Bettingpoddar

REK-PINNEN

Hösten år 2021 startades denna podd om odds och betting upp. I samarbete med spelbolaget Pinnacle Sports lotsar Daniel “Striker” Domeij lyssnarna fram till vassa värdespel på odds. Med fina resultat över flera hundra spel kan vi utse podden till Sveriges bästa bettingpodd gällande odds. 

https://open.spotify.com/show/1Q8w1QvuuCjuUaUiMBtmOh?si=19d8f36e99b34422

GÄSTER I REK-PINNEN

I studion har Striker nästan alltid med sig en gäst. Frekventa gäster är fotbollsanalytikern Marcus Bring (twitter.com/MarcusBr22) och bettingproffset Oskar Block (twitter.com/blockenbetting). Tillsammans levererar de de tre till sju spel avsnitt med djupa motiveringar till varför oddsen anses spelvärda. Intressanta resonemang och en inblick i hur de duktiga oddsbettarna tänker. Andra kända gäster som varit med i podden är Ola “Fantomen” Lidmark Eriksson (känd från TV, fotbollslabbet) och Bengt Sonnert.  

BETTING PÅ STORA MARKNADER

Oddsspelen som rekas i Rek-Pinnen hämtas från de stora marknaderna. Vanliga inslag är ligor som Premier League, Allsvenskan, Bundesliga, Championship och de europeiska cuperna Champions League och Europa League. Att hitta spelvärda odds på de största och tuffaste marknaderna är krävande men här visar Daniel med gäster att det faktiskt går att vinna pengar även här. En stark rekommendation är att rygga dessa spel, men var noga med att spela till lika högt odds som nämns i podden, marginalerna är små! 

DANIEL “STRIKER” DOMEIJ 

Podden Rek-Pinnen rattas alltså av Daniel “Striker” Domeij. Daniel har många års erfarenhet från spelbranschen. Har arbetat på spelbolag, driver egen bettingtjänst samt har flera miljonvinster på Europatipset och Stryktipset på sitt CV. Lägger många timmar varje vecka på att granska och hänga med i de största ligorna. Med glimten i ögat och ordvitsar nära till hands guidar Daniel lyssnaren trivsamt fram till avsnittens oddsrekar. 

TVÅ AVSNITT PER VECKA

Rek-pinnen släpps två gånger per vecka under namnen Rek-Pinnen Midweek och Rek-Pinnen Helg. Avsnitten släpps vanligen tisdag morgon och fredag eftermiddag. I det förstnämnda är det fokus på den europeiska cupfotbollen de veckor när Champions League, Europa League och Europa Conference League har matcher. Annars tar helgavsnitten och övriga middweek-avsnitt sikte på att hitta spelvärda odds från olika ligor runt om Europa. 

PINNACLE SPELBOLAGET MED HÖGST ODDS

Podden Rek-Pinnen görs i samarbete med spelbolaget Pinnacle Sports. Ett av världens allra största spelbolag och av många kallade det absolut bästa spelbolaget. Pinnacle är ett så kallat asiatiskt spelbolag. Oddsen är höga tack vare en mycket hög återbetalningsprocent, ofta marknadshögst. Ett självklart spelbolag att ha konto hos! 

ALLA SPEL BOKFÖRS

Alla spelen som rekommenderas i podden Rek-Pinnen bokförs. Denna bokföring sker via den smarta tjänsten hos bettin.gs. Ett bokföringsverktyg som gör det mesta jobbet, man behöver bara lägga in själva spelen och får sedan fram matig statistik över hur det går. Rek-Pinnen kan stoltsera med en ROI (return on investment) på över 106 % hittills på de första 400+ spelen. 

PODDEN STRYKET

Podden Stryket är en podd om Stryktipset. Podden startades hösten år 2020 och har över 100 avsnitt producerade. Stryket är podden för dig som gillar poolspel i allmänhet och Stryktipset i synnerhet. Humor, värme och kunskap förmedlas på ett trivsamt sätt i Podden Stryket. 

HISTORIA PODDEN STRYKET

Bröderna Peter & Fredrik hade länge funderat på att starta en podd. Till slut dök idén om det rätt temat upp och podden “Resan för oss som inte förstår” kunde startas. Frågeställningen i podden var: Kan två noviser få 13 rätt på Stryktipset? Visst fotbollsintresse fanns men i stort sett inget intresse eller kunnande kring spel & Stryktipset. Knappt ett halvår efter att podden startades kom Peter & Fredrik i kontakt med Daniel Söderberg, en av killarna i Miljongänget som driver Dagens Bästa Spel. Daniel fick under en period agera mentor och svara på många frågor. 

Under hösten 2021 togs nästa steg i podden och den bytte namn till Stryket. Fredrik & Peter började samarbeta närmare med Miljongänget och tillsammans producerades avsnitt där fokuset var att utbilda i betting och poolspel, för att öka chanserna att få 13 rätt. Fokus lades på att analysera lagda system och på så sätt lära sig av sina misstag och smarta drag. Med öppet sinne reflektera kring sina system är ett utmärkt sätt att bli en bättre Stryktips-spelare!

Sedan ett tag tillbaka har podden lagt fokus på kommande kuponger, att hitta veckans bästa spik, var folket går i fällan och harpunen som fångar in “hajarnas” drag. Utöver kuponganalys har podden ofta gäster eller ämnen som är intressanta och kopplade till spel eller fotboll. 

BLI BÄTTRE PÅ ATT SPELA STRYKTIPSET

Det som hela tiden genomsyrar podcasten Stryket är viljan att hjälpa lyssnarna att bli ännu bättre på Stryktipset. Både genom specifika tips till veckans kupong men även via mer övergripande strategier och sätt att tänka för att i längden öka chanserna till 13 rätt, med hög utdelning. Det är alltid högt i tak i diskussionerna och att prestigelöst kunna diskutera olika sätt att bygga bra Stryktips är en nyckel för att utvecklas i denna ädla konst! Begrepp som “hårdrocksnävar (1-2 eller gubbgardering), överstreckade lag, lyxkryss med mera förekommer titt som tätt. 

INTRESSANTA GÄSTER

En sak som gör podden Stryket annorlunda jämfört med andra poddar är de intressanta intervjuerna med gäster! Namnkunniga fotbollsspelare och tränare som Peter Wettergren, Joakim Persson, Bosse Pettersson och Oliver Afonsi har hälsat på och fått svara på både annorlunda och vanliga frågor. Andra gäster som kan nämnas är Ola “Fantomen” Lidmark Eriksson, Al Pitcher, Charles Berglund och David Kryssman. På ett lättsamt och humoristiskt sätt får Fredrik & Peter gästerna att slappna av och dela med sig om många intressanta svar. 

Podcasten Stryket har även att haft flera gäster från Svenska Spel. Staffan Rehnström har berättat om hur kupongen för Stryktipset sätts ihop, Johan Elevant har berättat om hur det är att sätta odds och Victor Kalda har berättat om hur det är att ringa upp miljonvinnare och gratulera. Lyssna gärna tillbaka på dessa intressanta gästavsnitt, spännande även om det inte är dagsfärska intervjuer! 

GENOMGÅNG AV STRYKTIPSKUPONGEN

De bästa dragen till lördagens Stryktips intresserar alltid lyssnarna! I denna Stryktipspodd varierar avsnitten lite. Vissa veckor är det djupgående analys av kupongens alla tretton matcher. Andra veckor tar gäster eller ämnen större utrymme och kuponganalysen blir en kortare variant. Varje vecka presenteras dock alltid veckan bästa spik, veckans bästa “folket går i fällan” och veckans bästa “harpun”. Peter, Fredrik & Daniel resonerar kring dessa drag och varför det är smart att bygga sin kupong med dessa som grund. 

ANDELSSPEL STRYKET-PODDEN

Varje vecka konstruerar Peter & Fredrik ett andelssystem för podden Stryket. Detta system byggs på lördagen, nära spelstopp, för att optimera möjligheterna till hög utdelning och 13 rätt! Varannan vecka byggs systemet matematisk och finns då att köpa andel i för 82 kr/st i Dagens Bästa Spel-ombudet. Varannan vecka byggs ett reducerat system via reducering.se där en andel kostar 80 kr/st och andelarna hittas via reducering.se Det har blivit 13 rätt ett par gånger men ingen jättevinst ännu, det känns dock bara som en tidsfråga till när första storvinsten landas av Fredrik & Peter. De har gått från nybörjare till riktigt duktiga spelläggare, imponerande! 

DANIEL “JADDEN” SÖDERBERG

Daniel “Jadden” Söderberg är med i podden i egenskap av poolspelsnörd. Han blev känd av den stora massan år 2018 som en del av Miljongänget, när de spelade hem en storvinst på Stryktipset för 9,5 miljoner kronor. Att surra kring Stryktipset, strategier och övertidsmål med Peter & Fredrik uppskattas av Daniel som på ett ödmjukt sätt även försöker dela med sig av tips för att bli bättre på Stryktipset och öka chanserna till vinster där.