Andelsspel Europatipset

Här i denna sektion finner du andelsspel till Europatipset från oss på Dagens Bästa Spel, välkommen! Att spela tillsammans har blivit mycket populärt och här erbjuds du chansen att spela på Europatipset med Miljongänget. Sveriges bästa andelsspel på Europatipset – det är vår ambition.

Sortera efter:
icon e
Miljongängets Stora Jackpot
Datum: 1 januari 2023
Vinst: 126 010 kr
icon e
R-system med 8 hel 1 halv
Datum: 1 januari 2023
Vinst: 3 473 460 kr
icon e
Miljongängets Stora Jackpot
Datum: 25 november 2022
Vinst: 1 088 640 kr
icon e
Miljongängets Stora Jackpot
Datum: 24 november 2022
Vinst: 1 167 790 kr
icon e
Miljongängets Fullträff
Datum: 5 juni 2022
Vinst: 126 456 kr
Svenska Spel Svenska Spel

100% upp till 100 SEK

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

Andelsspel på Europatipset

Även om Stryktipset är den största spelformen hos Svenska Spel så är det också mycket populärt att spela andelssystem på Europatipset. Det finns ett stort utbud av andelsspel och det kan upplevas som en djungel att hitta duktiga spelläggare att rygga. Vi kan stolt påstå att krigar i toppen av Sveriges bästa spelläggare. Vi har flera sexsiffriga storvinster och många års erfarenhet av att bygga de bästa andelssystemen till Europatipset.

Andelsspel på Europatipset genom åren

Sedan många år tillbaka har det varit möjligt att köpa andelsspel på Europatipset hos Svenska Spels ombud, alltså i fysiska butiker. Den digitala utvecklingen har tagit stora steg och numera är det minst lika smidigt att köpa din andel till Europatipset online. När Svenska Spel lanserade “Tillsammans” under hösten 2019 öppnades nya möjligheter. Nu går det att köpa andelar till Europatipset av ombud från hela landet oavsett var du befinner dig.

Så köper du en andel till Europatipset

För att köpa en andel till europatipset av oss på Dagens Bästa Spel klickar du här! Du slussas vidare till Svenska Spel Tillsammans och vårt ombudslag “DBS” som drivs i samarbete med Ica Grevie. Europatipset kan filtreras fram genom att välja bland de olika spelformerna och bocka för just Europatipset. Andelssystemen sorteras i prisordning och mer info finns att läsa om respektive andelsspel. När du hittat din favorit, klicka på “köp andel” och köpet genomförs. Det går att köpa flera andelar i samma system för den som önskar det, finns ingen begränsning. 

Fördelar med andelssystem till Europatipset

Att spela tillsammans i ett andelssystem har flera fördelar. För att få 13 rätt på Europatipset krävs otroligt mycket tur (och skicklighet), det är ett svårt spel! Ännu svårare att få 13 rätt på ett litet system med några enstaka garderingar. Genom att köpa en andel i ett stort andelssystem med många helgarderingar och halvgarderingar ökar chanserna betydligt att nå 13 rätt. Underhållningsvärdet och spänningen ökar dessutom när chanserna till full pott ofta finns kvar längre jämfört med vid ett litet system. Att andelsspelet dessutom byggs av experter är en ytterligare stor fördel. 

Genomtänka andelsspel till Europatipset

Ribban är låg för att bli andelsläggare på Europatipset. Många butiker och personer erbjuder andelar i olika system och inte sällan byggs systemen utan större eftertanke. För oss är det däremot viktigt att våra andelsspel är genomtänkta, att det finns en fin balans mellan rimlig chans att få 13 rätt och chansen till storvinster på andelssystem. Särskilt på Europatipset där potterna är mindre än på Stryktipset är detta en viktig faktor – att spela lagom svårt!

Miljongängets andelssystem på Europatipset strävar efter just detta, att både kunna vinna ofta och vinna stort.

Miljongängets andelssystem på Europatipset strävar efter just detta, att både kunna vinna ofta och vinna stort.

Miljongänget
dbs

Spelläggare hos Dagens Bästa Spel – DBS

Hos oss är det Miljongänget som är spelläggare och bygger andelssystemen till Europatipset. Gänget fick sitt smeknamn efter en jättevinst på 9,5 miljoner kronor år 2018. År 2020 gjordes återigen skäl för namnet via ännu en storvinst, denna gång på 4,7 miljoner. Miljongänget består av fyra personer med många års gemensam erfarenhet av spel på Europatipset & Stryktipset. Tillsammans jobbar de hårt med att vara i framkant när det gäller att ha den bästa strategin för att bygga de bästa andelssystemen till Europatipset. Att utvecklas och hela tiden bli en bättre spelläggare är viktigt. 

Besök vårt ombud för att se våra spelläggare!

Vad kostar andelarna till Europatipset?

Vi erbjuder andelsspel i alla prisklasser. Den billigaste andelen till andelssystemen på Europatipset kostar 20 kr och sedan har vi andelar i alla prisklasser upp till 3650 kr per andel. Alla ska ha chansen att spela andelsspel med Miljongänget är vår filosofi. Självklart går det bra att köpa andelar i flera olika andelsspel eller köpa flera andelar i ett andelsspel. Billiga andelar på Europatipset har flera gångar genererat fin avkastning till glada köpare.  

När öppnas andelsspelen till Europatipset?

Andelsspelen öppnas för försäljning samma dag som Svenska Spel öppnar upp kupongen. Vanligen spelas Europatipset mitt i veckan (tisdag, onsdag eller torsdag) och på söndagar. Systemen öppnas måndag morgon till veckoomgången samt dagen efter avslutad veckoomgång inför söndagen. Då vi har populära andelssystem och efterfrågan är stor är det klokt att vara ute i god tid med att säkra plats.

När lämnas systemen in och hur ser jag mitt andelssystem?

Våra andelsspel lämnas in i nära anslutning till spelstopp, under den sista timmen innan spelstopp. När systemet lämnas in dyker det upp under “mina spel” på ditt Svenska Spel-konto. Systemen lämnas in nära spelstopp för att ta del av så mycket info som möjligt, allt från startelvor till oddsrörelser och streckprocent – allt för att maximera och göra de bästa andelssystemen till Europatipset! Av denna anledning visar vi sällan så kallade “radskisser”, alltså förslag på hur systemen ser ut, i förväg. Att bygga systemen sent med all info på bordet är värdefullt och en kvalitetsstämpel enligt oss. 

Live-rättning för Europatipset och ditt andelssystem

Att följa sitt spel i jakten på 13 rätt är i mångas ögon en stor del av nöjet med att spela Europatipset. Vi håller med! Ett andelssystem på Europatipset kan följas på exakt samma sätt i Svenska Spels liverättning som ett system komponerat av dig själv. Utdelningsprognosen visar vad totalvinsten på systemet är, för att veta vinsten på din andel behöver du dela summan med antalet andelar i systemet. Om en match återstår går det att se vad utfallet för vinst på 1, X respektive 2 blir, även där totala vinsten för hela systemet. 

Vinster andelssystem Europatipset

Miljongänget har levererat många storvinster sedan start på Svenska Spel Tillsammans hösten 2019. Fler än 20 vinster över 100 000 kr på Europatipset och ännu fler mellan 30 000 och 100 000 kr. Varje vecka är givetvis siktet inställt på nya storvinster på Europatipset på våra andelssystem. 

Andelssystem till Europatipset med få andelar

Efterfrågan på andelsspel med färre andelar har funnits. Därför har vi skapat flera olika andelssystem till Europatipset med få andelar per system. Vi har flera system i vårt Svenska Spel-ombud med enbart fyra till åtta andelar per system. Vid vinst på ett andelssystem med det upplägget behöver du inte dela kakan med så många! Givetvis har vi även andelssystem med fler andelar att erbjuda också, välkommen att hitta just din favorit. 

Matematiska andelsspel till Europatipset

I vårt ombud säljs matematiska andelssystem till Europatipset. Med matematiskt menas de klassiska systemen med helgarderingar och halvgarderingar och om alla tecken sitter rätt – ja då är det 13 rätt! Till skillnad mot reducerade system där den så kallade ramen kan ha alla rätt men inte garantera att det blir 13 rätt på systemet. Ett populärt matematisk system i vårt ombud är Miljongängets 500-ing, det spelas med tre helgarderingar, 7 halvgarderingar och tre spikar. Ett exempel på matematiskt system och givetvis har vi olika sorter och storlekar. 

Att välja rätt spikar, att välja rätt halvgarderingar och faktiskt välja rätt helgarderingar med är en ädel konst i Europatipsets värld. Att bygga matematiska andelssystem kräver kompetens och förståelse för lämpliga strategier på Europatipset. Annars är det lätt att gå i fällan och bara tippa favoriter eller tvärtom bygga för svårt och därmed jaga osannolika resultat som inte betalar sig om de väl faller in. Den senare fällan, att bygga för svåra system, går många orutinerade spelläggare i – på just Europatipset. 

R-system andelsspel till Europatipset

En uppskattad spelform hos Svenska Spel är R-system till Europatipset. Givetvis går det att spela R-system som andelsspel. Ett R-system byggs med en större ram (fler garderingar) och som sedan har en garanti om ramen sitter, t.ex. 12-rättsgaranti. Chansen att få 13 rätt när ramen sitter och det är 12-rättsgaranti är ca 10 %. Men R-system andelsspel får du alltså rejält stora system, både för R-system innebär fler garderingar i sig samt även för att du går samman och spelar R-systemet som andelsspel. Vi har andelsspel för R-system i alla prisklasser och de är uppskattade bland kunderna. Exempelvis har vårt R-system “Miljongängets Stora R-system” spelat in 190 000 kr till tolv glada andelsköpare att dela på. Systemet spelas med åtta helgarderingar, 3 halvgarderingar och två spikar, rejält! 

Speciella andelssystem vid jackpot på Europatipset

När det är jackpot på Europatipset ökar intresset ett snäpp ytterligare. I vårt ombud finns flera system som enbart spelas vid just jackpot. Ett exempel på det är andelssystemet Miljongängets Stora Jackpot, ett system som haft 13 rätt på Europatipset sex gånger med utdelningar på 60 000 kr eller mer!