Andelsspel med Dagens Bästa Spel

Spela tillsammans med Dagens Bästa Spel på poolspel. Miljongänget erbjuder andelsspel online på de flesta spelformer hos Svenska Spel och ATG. Under åren har vi varit väldigt framgångsrika i ombuden och har flera häftiga storvinster bland våra andelsspel. Toppnoteringen är än så länge på Stryktipset där vi vann hela 4,7 miljoner på ett andelssystem. Miljongänget består av fyra sportintresserade personer med stor erfarenhet från betting och poolspel. Vi analyserar och följer lagen noga hela vägen till spelstopp, allt för att skapa en fördel för  våra andelsspel genetemot spelarpoolen. Den primära spelstrategin utgår från att undvika att betala för ”skräprader” och istället sikta in oss på de stora pengarna.

Varmt välkomna in i Sveriges bästa spelombud om ni vill vara med när nästa storvinst betalas ut. 

Vad är ett andelsspel?

Andelsspel är en populär spelform som framförallt finns hos Svenska Spel och ATG. Ett andelsspel innebär helt enkelt att man kan spela tillsammans med andra personer på poolspel. Detta genom att dela upp ett system i flera olika delar, så kallade andelar. Vem som helst får köpa en andel i ett system och man äger då en viss procent av andelsspelet. Köper man 1 andel av 10 möjliga äger man en tiondel av systemet vilket betyder att man får 10% av eventuell vinst. Hur många andelar det finns i ett system varierar med allt från 2 till 50 andelar. 

Vem lämnar in andelsspelet?

Köper man en andel hos ett ombud ansvarar de för inlämning och skapande av systemet. Så fort andelssystemet är inlämnat av ombudet syns spelet under ”mina spel” inne hos Svenska Spel. Tänk på att det finns många spelombud att välja på och kvalitén bland dessa varierar. Vi på Dagens Bästa Spel kan stolt påstå att vi är bland Sveriges vassaste på poolspel med stor erfarenhet från systembyggande på Stryktipset och Europatipset.

Hur mycket ett andelsspel kostar och antal andelar nämns i systembeskrivningen. Ofta har varje spelombud flera olika andelssytem i varierande prisklass. Vid eventuell vinst betalas summan ut automatiskt till alla andelsköpare. Andelar är med andra ord ett säkert tillvägagångssätt där spelbolagen garanterar att vinsten betalas ut.

Andelsspel Svenska Spel

Under 2019 valde Svenska Spel att göra som ATG och erbjuda andelsspel på nätet. Tidigare var det bara tillåtet i ett fysiskt spelombud. Vi älskar poolspel hos Svenska Spel och har erbjudit andelar på våra system sedan flera år tillbaka. Förutom de större poolspelen Europatipset och Stryktipset har vi dagligen andelsspelspel på Topptipset, Bomben, Powerplay och Fullträff.

Några av Miljongängets milstolpar på poolspelen hos Svenska Spel:

Största vinsten på Stryktipset – 9,5 miljoner kr 

Största andelsvinsten i ombudet – 4,7 miljoner kr (Miljonjakten

✅Ensamma vinnare Europatipset – 3,5 miljoner kr (R 8 hel 1 halv)

Högsta vinsten genom tiderna på Topptipset – 636 800 kr

Största vinsten sedan 2021 på Bomben (795 816 kr)

Köp en andel av Miljongänget
Poolspel hos Svenska spel kopplade till andelsspel
 • Stryktipset
 • Europatipset
 • Fullträff
 • Topptipset
 • Powerplay
 • Bomben
 • Challenge
 • High-Five

Stryktipset 

På anrika Stryktipset har andelsspel blivit en självklart del av spelet. För den vanliga spelaren kan det vara tufft att få ihop ett konkurrenskraftigt system på egen hand. Svårighetsgraden på Stryktipset är hög och små system trillar enkelt bort tidigt. Att spela tillsammans med andra via andelsspel på Stryktipset har ökat underhållningsvärdet för många och det har på så vis blivit enklare att nå det åtråvärda 13 rätt för den vanliga spelaren.

Europatipset

Europatipset spelas två gånger i veckan, söndag och en mitt i veckan,  och har normalt sett något lägre prispott än Stryktipset. Även här är det 13 matcher som gäller och därmed en relativt hög svårighetsgrad. Matcherna plockas från hela Europa med allt från Allsvenskan till La Liga. Andelsspel till Europatipset erbjuds varje omgång i vårt ombud. 

Fullträff

Det nya stora poolspelet hos Svenska Spel. Tippa antal mål per match i tretton fotbollsmatcher – minst 50 miljoner kr finns i 13rättspotten! Spelformen hade premiär 1:a oktober 2022 och självklart säljer vi andelsspel till Fullträff i ombudet. Ett svårt spel som passar bra att spela tillsammans med andra för att öka sannolikheten för träff.

Powerplay

En spelform med ishockey där man ska tippa på åtta hockeymatcher. För att vinna pengar på Powerplay behöver man ha alla rätt.  Vi på Dagens Bästa Spel tycker Powerplay är en mycket trevlig spelform där värdet allt som oftast blir bra. Att köpa andelsspel på Powerplay kan vara bra om man inte är insatt eller har tid att göra djupa analyser av omgången. 

Topptipset

Precis som Powerplay handlar Topptipset om få rätt i alla åtta matcherna. Topptipset är en spelform för fotboll och populär del för andelsspel. Topptipset spelas varje dag och svårighetsgraden är lägre jämfört med Stryktipset/Europatipset. Genom att spela Topptipset via andelsspel kan man få spela stora system med goda chanser för åtta rätt.

Bomben

När det är extrapengar eller rullpott är oftast Bomben det poolspel med klart högst värde, ibland är återbetalningsprocenten till och med över 100% dessa rundor. Då passar andelsspel på Bomben utmärkt. I vårt ombud hos Svenska Spel har vi flera storvinster på andelsspel på Bomben, bland annat träffade vi 2022 hittills största vinst på Bomben för närmare 800 000 kr. 

Andelsspel på High Five

High Five lanserades 2020 och är en spelform för trav, direkt hämtad från Frankrike. Ett populärt poolspel i hemlandet som än så länge inte fått ett riktigt genomslag hos Svenska Spel. Vi erbjuder ibland andelsspel på High Five i ombudet vid hetare omgångar. 

Andelsspel på Challenge

Kanske den minsta spelformen det går att köpa andelar på hos Svenska Spel. Sporterna på denna spelform varierar kraftigt med allt från fotboll till speedway och basket. Även antal matcher brukar variera från 6-8 matcher. Utbudet av andelsspel på Challenge är snävt men det finns absolut omgångar där det kan vara attraktivt att spela Challenge. 

Så köper du ett andelsspel hos Svenska Spel

Att köpa ett andelsspel av oss på Dagens Bästa Spel är enkelt. Följ stegen och du kan vara med på ett av våra system inom bara några minuter.

1️⃣ Hitta ombudet 

Klicka här för att komma till vårt ombud. 

Fördelen med butiksandelar online är att andelsspelen hittas på samma ställe varje gång. I vårt ombud finns det dagligen andelar tillgängligt för de flesta plånböcker, allt från 10 kr upp till 3650 kr per andel. För att hitta ombudet kan ni klicka på länken ovan eller söka på ”DBS” bland ”Butiksandelar” hos Svenska Spel.

2️⃣ Logga in på Svenska Spel 

Man behöver vara inloggad för att köpa ett andelsspel.

Logga in på ditt konto genom att trycka på ”logga in” uppe i högerhörnet hos Svenska Spel. Inloggning sker antingen via Mobilt Bank-ID eller Freja.

Har du inget konto sedan tidigare hos Svenska Spel kan man just nu få ta del av en 100 kr oddsbonus. Läs här hur du går tillväga om du vill bli kund hos Svenska Spel.

3️⃣ Följ ombudet

Klicka på stjärnan upp till höger i ombudet för att följa oss.

Genom att följa ombudet kommer du enklare hitta oss nästa gång.  Ombudet hamnar då under ”Dina Butiker” i inloggat läge. Dessutom får du som följare ta del av våra mejlutskick där vi skriver ut information vid heta omgångar.

4️⃣Köp en andel

Köp en andel av Dagens Bästa Spel. 

När du väl är inne i ombudet kan du köpa andelsspel av oss. Det finns mängder med system bland de olika spelen. Andelssystem till Stryktipset öppnas tisdag förmiddag och Europatipset så fort omgången finns tillgängligt hos Svenska Spel.

När man hittar ett andelssystem man vill vara med på är det enkelt att köpa. Klicka bara på  ”Köp 1 andel” i det aktuella systemet och ”Betala”. Du får då en andel i systemet omgående.

5️⃣Klart

Nu har du gjort ditt!

Så fort spelläggaren lämnat in systemet visas det under ”mina spel” i inloggat läge på Svenska Spel. Pengarna dras omgående vid köp och återbetalas ifall systemet, mot förmodan, inte skulle bli inlämnat. Eventuell vinst delas automatiskt ut av Svenska Spel när omgången är slutförd.

Olika typer av andelsspel

Matematiska andelar

Det mest klassiska sättet att spela Stryktipset och andra poolspel på. Med ett matematiskt system menas att man spelar med spikar, halvgarderingar och helgarderingar. Så många rätt man får på ramen blir också det slutgiltiga resultatet för andelssystemet. Bland reducerade alternativ döljer det sig olika typer av villkor för att man ska nå hela vägen till 13 rätt!

När man spelar matematiska system är det viktigt att ha en balanserad spelstrategi. Det är av högsta vikt att undvika att betala för skräprader och “omöjliga” utfall, annars blir det lätt ett förlorande system i det långa loppet. Våga utelämna en favorit du inte tror på men se samtidigt till att du inte betalar för alla skrällarna på samma gång. 

Matematiska andelsspel är det absolut vanligaste i ombudet. Vår största andelvinst i ombudet (4,7 miljoner) var ett matematiskt system med 5 helgarderingar, 6 halvor och 2 spikar.

Köp matematiska andelar av Miljongänget (extern länk)

Andelsspel R-system 

Det är inte möjligt att använda reduceringsverktyg i ombudet men R-system går utmärkt att spela. Ett R-system är en mycket populär spelform. Olikt ett matematiskt system får man spela med en betydligt större grundram. Bland de r-system vi använder oss av som andelsspel är det alltid 12-rättsgaranti och chans på 13 rätt när grundramen sitter. Det är ungefär 10% chans att det blir 13 rätt om allting träffar.

Från en underhållningssynpunkt är r-system optimalt. Det är lätt hänt att man trillar bort snabbt på svåra spel som Stryktipset och Europatipset men tack vare en hög reduceringsgrad kan man leva betydligt längre. En grundram på r-system spelas ofta 10 gånger större än ett matematiskt system. Det betyder inte att systemet är större, bara att spridningen bland ens radkombinationer är bredare. 

Vi har flera r-system igång varje omgång på Europatipset och Stryktipset bland våra andelsspel. I början av 2023 var vi ensamma vinnare på Europatipset på ett r-system. En andel kostade 54 kr och den totala vinsten blev hisnande 3,47 miljoner kronor!

Köp andelar i ett r-system skapat av Miljongänget (extern länk)

Reducerade andelslag

Att använda sig av reduceringsverktyg är ett mycket bra sätt om man vill styra sitt system. På matematiska andelar kan man bara spika, halvgardera eller helgardera. På ett r-system kan man bara styra det till en viss grad, sedan lämnar man det åt slumpen. Men att använda ett bra reduceringsverktyg som reducering.se kan man styra sina fördelningar helt och hållet. Vill man inte ta ställning på en favorit eller kan inte bestämma sig vilken skräll man tror på kan man hitta många fina mellanvägar med ett reduceringsverktyg. 

Förmodligen det bästa sättet att spela poolspel på om man vet vad man gör. Tyvärr är det inte möjligt att använda reduceringsverktyg bland ombud hos svenska spel men det går på spela tillsammans. Inne hos reducerings.se finns det mängder med reducerade andelsspel till varje omgång. Det går till och med att skapa ett eget lag om man så önskar. 

Vi tycker att reducering.se är det Sveriges bästa reduceringsverktyg och kompetenta spelexperter som Oskar Block och Daniel “Domeij” Striker säljer regelbunder andelar på reducring.se. Kolla under rubriken “Andelslag” för att se aktuella andelsspel. 

Köp reducerade andelar (extern länk)

Andelsspel ATG

ATG är en av de allra största aktörerna för andelsspel i Sverige. På ATG kan man skapa andelslag och spela tillsammans med vänner och likasinnade. Det är enkelt att skapa ett lag och vem som helst får göra det. I likhet med Svenska Spel erbjuder även ATG försäljning i ombud. I dessa fall är det en licensierad aktör som erbjuder andelssspel mot en avgift. ATG är främst ihopkopplat med travet men har senaste åren försökt bredda utbudet bland poolspel. Idag finns bland annat Big 9 som är ett poolspel riktat mot fotboll.

Vi erbjuder ett brett av andelsspel på ATG från så väl travsporten som fotbollen!

Populära andelsspel ATG
 • V75
 • Big9
 • V86
 • V64
 • GS75

 V75

V75 är en spelform för trav hos ATG och är det överlägset största poolspelet vi har och spelas normalt sett på lördagar. Travsporten har en lång historia i Sverige och V75 är de lopp som lockar mest intresse. Med en tydlig koppling mot spel på hästar har V75 lyckas skapa sig en stark position som nummer ett inom poolspel. Vissa heta omgångar kan omsättningen gå över 100 miljoner kronor. Andelsspel till V75 finns det gott om men även hos ATG varierar kvalitén kraftigt mellan ombuden. I vårt ombud hos ATG erbjuds det vassa andelssystem till varje runda på V75!

Big 9

Big 9 lanserades 2021 och är en spelform på fotboll. Nio heta matcher från Europa väljs ut varje runda. Som spelare handlar det om att tippa 1X2 samt över eller under 2,5 mål i varje match. Big 9 är i vår mening ett mycket roligt poolspel där man behöver tänka lite annorlunda jämfört med andra spel. Det passar dessutom extra bra som andelsspel på Big 9 tack vare den svåra utformingen. Varje vecka skriver vi en utförlig analys av Big 9 där vi går igenom alla förutsättningar inför kommande omgång.

V86

Varje onsdag spelas det V86 hos ATG – poolspelet med hela åtta travlopp bjuder in till höga vinster om man lyckas pricka alla rätt. Radinsatsen är bara 25 öre vilket gör att man får fler hästar för pengarna på V86 vilket är välkommet med tanke på den höga svårighetsgraden. För att nå åtta rätt väljer många att spela andelsspel på V86 – helt enkelt för att det är svårt att nå hela vägen fram på egen hand. Varje vecka presenteras det även ett V86 tips i textform med en djupgående analys kring bästa spikarna och dragen

V64

Ett populärt travspel som spelas flera gånger i veckan. I likhet med Topptipset och Powerplay är det något lägre omsättning jämfört med de större produkterna men vid omgångar med jackpot kan öknar omsättningen rejält. Här är det sex lopp som ska köras, antingen trav eller galopp. Andelar till V64 är inte ovanligt och ökar chanserna för vinst. För att vinna pengar på V64 krävs minst 4 rätt!

Köp andelar på ATG  från Dagens Bästa Spel

Vi delar andelsspel i vårt ATG-ombud. Inne i spelombudet kommer det finnas flera vassa spelläggare med stor erfarenhet och dokumenterad vinsthistorik inom spel & betting. Andelsspel från bland annat Miljongänget, Oscar Block,  Felix Erixson och  Daniel “Striker” Domeij hittas i vårt ATG-ombud.

DBS onlineombud hos ATG

Fördelar med andelsspel

Det finns flera fördelar med andelssystem. Att spela tillsammans med andra innebär att man kan spela större och konkurrenskraftiga system. Hittar man dessutom kompetenta spelläggare får man får man vara med på genomtänkta och vassa system. Att vara vinnande i längden på poolspel är inte enkelt, det kräver både kunskap och tid. Att köpa andelar i ett system kan vara ett bra sätt för att få vara med på ett vasst system utan att behöva lägga ned mycket tid själv. Sist men inte minst är det roligare att vinna tillsammans med andra!

Nackdelar med andelsspel

Nackdelar med andelar kommer, i vårt tycke, framförallt från de mindre seriösa ombuden. Det finns inga trösklar för att bli spelläggare vilket medför att långt ifrån alla spelläggare i ett ombud är kompetenta. Ombuden har i regel en ombudsavgift på några procent och bygger de dåliga system innebär det kraftigt negativt förväntat värde i det långa loppet. Var också vaksam på de ombud som varvar sina andelssystem i alltför hög grad. Då blir det nämligen en urholkningeffekt på systemet och de blir direkt dåliga oavsett hur de byggs. Se till att granska alla spelläggare kritiskt!

Hos oss på Dagens Bästa Spel ställer vi höga krav på de som delar andelsspel hos oss.

Spela tillsammans Svenska Spel – andelsspel

Spela tillsammans är en funktion hos Svenska Spel som tillåter vem som helst att lägga upp lag och skapa andelssystem. Det går utmärkt att spela med vänner, bekanta eller ragga upp andra för att fylla ut sitt system. Andelsspel är enkelt förklarat ett system där man delar upp ett system på poolspel i flera delar. Eventuell vinstutdelningen sker automatiskt via Svenska Spel.  Tack vare andelsspel, kan fler delta i ett system och spela tillsammans med andra. Vi tycker att spela tillsammans har höjt underhållningsvärdet för många sedan lanseringen och gjort Stryktipset till en bättre produkt.

Vad är skillnaden mellan Spela tillsammans och butiksandelar?

Andelsspel i butik kontra andelslag på Spela tillsammans skiljer sig något åt. Vi har gått igenom de största skillnaderna mellan Spela tillsammans och andelar i ombud:

1️⃣ Antal andelar

På Spela tillsammans är det alltid 50 andelar per system. I butik och ombud varierar det hur många andelar det är per system, allt från 2 upp till 50 andelar. 

2️⃣ Hitta andelsspel

Till skillnad från ombud som har en statiskt plats på Svenska Spel så hittas andelsspelen på Spela tillsammans inne på varje skapat andelslag. När ett lag är skapat får ägaren en länk som hen kan dela vidare. Vissa andelsläggare skapar nya lag vid varje omgång medan andra väljer att köra på samma. Det är i vårt tycke mer lättnavigerat bland ombuden jämfört med Spela Tillsammans. 

3️⃣ Reducerade rader

På Spela Tillsammans kan man använda reduceringsverktyg när man bygger system, det är inte möjligt bland butiksandelar. Däremot går det bra att spela R & u-system i ombuden!

4️⃣Avgift

När man köper ett andelsspel hos ombud betalar man en butiksavgift, vanligtvis 10% av summan. På Spela tillsammans betalar man endast kostnaden för systemet. 

5️⃣Spelläggare

Vem som helst kan skapa ett andelslag på spela tillsammans och dela med sig av sina spel. Det kan inte alla götra via ett ombud. Då krävs det att man har tillgång eller samarbetar med ett fysiskt spelombud.

Våra storvinster på andelsspelen

Det som kittlar lite extra med poolspel är givetvis drömmen om den stora vinsten. Vi har haft förmånen att vinna stort flera gånger, både i privat regi och bland våra andelsspel. Det är inte enkelt att hitta storvinster på poolspel men man kan definitivt öka sina chanser om man lämnar in bra och genomtänkta system. Vi har en spelstrategi som framförallt siktar in sig på det högre utdelningsfacket.

Våra storvinster

Sortera efter:
icon e stryktipset
Jaddens Spelhörna
Datum: 11 maj 2024
Vinst: 306 103 kr
icon e stryktipset
Miljongängets U 7-3-3
Datum: 23 mars 2024
Vinst: 88 880 kr
icon e stryktipset
Miljongängets Magnum
Datum: 11 november 2023
Vinst: 72 250 kr
icon e stryktipset
Miljongängets R-system 25 kr
Datum: 11 november 2023
Vinst: 53 108 kr
icon e stryktipset
Miljongängets Lilla R Jackpot
Datum: 9 september 2023
Vinst: 65 940 kr
Våra storvinster

Så skapar du ett eget andelslag på Spela Tillsammans  

Förutom vanliga andelsspel hos spelombud finns även möjlighet till andelssystem genom att “Skapa lag” hos Svenska Spel. Till skillnad från spelombud krävs ingen butik och alla personer kan skapa ett eget lag på “Spela tillsammans”. När laget är skapat ges en länk som man enkelt kan dela vidare till vänner och annat. 

 1. Klicka på “Spela i lag” i menyn hos Svenska Spel
 2. Välj “Starta ett nytt lag”. 
 3. Ange lagets namn.
 4. Välj det spel du vill öppna genom att trycka på “Starta ett Spel”. Det går att välja Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben, Powerplay, Fullträff och High Five.
 5. Ställ in villkor för ditt lag. Hur mycket ska varje andel kosta och hur många andelar får en person max köpa. Det går även att lägga till radskiss och kommentar. Tänk på att det alltid är 50 andelar per system på Spela Tillsammans. 
 6. Öppna ett system. När du är nöjd så öppna spelet genom att trycka på “Klart – Öppna för Köp
 7. Dela andelsspelet till vänner och andra potentiella deltagare. Klicka på “Bjud in medlemmar” och kopiera länken. 
 8. Lämna in spelet när du vill. Antal sålda andelar visas inne på systemet
 9. Lycka till.

Fördelar med Spela Tillsammans hos Svenska Spel

 • Ingen extra avgift. Köper man en andel via ett lag betalar man endast för kostnaden för systemet. Det är med andra ord ingen extra avgift för att spela tillsammans via ett lag.
 • Möjlighet till reducerade rader. Att reducera i poolspel är ett roligt och effektivt sätt att bygga system på. Via ett spelombud ges bara möjlighet till R-system men genom att skapa lag på Svenska Spel kan även reducerade rader spelas som andelsspel.
 • Alla kan skapa ett lag. För att dela andelar via ombud krävs ett fysisk spelombud men att skapa lag hos Svenska Spel kan alla göra. Perfekt sätt om man vill dela spel med sina vänner eller få möjlighet att kunna spela något större system. 

Vi på Dagens Bästa Spel erbjuder förutom andelsspel i vårt ombud även andelar via lag, främst reducerade system. Inne på Reducering.se hittar ni bland annat Miljongängets, Oscar Blocks och Daniel Domeijs system under rubriken “Andelslag”.

Analyserade tips på Stryktipset, Europatipset & Big9

Vid varje omgång på poolspelen skriver vi en analys och speltips om den aktuella omgången. Vi resonerar kring rundan och presenterar dagens bäst spik, drag och skräll. Texten mynnar sedan i ett reducerat spelförslag hos reducering.se. Detta spelförslag kan även köpas som andelsspel i ombudet

Vid de större poolspelen som Stryktipset, Europatipset och Big 9  presenterar ett speltips varje runda. Dessutom kan ni lyssna på vår podd ”Stryket” som varje vecka gång igenom de bästa speltipsen inför Stryktipset. 

På de poolspelen med lägre omssätning som exempelvis Topptipset, Powerplay och Bomben skriver vi poolspelanalyser vid heta omgångar. Vad avgör då om det är en “het runda”? Det handlar främst om när det är adderat värde i potten som jackpot, extrapengar eller rullpott. 

Läs våra analyser och speltips

Så skapar du ett konto hos Svenska spel

Har du inget konto hos Svenska Spel? Inga problem, det är enkelt att registrerar sig som ny kund. Svenska Spel är ett statligt ägt bolag där en del av vinsten går till svensk föreningsliv. Svenska Spel är ett av de bättre spelbolagen om jag gillar betting och poolspel. Förutom en grym oddsbok från SBTech är de bland de absolut bästa på poolspel. Spela tillsammans med andra eller bygg egna system.

Just nu erbjuder Svenska Spel 100 kr oddsbonus till nya kunder. Regler och villkor gäller. Tryck på “hämta bonus” för att bli medlem hos Svenska Spel.

Vanliga frågor och svar om andelsspel

Finns det andelssystem för Måltipset?

Nej, det går inte att spela andelsspel på Måltipset hos Svenska Spel. 

Vad är ett andelsspel?

Istället för att spela ett system själva så delas systemet upp i flera delar- så kallade andelar. Köper du 1 av 10 andelar betyder det att du äger en tiondel av systemet. 

Hur mycket vinner jag på era andelar?

Det beror på vinstsumma och hur stor andel man har. 

Exempel – har du köpt 1 andel av totalt 10 stycken och vinstsumman blir 1 miljoner kronor. Då har du vunnit 1/10 av det beloppet, det vill säga 100 000 kr.

Vad är er största vinst på andelsspel?

På “Miljongängets Miljonjakt” vann vi 4,7 miljoner kronor på Stryktipset. Det är vår hittils största vinst på andelsspelen. I privat regi är vårt rekord 9,5 miljoner kronor (Stryktipset). 

Varför ska jag köpa andelar på Spela TIllsammans?

Det finns några stora fördelar med att spela tillsammans i ett andelslag.

 1. Stryktipset och Europatipset är svåra spel att få 13 rätt på egen hand. Genom att spela större system med andra ökar chanserna till 13 rätt!
 2. Att köpa en andel av kompetenta spelläggare är en bra väg för att förbättra sin förväntade avkastning.
 3. Det är alltid roligare att vinna tillsammans med andra!
Vad menas med jackpot?

Jackpot betyder att det ligger extrapengar i potten vilket höjer spelvärdet avsevärt. På Stryktipset blir det jackpot om följande här:

 1. Ingen vinnare på 13 rätt från förra omgången
 2. Ingen utdelning på 10 rätt vid förra omgången
 3. Svenska Spel väljer att krydda till potten. Det sker oftast vid hetare omgångar!
Köp en andel av Miljongänget