Andelsspel Topptipset

Köp andel hos Svenska Spel på Topptipset via denna sektion på Dagens Bästa Spel. Här får du chansen att spela tillsammans med Miljongänget, innehavare av svenska rekordet för högsta vinsten på Topptipset. Ambition är att erbjuda Sveriges bästa andelsspel. Läs mer om våra Topptipssystem nedan! 

Våra storvinster

Sortera efter:
icon e topptipset
2 Spikar x10 Mot Miljonen
Datum: 25 april 2023
Vinst: 57 910 kr
icon e topptipset
Miljongängets Stora TT x10
Datum: 29 januari 2023
Vinst: 75 048 kr
icon e topptipset
Miljongängets MEGA TT x10
Datum: 14 september 2022
Vinst: 50 548 kr
icon e topptipset
Miljongängets Stora TT x10
Datum: 12 mars 2022
Vinst: 95 736 kr
icon e topptipset
Miljongängets MEGA TT x10
Datum: 5 februari 2022
Vinst: 54 540 kr

Andelsspel på Topptipset

Andelssystem på Topptipset har snabbt blivit populära. Många spelombud erbjuder spel på Topptipset i andelsform.Vi vill lite kaxigt men ändå ödmjukt påstå att vi är i topp bland de som bygger de bästa andelssystemen till Topptipset. Som stöd till påståendet har vi många storvinster och framförallt stor erfarenhet kring hur smarta andelsspel till Topptipset bör byggas.

Att köpa andel till Topptipset

Det är enkelt att köpa en andel till Topptipset av oss på Dagens Bästa Spel.Genom att klicka på följande länk slussas du vidare till Svenska Spel Tillsammans och vårt ombudslag DBS som drivs i samarbete med Ica Grevie. På den sidan kan du sedan antingen scrolla ner bland systemen och hitta andelarna till Topptipset eller överst på sidan filtrera för att enbart få fram system till Topptipsen. Andelssystemen sorteras i prisordning och mer info finns att läsa om respektive andelsspel. När du hittat din favorit, klicka på “köp andel” och köpet genomförs. Det går att köpa flera andelar i samma system för den som önskar det, finns ingen begränsning. 

Fördelar med andelssystem till Topptipset

Att spela tillsammans i ett andelssystem har flera fördelar. Topptipset består visserligen endast av åtta matcher men för att få till slagkraftiga system behövs ändå några garderingar. Genom att köpa en andel i ett andelsssystem med både helgarderingar och halvgarderingar ökar chanserna betydligt att nå 8 rätt. Men den absolut största fördelen med att köpa en andel är att systemet byggs av experter som både har bred kunskap om välbalanserade system, följer odds och streckprocent och gör allt för att optimera systembygget. 

 

 

Experter som både har bred kunskap om välbalanserade system, följer odds och streckprocent och gör allt för att optimera systembygget. 

Dagensbästaspel

Genomtänkta andelsspel till Topptipset

I stort sett kan vem som helst bli spelläggare och sälja andelsspel. Men vill du rygga vem som helst? Många butiker och personer erbjuder andelar i olika system och inte sällan byggs systemen utan större eftertanke. För oss är det däremot viktigt att våra andelsspel på Topptipset är genomtänkta, att det finns en fin balans mellan rimlig chans att få 8 rätt och chansen till större vinster. Miljongängets andelsspel på Topptipset görs noggrant och anpassar efter varje omgångs unika förutsättningar. 

Spelläggare på Topptipset

Hos oss är det Miljongänget som är spelläggare och bygger andelssystemen till Topptipset. Gänget fick sitt smeknamn efter en jättevinst på 9,5 miljoner kronor år 2018. Den gången på Stryktipset. Men det går att vinna riktigt stort även på Topptipset! Svenska rekordet på 636 000 kr noterade Miljongänget snyggt häromåret, mäktigt! Miljongänget består av fyra personer med många års gemensam erfarenhet av spel på Topptipset. 

Vad kostar andelarna till Topptipset?

Vi erbjuder andelsspel i alla prisklasser. Den billigaste andelen till Topptipset kostar 20 kr och sedan har vi andelar i alla prisklasser upp till 2500 kr per andel. Alla ska ha chansen att spela andelsspel med Miljongänget är vår filosofi. Självklart går det bra att köpa andelar i flera olika andelsspel eller köpa flera andelar i ett andelsspel. Billiga andelar på Topptipset har flera gångar genererat fin avkastning till glada köpare. 

När öppnas andelsspelen till Topptipset?

Det går att köpa andelar till Topptipset i stort sett dygnet runt hela veckan hos oss. Eftersom Svenska Spel har kuponger till Topptipset nästa alla dagar hela året. Systemen öppnas för en dag i taget, det vill säga att “nästa” omgång på Topptipset och andelarna till den blir tillgängliga direkt efter spelstoppet på den föregående omgången. Efterfrågan är stor på flera av systemen, det är klokt att hugga sin andel i tid. Vi strävar efter att ha ett trevligt utbud av Topptipsetandelar tillgängliga hela vägen fram till spelstopp. 

 

När lämnas systemen in och hur ser jag mitt andelssystem?

Våra andelsspel lämnas in i nära anslutning till spelstopp, under den sista timmen innan spelstopp. Det inlämnade andelsspelet på Topptipset syns därefter under “mina spel” på ditt Svenska Spel-konto. Systemen lämnas in nära spelstopp för att ta del av så mycket info som möjligt, allt från startelvor till oddsrörelser och streckprocent – allt för att maximera och göra de bästa andelssystemen till Topptipset! Av denna anledning visar vi sällan så kallade “radskisser”, alltså förslag på hur systemen ser ut, i förväg. Att bygga systemen sent med all info på bordet är värdefullt och en kvalitetsstämpel enligt oss. 

Live-rättning Topptipset och ditt andelssystem

Att följa sitt spel i jakten på alla rätt är i mångas ögon en stor del av nöjet med att spela Topptipset. Vi kan bara hålla med! Ett andelssystem på Topptipset kan följas på exakt samma sätt i Svenska Spels liverättning som ett eget system. Utdelningsprognosen visar vad totalvinsten på systemet är, för att veta vinsten på din andel behöver du dela summan med antalet andelar i systemet. Om en match återstår går det att se vad utfallet för vinst på 1, X respektive 2 blir, även där totalvinsten för hela systemet. 

Vinster andelssystem Topptipset

Miljongänget har levererat många storvinster sedan start på Svenska Spel Tillsammans hösten 2019. Fler än 60 vinster över 30 000 kr på Topptipset varav toppnoteringen är 190 000 kronor på systemet Miljongängets Bulls Eye x10 den 6:e november år 2020. Vinsten blev cirka 47 000 kr per andel! Varje dag har vi naturligtvis siktet inställt på nya storvinster.

Andelssystem till Topptipset med få andelar

Efterfrågan på andelsspel med färre andelar har funnits. Därför har vi skapat flera olika andelssystem till Topptipset med få andelar per system. Vi har flera system i vårt Svenska Spel-ombud med enbart tre eller fyra andelar per system. Vid vinst på ett andelssystem med det upplägget behöver du inte dela kakan med så många! Givetvis har vi även andelssystem med fler andelar att erbjuda också, välkommen att hitta just din favorit. 

Olika andelsspel till Topptipset

Topptipset kan spelas med olika radinsatser. Allt från 1 kr per rad till 10 kr per rad. Det går att köpa Topptipsetandelar hos oss med både 1 kr radinsats och 10 kr dito. Systemen som spelas med 1 kr radinsats har oftast en större ram, det vill säga flera garderingar. Medan systemen som spelas x 10 kr har lite mindre ramar men då en högre radinsats. Det går att vinna stort på båda alternativen. Den största vinsten på Topptipset på 1 kr radinsats var på systemen Miljongängets Spiklösa och Miljongängets Stora 4 som båda prickade 8 rätt samma dag för över 64 000 kr per system. På system med radinsats 10 kr är den största vinsten på Topptipset på andelsspelet Miljongängets Bulls Eye x10, hela 190 000 kr. 

Speciella andelssystem vid extrapengar på Topptipset

När det är så kallade extrapengar på Topptipset ökar intresset alltid lite extra. I vårt ombud finns flera system som enbart spelas vid just extrapengar. Vanligen är det 250 000 kr extra i potten när Svenska Spel bjuder upp till dans. Ett exempel på sådant unikt andelssystemet är Miljongängets Extrapengar x10, ett system som vann 43 000 kr hösten 2021 bland annat.