofi. Självklart går det bra att köpa andelar i flera olika andelsspel eller köpa flera andelar i ett andelsspel. Billiga andelar på Topptipset har flera gångar genererat fin avkastning till glada köpare. 

När öppnas andelsspelen till Topptipset?

Det går att köpa andelar till Topptipset i stort sett dygnet runt hela veckan hos oss. Eftersom Svenska Spel har kuponger till Topptipset nästa alla dagar hela året. Systemen öppnas för en dag i taget, det vill säga att “nästa” omgång på Topptipset och andelarna till den blir tillgängliga direkt efter spelstoppet på den föregående omgången. Efterfrågan är stor på flera av systemen, det är klokt att hugga sin andel i tid. Vi strävar efter att ha ett trevligt utbud av Topptipsetandelar tillgängliga hela vägen fram till spelstopp. 

 

När lämnas systemen in och hur ser jag mitt andelssystem?

Våra andelsspel lämnas in i nära anslutning till spelstopp, under den sista timmen innan spelstopp. Det inlämnade andelsspelet på Topptipset syns därefter under “mina spel” på ditt Svenska Spel-konto. Systemen lämnas in nära spelstopp för att ta del av så mycket info som möjligt, allt från startelvor till oddsrörelser och streckprocent – allt för att maximera och göra de bästa andelssystemen till Topptipset! Av denna anledning visar vi sällan så kallade “radskisser”, alltså förslag på hur systemen ser ut, i förväg. Att bygga systemen sent med all info på bordet är värdefullt och en kvalitetsstämpel enligt oss. 

Andelssystem till Topptipset med få andelar

Efterfrågan på andelsspel med färre andelar har funnits. Därför har vi skapat flera olika andelssystem till Topptipset med få andelar per system. Vi har flera system i vårt Svenska Spel-ombud med enbart tre eller fyra andelar per system. Vid vinst på ett andelssystem med det upplägget behöver du inte dela kakan med så många! Givetvis har vi även andelssystem med fler andelar att erbjuda också, välkommen att hitta just din favorit. 

Olika andelsspel till Topptipset

Topptipset kan spelas med olika radinsatser. Allt från 1 kr per rad till 10 kr per rad. Det går att köpa Topptipsetandelar hos oss med både 1 kr radinsats och 10 kr dito. Systemen som spelas med 1 kr radinsats har oftast en större ram, det vill säga flera garderingar. Medan systemen som spelas x 10 kr har lite mindre ramar men då en högre radinsats. Det går att vinna stort på båda alternativen. Den största vinsten på Topptipset på 1 kr radinsats var på systemen Miljongängets Spiklösa och Miljongängets Stora 4 som båda prickade 8 rätt samma dag för över 64 000 kr per system. På system med radinsats 10 kr är den största vinsten på Topptipset på andelsspelet Miljongängets Bulls Eye x10, hela 190 000 kr. 

Speciella andelssystem vid extrapengar på Topptipset

När det är så kallade extrapengar på Topptipset ökar intresset alltid lite extra. I vårt ombud finns flera system som enbart spelas vid just extrapengar. Vanligen är det 250 000 kr extra i potten när Svenska Spel bjuder upp till dans. Ett exempel på sådant unikt andelssystemet är Miljongängets Extrapengar x10, ett system som vann 43 000 kr hösten 2021 bland annat.

Statistik Topptipset 

Statistik och underliggande siffror är ett starkt verktyg att använda sig när man spelar på odds och poolspel. Vi på DBS använder ofta statistik till Topptipset för att ge oss förutsättningar att bygga optimala andelssystem. Då tänker vi inte främst på tabell, tidigare möten eller formkurva utan snarare på förväntade mål (XG), förväntade poäng (xp) eller tendenser på oddsmarknaden. 

Statistik kan dock lätt bli kontraproduktivt om man inte vet hur det ska användas. Ett vanligt misstag är att vissa parametrar överskattas och då blir statistiken på Topptipset inte användbar. Vi på DBS är vana vid att hantera en större mängd statistik om fotboll och vet vad som är viktigt att titta och vilka siffror man borde ignorera helt. 

Är man inte bekväm med att tolka statistik på Topptips är oddsmarknaden ett bra verktyg att använda. På större marknader som Premier League och Allsvenskan kan man använda oddset som ett bra stöd och istället fokusera på att hitta läckor på streckfördelningen.

Topptipset statistik
  • Grundades: 2007
  • Återbetalningsprocent: 70%
  • Topptipskupong: Åtta matcher
  • Vinstutdelning: Endast på 8 rätt
  • Spelbolag: Svenska Spel
  • Största vinsten på Topptipset genom tiderna: 636 880 kr (Miljongänget)

Topptipset experttips – så blir du en vinnande spelare 

Vid alla dagar heta omgångar skriver vi en analys och speltips till Topptipset på Dagens Bästa Spel. I analysen summeras våra tankar kring Topptips idag och leder slutligen till ett reducerat spelförslag hos reducering.se. Vår ambition är att utbilda och försöka lära er läsare att bli bättre på poolspel. 

Att tjäna pengar på Topptips är inte enkelt men knappast omöjligt. Med 70% återbetalning behöver man vara avsevärt mycket bättre än motståndarna, lyckligtvis är dock gemene man på Svenska Spel  inte speciellt skarpt. Det går att hitta uppenbara läckor i spelmönster och bygga system som är vinnande över tid.

Nedan presenteras våra tre bästa experttips till Topptipset för hur du kan bli en vinnande spelare.

1️⃣ Använd oddsmarknaden

Oddsmarknaden är en bra indikator att använda sig av. Det finns personer som kan slå oddsmarkanden men för de allra flesta spelarna är det bättre att anta att oddset är korrekt. Jämför oddset med streckfördelningen och ta ställning där streckfördelningen är betydligt högre än vad oddset säger. 

För att omvandla odds till procent på Topptipset, tryck på “Anpassa” och “Favoritskap utifrån odds” inne i vyn på Topptipset.

2️⃣Våga gå mot trender

Ett odds kan vara felsatt med några punkter men en streckfördelning där spelarna styr är felmarginalen väldigt mycket större. Motståndet på Svenska Spel gillar att spela på lag som ligger högt upp i tabellen, har vunnit sina senaste matcher eller bara är ett känt lag. Ser du en match där streckfördelningen är på tok för hög, våga ta ställning och spela på motsatt sida. 

3️⃣Spela reducerat

Ska man spela topptips är det objektivt sätt bättre att spela reducerade system än matematiska. På matematiska kan man endast placera ut en spik, halvgardering eller helgardering men på reducerade rader man kan styra sitt system på ett helt annat sätt. Vi använder oss alltid av sveriges bästa reduceringsverktyg när vi spelar Topptipset – reducering.se.

Förutom smarta reduceringsalternativ får man även tillgång till odds och utdelningsprognos samt kan följa Topptipset live med en smart plingfunktion. 

Läs vårt speltips till Topptipset

Bäst andelsspel på Topptipset hos Svenska Spel

På vår ombudssida hos Svenska Spel erbjuds vår expertis och andelsspel på Topptipset varje dag året om. Vi är ett dedikerat och seriöst team av poolspelsfanatiker med många häftiga storvinster på cv:t. Vi lägger ned stor tid på att analysera, diskutera och följer ständigt aktuella rörelser för att våra andelsystem ska vara så bra som möjligt vid inlämning.

Att spela Topptips är utmanande och kräver, förutom bra andelssystem, även en stor dos tålamod. Vårt fokus är på långsiktiga resultat och vi tror att bra system kommer att belöna sig över tid, det har bevisats många gånger genom åren. 

Vill ni hänga med på en andel till Topptipset idag är ni hjärtligt välkomna att besöka vårt ombud om ni vill vara på de bästa andelspelen till Topptipset i Sverige!

Besök ombudet