Andelsspel Fullträff

Välkommen till sektionen för Dagens Bästa Spels andelsspel på Fullträff. Här finner du möjligheten att köpa andelar till Fullträff och spela tillsammans med andra på det nya poolspelet hos Svenska Spel. Vi i Miljongänget bygger andelssystem och hoppas bli de första i landet att vinna 50 miljoner kronor på Fullträff!

Om Fullträff

Under hösten 2022 lanserade Svenska Spel sin nya storsatsning inom poolspel – Fullträff. Det går ut på tippa rätt antal mål i 13 fotbollsmatcher. Fullträff garanterar minst 50 miljoner kronor i prispotten på 13 rätt vilket är banbrytande. Jämför vi med t ex Stryktipset garanteras det 10 miljoner kronor till ensam vinnare vilket betyder fem gånger så lågt som på Fullträff. Svenska Spel valde också att göra Fullträff till det poolspel med bäst återbetalningsprocent i Sverige – hela 75% går tillbaka till spelarna.

Spelstopp är 15.59 på lördagar – exakt samma som den klassiska starttiden för Stryktipset. Fullträff hos Svenska Spel går ut på att tippa rätt antal mål i 13 matcher hämtade från de bästa ligorna i Europa. Vi går igenom hur man bör tänka när man spelar detta nya och spännande poolspel från Svenska Spel.

Fullträff – nya poolspelet hos Svenska Spel

Fullträff är ett poolspel med 13 fotbollsmatcher där det gäller att tippa rätt antal mål i varje match. I den högsta vinstgruppen (dvs 13 rätt) garanteras en prispott på minst 50 miljoner kronor. Uppdraget är alltså att tippa antal mål i varje match, från noll mål till sju eller fler mål. För att vinna pengar på Fullträff behöver man ha minst 7 rätt, vissa rundor kan till och med räcka långt. I Fullträff tävlar du mot de andra spelarna i poolen och flest antal rätt i aktuell omgång blir bra belönad, oavsett om det är 9 rätt eller 12 rätt. Däremot är det bara i den högsta vinstgruppen, det vill säga 13 rätt, som garanteras minst 50 miljoner.  Svårighetsgraden på Fullträff är mycket hög och det är betydligt svårare att få 13 rätt på Fullträff än på exempelvis Stryktipset. Ett sätt att hantera den höga svårighetsgraden är att gå ihop tillsammans med andra och spela andelsspel för att få ihop ett större system. 

Fakta Fullträff
 • Tippa rätt antal mål i 13 fotbollsmatcher
 • Spelstopp: 15.59 lördagar
 • Radinsats: 1 kr
 • Återbetalningsprocent: 75%
 • Minst 7 rätt krävs för att kunna vinna pengar
 • Garanterat minst 50 miljoner kronor i 13-rättspotten

Andelsspel på Fullträff

Köp andel till Fullträff av oss i Miljongänget! Att spela Fullträff på egen hand och försöka pricka många rätt är extremt svårt. Radinsatsen på 1 kr innebär att man i regel inte har råd med speciellt många tecken. Genom att spela tillsammans i ett andelssystem på Fullträff får man chansen att spela större system och på så vis ökar chansen markant att få fler rätt.

Vi har en stor erfarenhet av poolspel hos Svenska Spel där vi vunnit många storvinster genom åren, bland annat megaträffar som 9,5 miljoner respektive 4,7 miljoner på Stryktipset. Vi kan stolt påstå att krigar i toppen i Sverige som bästa spelläggare och har många års erfarenhet av att bygga de bästa andelssystemen till Stryktipset och övriga Svenska Spels produkter.

Genom att spela tillsammans i ett andelssystem på Fullträff ökar chansen markant att få fler rätt.

Dagensbästaspel

Våra bästa tips för hur man vinner på Fullträff

Hur ska man spela för att vinna på Fullträff hos Svenska Spel? Det finns såklart mängder med paramterar att ha i åtanke. Framförallt gäller det att förstå att Fullträff är ett svårt poolspel. På Stryktipset går det att spika lag som har hög sannolikhet att vinna men på Fullträff finns inga sådana tecken. I regel får man nöja sig om man kan hitta ett tecken runt fyra gånger pengarna. Därför är det extra viktigt att tänka till ett extra varv innan man placerar ut ett tecken på Fullträff.

Vi har listat de bästa speltipsen för Fullträff.

 1. Spela inte för svårt. Fullträff är ett tufft spel och därför gäller det att ha tungan rätt i mun. Att ha alltför många skrälltecken med är sällan en god idé. Det kommer räcka långt med någon enstaka skräll.
 2. Våga spika. Systemramen räcker inte långt på Fullträff och därför är det bör man våga spika brett. En tips är att leta efter spelvärda spikar i matcher där det förväntas bli lite mål.
 3. Använd oddset. Inne på Fullträff hos Svenska Spel finns oddsmarknadens värdering av ett tecken. Jämför oddset med streckfördelningen och försök hitta tecken med lågt odds som svenska folket inte har valt i alltför hög utsträckning.
 4. Få med någon skräll. När vi spelar mot andra spelare kan man inte spela raka vägen mot mål, då delar för många på pengarna. Ta med några enstaka skrälltecken med låg streckfördelning som gör just din kupong unik.
 5. Spela andelsspel. Att spela tillsammans med andra på Fullträff gör att man får fler tecken och på så vis ökar sannolikheten att vinna på Fullträff.  Vi i Miljongänget har flera andelssystem till Fullträff i vårt ombud hos Svenska Spel.

Så köper du en andel till Fullträff

För att köpa en andel till Fullträff av oss på Dagens Bästa Spel klickar du här! Du slussas vidare till Svenska Spel Tillsammans och vårt ombudslag DBS som drivs i samarbete med Ica Grevie. På sidan kan du filtrera bland de olika spelformerna och välja Fullträff. Andelssystemen sorteras i prisordning mer info finns att läsa om respektive andelsspel. När du hittat din favorit, klicka på “köp andel” och köpet genomförs direkt. Det går att köpa flera andelar i samma system för den som önskar det, finns ingen begränsning. 

Fördelar med andelssystem till Fullträff

Att spela tillsammans i ett andelssystem på Fullträff har flera fördelar. Fullträff är ett  riktigt svårt spel eftersom det finns så många möjliga utfall i varje match. Det krävs otroligt mycket tur (och skicklighet) för att få många rätt på ett litet system med fåtal garderingar. Genom att köpa en andel i ett stort andelsssystem som kan gardera fler matcher med flera tecken ökar chanserna betydligt att nå  fler rätt, ja kanske till och med 13 rätt! Underhållningsvärdet ökar när chanserna till full pott ofta finns kvar längre jämfört med vid ett litet system. Att andelsspelet dessutom byggs av experter är en ytterligare stor fördel. 

Spelläggare hos Dagens Bästa Spel – DBS

Hos oss är det Miljongänget som är spelläggare och bygger andelssystemen till Fullträff Gänget fick sitt smeknamn efter en jättevinst på 9,5 miljoner kronor år 2018 på Stryktipset. År 2020 gjordes återigen skäl för namnet via ännu en storvinst, denna gång på 4,7 miljoner. Miljongänget består av fyra personer med många års gemensam erfarenhet av spel. Vilket är en stor fördel när ett nytt spel som Fullträff ska attackeras. Tillsammans jobbar de hårt med att vara i framkant när det gäller att ha den bästa strategin för att bygga de bästa andelssystemen till Fullträff. 

Vad kostar andelarna till Fullträff?

Vi erbjuder andelsspel i alla prisklasser. Den billigaste andelen till andelssystemen på Fullträff kostar 20 kr och sedan går det att köpa en andel till Fullträff för ända upp till 2000 kr per andel. Alla ska ha chansen att spela andelsspel med Miljongänget är vår filosofi. Självklart går det bra att köpa andelar till Fullträff i flera olika andelssystem eller köpa flera andelar i ett andelsspel. Billiga andelar till Fullträff kan absolut generera fin avkastning likväl som dyra andelar till Fullträff kan vara receptet för att bli först i Sverige att vinna 50 miljoner 

När öppnas andelsspelen till Fullträff?

Andelsspelen öppnas för försäljning samma dag som Svenska Spel öppnar kupongen för Fullträff. Veckodag och tid kan variera enligt Svenska Spel. De öppnar Fullträff när det finns 13 attraktiva matcher att skapa en kupong av. Då vi har populära andelssystem till Fullträff och efterfrågan är stor är det bra att vara på hugget och säkra andelen till Fullträff i god tid.

När lämnas systemen in och hur ser jag liverättning på Fullträff?

Våra andelsspel för Fullträff lämnas in i nära anslutning till spelstopp. När systemet lämnas in dyker det upp under “mina spel” på ditt Svenska Spel-konto. Fullträff är ett spännande spel att följa liverättning på. Liverättningen på Fullträff visas på ett nytt sätt där man kan följa hur nära varje match är att få rätt resultat. 

Live-rättning för Fullträff och ditt andelssystem

Att följa sitt spel i jakten på 13 rätt är i mångas ögon en stor del av nöjet med att spela Fullträff och andra poolspel. Vi säger inte emot! Ett andelssystem på Fullträff kan följas på exakt samma sätt i Svenska Spels liverättning som ett eget system. Utdelningsprognosen visar vad totalvinsten på systemet är, för att veta vinsten på din andel behöver du dela summan med antalet andelar i systemet. 

Vanliga Frågor

Går det att köpa andelar till Fullträff?

Självklart går det att köpa andelar till Fullträff. Det är kanske till och med att föredra med tanke på den höga svårighetsgraden. Vill man köpa en andel av oss i Miljongänget hittas våra andelsspel till Fullträff i ombudet

Har någon fått 13 rätt på Fullträff?

Nej än så länge har ingen lyckats nå hela vägen till 13 rätt. Samtidigt är spelet fortfarande färskt så det är knappast oväntat.

Hur många rätt behöver man för att vinna pengar på Fullträff?

Det är möjlig utdelning från 7 till 13 rätt på Fullträff.

Hur hög återbetalningsprocent är det på Fullträff?

Det är 75% återbetalning på Fullträff vilket är bättre än andra poolspel i Sverige. Stryktipset och Big 9 har exempelvis ”bara” 65 %.