Speltips

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Champions League – Bästa målgörare 2023/2024 (RekStudion-kortis)
01 jun 21:10
Kylian Mbappé
2.00
Rodez-Paris FC
Fotboll
21 maj 21:00
Paris FC ö 0,5 lagmål
1,35
Sverige-Slovakien
Ishockey
21 maj 20:20
Sverige -1,5
1,94
Salernitana – Verona
Fotboll
20 maj 21:00
Verona
1.62
Sirius – Västerås
Fotboll
20 maj 19:00
Över 2.5 mål
1.68
Granada-Celta Vigo (RekStudion)
Fotboll
19 maj 19:00
Granada +0.25 (Asian)
1.96
Burnley-Nottingham (RekStudion)
Fotboll
19 maj 17:00
Burnley +0.25 (Asian)
1.79
Brentford-Newcastle (RekStudion)
Fotboll
19 maj 17:00
Brentford 0 (Asian)
2.35
Crystal Palace-Aston Villa (RekStudion)
Fotboll
19 maj 17:00
Crystal Palace (1×2)
1.85
GAIS – Elfsborg
Fotboll
19 maj 16:30
Elfsborg | +0,5 (Hörnor)
1,78

Fler speldrag

o XbiBgH x
Champions League – Bästa målgörare 2023/2024 (RekStudion-kortis)
01 jun 21:10
Spelbolag
Odds
2.00
Speltips
Kylian Mbappé
Logga Dagens Bästa Spel
Rodez-Paris FC
Fotboll
21 maj 21:00
Spelbolag
Odds
1,35
Speltips
Paris FC ö 0,5 lagmål
Logga Dagens Bästa Spel
Sverige-Slovakien
Ishockey
21 maj 20:20
Spelbolag
Odds
1,94
Speltips
Sverige -1,5
c fc f aa ef x
Salernitana – Verona
Fotboll
20 maj 21:00
Spelbolag
Odds
1.62
Speltips
Verona
c fc f aa ef x
Sirius – Västerås
Fotboll
20 maj 19:00
Spelbolag
Odds
1.68
Speltips
Över 2.5 mål
o XbiBgH x
Granada-Celta Vigo (RekStudion)
Fotboll
19 maj 19:00
Spelbolag
Odds
1.96
Speltips
Granada +0.25 (Asian)
SE ALLA ODDSREKAR

Skrivna SPELTIPS

Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 – 9.00
Speltips
Flera
n Ishockey
Hockey vs VM
20 May 16:20
Spelbolag
Odds
Speltips
Flera
c fc f aa ef x Fotboll
RekStudion Special vs Premier League omgång 38
19 May 17:00
Spelbolag
Odds
2.63
Speltips
Över 5,5 hemmalag vinner (Premier League – omgång 38)
n Ishockey
Hockey vs VM
18 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.86 – 4.00
Speltips
Flera

Vanliga frågor om speltips

Behöver man betala för att få era speltips?

Nej det är helt gratis!

Är era speltips bra?

Vi har flera erkänt duktiga rekare hos oss med olika specialiteter. Viktigt att tänka på att även vassa rekare missar spel. Inom betting finns det inget som heter “säkra spel” utan det gäller att tänka långsiktigt.

Ska jag rygga ett spel om oddset är sänkt?

En enkel tumregel är att avstå från att rygga ett spel om oddset är sänkt.

Vilka spelbolag behöver jag om jag vill följa era speltips?

Inom betting är det bra att ha tillgång till så många spelsidor som möjligt. Detta för att jämföra oddsen spelbolagen emellan och på så vis få högsta möjliga odds.

Erbjuder ni speltips till Stryktipset?

Varje lördag släpper vi en analys av de aktuella omgången på Stryktipset. Där delar vi med oss av våra tankar, idéer och skapar ett reducerat spelförslag.

Vilket spelbolag har bäst oddsbonus?

Det finns många bra odds bonusar bland spelbolag med svensk licens. Några som är värda att nämna är Hajper, Expekt och Bet365. Kolla in vår avdelning ”bästa oddsbonusar” för att få en överblick över samtliga oddsbonusar.

Vilka är de vanligaste sporterna bland era oddsrekar?

Vi har en bred variation av sporter, länder och divisioner bland våra speltips men föga förvånande är fotboll och ishockey de två vanligaste. Vi rekar även spel från tennis, innebandy, padel och mycket mera

Hur går jag tillväga om jag vill skriva speltips hos er?

Är du duktig på spel och vill börja skriva hos oss så skicka en ansökan till [email protected] . Beskriv din bakgrund inom spel och ta med eventuellt spreadsheet.

Speltips & Bettingtips hos DBS

Det är inte det enklaste att hitta gratis speltips som faktiskt är bra. Nu för tiden har många bettare sina bettingtips bakom betalväggar och andra typer andra prenumerationer. Det gör att det snabbt blir dyrt om man följer många, speciellt för de som spelar med lägre summor. Vår ambition på Dagens Bästa Spel är att bryta den trenden och istället skapa en plats där man får ta del av gratis speltips.

Vi har flera erkänt duktiga spelexperter med goda resultat från betting. Varje oddsrekare har sin specialitet och favoritliga vilket skapar en stor bredd av kompetens och kunskap. Betting tipsen är alltid väl genomarbetade och vi släpper bara speltips vi själva tror på. Genom att följa speltips slipper man göra en analys själv och förhoppningsvis kan våra bettingtips hjälpa er att tjäna pengar i längden.

Tänk på att det inte är någon garanti att speltipsen kommer gå in, även de bästa spelen missar. Försök vara långsiktigt och spela framförallt ansvarsfullt. Lägg aldrig för stor del av din spelkassa på ett enskilt spel utan placera insatser enligt bankroll management.

Dagens bästa speltips 

Dagligen presenteras gratis speltips från våra kompetenta rekare. Det kommer blandas spel från olika sporter, länder och ligor beroende på vart spelvärdet hittas. Som läsare kan du hjälpa till med att lyfta fram det dagens speltips. Vid sidan av varje bettingtips finns en “gilla-funktion” som man enkelt kan klicka på om speltipset faller i smaken eller man vill ge lite extra kärlek till en av våra rekare. Det speltips med flest likes presenteras som dagens bästa spel. Varje dag utser vi tillsammans dagens speltips och plockar vi fram russinet ur kakan!

Vad är ett speltips?

Ett speltips är en rekommendation av ett spel på oddsmarknaden från en av våra duktiga rekare.  Det sker antingen via ett längre resonemang kring spelet under “Speltips” eller bara grundläggande informationen under “Oddsrekar”. Det är betting tips våra rekare tror kommer vara vinnande i längden. Vill du rygga spelen så klicka på antingen “Rygga Spelet” eller “Spela nu”, då kommer du till det rätt spelbolaget!

Speltips på fotboll

Från världens största sport kommer det självklart finnas många speltips från oss. Tack vare våra duktiga oddsrekare kan vi erbjuda ett brett utbud av speltips på fotboll. Här finns allt från de största marknaderna som VM-2022, Champions League & Premier League till lägre divisioner i Sverige.

Att betta på fotboll innebär att mängden spelalternativ på en match är astronomiska. Det är inte bara 1×2-marknaden utan nuförtiden kan man hitta specialspel som inkast, hörnor eller hur många skott en spelare tar i matchen. Det är inte ovanligt att spelvärdet bland dessa specialspel kan vara höga om man vet vad man letar efter. Bland våra speltips på fotboll kommer specialspel, asian handicap och bet-builder vara ett vanligt inslag.

Vi jämför alltid oddsen innan och rekommenderar att betta hos bettingbolaget med bäst odds på speltipset. För att ha möjlighet att spela till samma odds som rekaren speltips bör man att ha tillgång till flera spelbolag samtidigt. Genom att betta på högsta oddset höjer man upp den förväntade avkastning över tid. Man bör i regel undvika rygga bettingtips om oddset gått ned i odds. Värderingen i speltipset baseras nämligen oddset. Ett par punkter lägre i odds kan vara skillnaden mellan ett förlorande och vinnande spel i längden.

Har man inte möjlighet att sprida spelkassan över flera konton finns det framförallt tre spelbolag man bör ha tillgång till om man vill följa våra gratis speltips på fotboll.

 

Bästa bettingsidan på fotboll

Bet365 Bet365

1 500 kr bonus

Oddsbonus upp till 1500 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Speltips på ishockey

Vid sidan av våra andelsspel på Powerplay har vi ett stort intresse av att betta på hockey. Tack vare att det spelas ofantligt många matcher per säsong blir utbudet av odds på hockey stort trots att det inte finns lika många divisioner som i fotboll. I exempelvis NHL spelar varje lag 82 matcher i grundserien. Lägg därtill slutspel och ni förstår hur extremt många matcher det faktiskt spelas i bara NHL. Det gör att under säsong går det nästan alltid att hitta spelvärda hockeyrekar.

Våra speltips på ishockey har varit framgångsrika sedan start, speciellt inom den svenska hockeyn. Här kan man spela hela vägen ned till Hockeyettan i Sverige. Under säsongen 2021/2022 delade vi med oss av många betting tips på hockey med goda resultat. Vi lägger ned mycket research innan speltipsen för att skapa oss en fördel mot spelbolagen. De vanligaste spelformerna bland våra bettingtips på ishockey är moneyline, 1×2, över/under & Asian Handicap.

Spelbolagen kvalité vid spel på ishockey skiljer sig åt, både när det kommer till odds och spelutbud. Vissa spelbolag har låg utbetalning och låg limit vilket gör att vi sällan rekar spel därifrån. Vid sidan av Svenska Spel och Pinnacle är det primärt tre spelbolag vi använder ofta vid våra speltips på hockey.

Bästa spelbolag på hockey

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och min. odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Coolbet Coolbet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och lägsta odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Speltips tennis

Tennis är en populär sport att betta på, inte minst på liveodds. Det rullar dagligen tennisturneringar världen över och det är minst sagt underhållande att spela på tennis. Man kan förutom matchvinnare bland annat betta på vem som vinner ett specifikt gem eller set. Bland våra speltips på Tennis kommer troligtvis det primärt rekas från ATP-touren och Grand Slam-turneringarna.

Bland spelbolag med bäst odds på tennis tycker vi att Bet365, Bethard och Nordicbet placerar sig. Samtliga har många matcher från tennis att tillgå och erbjuder dessutom höga odds.

Bästa bettingbolag för Tennis

Bethard logga

500kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 500 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 15x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Bet365 Bet365

1 500 kr bonus

Oddsbonus upp till 1500 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Speltips övriga evenemang

De tre ovan nämnda har rent historiskt varit de mest frekventa bland våra speltips men det kommer komma rekar från fler sporter än så på vår hemsida. Sporter som padelinnebandy & E-sport kommer att synas i flödet bland speltips. Även större evenemang som val, melodifestivalen och specialmarknader kommer att finnas så länge vi hittar spelvärda speltips. Inga marknader exkluderas från speltipsen utan betting handlar om att räkna ut odds och betta på scenarion som ska ske oftare än så. Det kan man hitta på alla möjliga sporter och divisioner så länge man är påläst och observant!

Speltips Stryktipset

Vi på Dagens Bästa Spel älskar poolspel hos Svenska Spel, framförallt på flaggskeppet där vi varje vecka leverar andelsspel till Stryktipset. Den högsta vinsten vi uppnått är  13 rätt för 9 miljoner kronor på Stryktipset. Förutom det finns storvinster på bland annat 4,7 på andelsspelen. Varje lördagförmiddag skriver vi analys och speltips på Stryktipset . Vi går igenom vilka spikar och drag som ser bäst ut och lämnar in ett reducerat spelförslag hos Reducering.se. Precis som våra övriga speltips är det helt gratis.

Speltips Europatipset

Till skillnad från Stryktipset spelas Europatipset två gånger i veckan, en vecko-omgång samt söndagsrunda. I vårt ombud på Svenska Spel finns mängder med andelsspel på Europatipset för de flesta plånböcker. Vår största vinst på andelspelen på Europatipset är 3,5 miljoner kronor,  den storvinsten hittades i januari 2023. Till varje runda skriver vi en analys och ett Europatipset förslag.

Speltips Topptipset och Powerplay

Topptipset och Powerplay är spelformer med färre matcher och lägre svårighetsgrad än ovanstående poolspel. Däremot rullar de varje dag hos Svenska Spel, ibland är det till och med dubbelomgångar. Vanligtvis presenterar vi våra bästa speltips på Topptipset och Powerplay när det är omgångar med extrapengar i potten. Spelvärdet dessa omgångar är högre och omsättningen större. Trots att det är lägre svårighetsgrad så går det att vinna stort på Topptipset. Vårt vinstrekord på Topptipset är hela 637 000 kr!

Speltips Bomben

En spelform som ligger oss varmt om hjärtat är Bomben. En vanlig runda på Bomben är det en ganska sval spelform men när det är extrapengar eller rullpott vaknar spelformen till liv. Bland poolspelen hos Svenska Spel är Bomben den spelform som erbjuder högst spelvärde när det ligger adderat värde i potten, ibland är den effektiva återbetalningsprocenten över 100%. På dessa rundor presenterar vi hur Bomben borde spelas och det mynnar tillslut ut i ett speltips på Bomben hos Reducering.se.

Speltips Big 9

Under 2021 lanserade ATG:s nya satsning på poolspel, Big 9. Det är ett poolspel med 9 fotbollsmatcher därutöver matchresultat även ska tippas om det blir över eller under 2,5 mål. Det är ett roligt poolspel och vi har andelar på Big 9 öppna nästan varje omgång. Förutom andelsspelen skriver vi speltips på Big 9. Vilket som är den bästa spiken, över/under-draget och vart man bör sätta sitt wildcard hittar ni bland våra analyser inför omgången.

Speltips Oddset

Bettingtips och speltips på oddset presenteras dagligen på dagens bästa spel. Våra spelexperter har en bred kompetens och behärskar många sporter, ligor och divisioner. Vår ambition är att erbjuda ett stort utbud av gratis speltips från oddsmarknaden. 

Får vem som helst lämna ett speltips på DBS?

Nej det är endast våra spelexperter som lämnar speltips hos oss. Det är inte vem som helst som får dela spel hos oss utan vi ställer höga krav. Är du eller någon du känner duktig på spel och intresserad av att dela sina speltips så skicka in din bakgrund inom spel samt spreadsheet till [email protected].

Podcast med speltips på betting

Det är inte bara på Dagens Bästa Spel som våra spelexperter delar sina speltips. I programmet “Rekstudion presenteras varje vecka speltips från bland annat vassa Oscar Block och Daniel “Striker” Domeij. I videoformat får man ta del av deras tankar, idéer och resonemang som leder fram till dagens speltips på fotboll hos Expekt.

Håll utkik på youtube och i våra sociala medier så du inte missar nästa avsnitt!

Jämför odds

En central del för att lyckas inom spel är att ta högsta möjliga odds. Ett odds kan skilja mycket mellan spelbolagen och därför bör man kolla igenom hos flera bookies innan ett spel läggs. Det finns flera bra jämförelsesidor av odds att använda sig av. Bland våra speltips dubbelkollas alltid oddsen på övriga spelbolag innan det släpps hos oss. Allt för att du ska kunna spela hos spelbolaget med bäst odds utan att lägga ned tiden själv att leta.

En annan viktig aspekt när man ryggar ett speltips är att vara restriktiv med att ta lägre odds än vad som anges i reken. En stor del av spelet är just värderingen av det givna oddset och sänks det kan spelvärdet vara borta.

Tips när man ryggar speltips

Att följa andras speltips är en annan sport än att hitta egna spel. När man letar efter egna oddsrekar som ska ha positivt förväntat spelvärde så ställs det höga krav på dig som spelare. Det gäller att veta hur man räknar ut odds , ha förståelse för spelteori och god information om lagen och förutsättningarna inför matchen. Det krävs med andra ord hårt arbete och det är få som är tillräckligt duktiga för att slå spelbolagen i längden. Ett bra sätt att komma runt denna problematik är att följa duktiga spelares speltips. Inom detta segment handlar det snarare om att skaffa dig en uppfattning om vilka som är duktiga eller inte. 

Har oddsrekaren en dokumenterad vinsthistorik från ett spreadsheet likt Betting.gs med några tusen spel ökar sannolikheten att personen i fråga är vinnande på betting. Genom att följa speltips sparar man tid och kan öka omsättningen avsevärt genom att nytttja kompetenesen bland andra spelare. Men var vaksam och granska hela tiden de du följer med ett kritiskt öga. En bra idé att bokföra de spel man följer för att få en överblick hur det faktiskt går över tid. Hos oss på Dagens Bästa Spel finns det information om alla de rekare som delar spel. Vi ställer höga krav på våra spelexperter och tar endast in seriösa och kompetenta rekare. 

När man följer andras speltips är det några viktiga faktorer som spelar in för att maximera den förväntade avkastningen (ROI). 

Vi rekommenderar Flashscore för statistik, tabeller och fotboll livescore

Oddset

En oddsrek eller speltips utgår från en värdering av ett spel och där är oddset en central del. Sjunker oddset kan hela spelvärdet vara borta och man bör därför vara restriktiv med att betta på odds som är lägre än vad som anges i speltipset. 

Spelbolag

Se till att sprida spelkassan genom att ha tillgång till många spelbolag samtidigt. Det kommer leda till att man kan spela till högsta möjliga odds vilken har en stor påverkan på det långsiktiga resultatet. Bland våra speltips anges alltid vilket spelbolag speltipset är taget från. En bra tumregel är att rygga oddsreken från samma spelbolag så slipper man att jämföra oddsen själv. 

Oddsbonusar

Samtidigt som man breddar portföljen bland spelbolag bör deras odds bonusar nyttjas. En oddsbonus innebär ett förhöjt spelvärde och är ett utmärkt sätt att bygga upp en spelkassa på. Kolla in vår lista över bästa oddsbonusar så att du inte missar någon odds bonus i onödan. 

Det finns inga säkra spel

Det är hög varians i betting med mycket svängningar fram och tillbaka. Därför gäller det att vara långsiktigt och granska resultaten över en längre tid, även de bästa spelarna har nämligen sämre perioder. Man bör alltid spela sunt och följa Bankroll Management så att inte spelkassan tar slut efter vid de sämre tiderna. 

Podd med speltips på Stryktipset

Varje fredag släpper Stryket ett avsnitt med de bästa dragen och speltipsen inför helgens Stryktipset. Podden startades hösten 2020 och bröderna Peter & Fredrik har lärt sig mycket om Stryktipset sedan dess. Vanligtvis gästas programmet av bland annat Daniel ”Striker” Domeij och Daniel Söderberg. Förutom de bästa dragen diskuteras utfall från föregående vecka, spelteori, sport i allmänhet och mycket mera. En timme med lättsam och matnyttig information utlovas!

Speltips & Bettingtips – sammanfattning

Vår ambition är att erbjuda dagliga speltips, helt gratis för er läsare. Oddsrekarna på DBS är kompetenta och har stor erfarenhet från betting. Ni kan räkna med ett stort utbud av bettingtips med allt från Allsvenskan till specialmarknader som Melodifestivalen. Det finns inga marknader  som exkluderas så länge vi eller oddsrekarna hittar spelvärde!

Viktigt att tänka på om man vill följa ett speltips:

Spela alltid ansvarsfullt och lägg aldrig för stor del av din spelkassa på ett enskilt spel. Även de bästa speltipsen missar ibland.

Lycka till vid rygg!

Dagensbästaspel
DBs icon

KAMPANJER

HockeyVM

Boostat odds Hockey-VM hos Expekt

Hockey-VM startar 10 maj och Sverige är en av favoriterna att vinna VM!

Få ett boostat odds på Sverige från 4,00 -> 8,00 hos Expekt!

Skapa ett konto eller logga in hos Expekt för att ta del av detta supervärde på att Sverige ska vinna Hockey-VM 2024!

Följ stegen för att spela det boostade oddset hos Expekt

 1. Skapa ett konto eller logga in hos Expekt
 2. Välj ishockey
 3. Tryck på “Mer VM”
 4. Klicka på Vinnare – inklusive slutspel
 5. Boostat odds från 4.00 -> 8.00 på Sverige ska vinna Hockey-VM 2024
 6. Max 200 kr

 

Läs mer

KAMPANJER

Tävling med jättevärde – Vinn 10 000 kr!

Det är det dags för årets häftigaste snöboll! Start onsdag 8 maj.

Galna 10 000 kr till vinnaren!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

 1. Tävlingen pågår 8:e till 12:e maj (onsdag-söndag). 1 spel per dag.
 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos COMEON
 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.
 4. Matchen ska starta senast kl 23:59 aktuell dag.
 5. Livespel är inte tillåtna.
 6. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden nedan.
 7. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.
 8. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag. Det är inte tillåtet att stå över någon dag.
 9. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!
 10. Priserna delas ut till de som står kvar med högst summor samt givetvis avslutat med ett vinstspel på söndagen.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se

Läs mer

5000 medlemmar i FB-gruppen – då tävlar vi ut 5000 kr!

5000 medlemmar – då blir det tävling med 5000 kr i förstapris!

På tisdag smäller det!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

 1. Tävlingen pågår 12-17 mars (tis-söndag). 1 spel per dag.

 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Lucky Sports

 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

 4. Matchen ska starta senast kl 23:59 aktuell dag. 

 5. Livespel är inte tillåtna.  

 6. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden. Hela kupongen på det placerade vadet ska vara synlig.

 7. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

 8. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

 9. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

 10. Priset (Superpresentkort  5000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetvis avslutat med ett vinstspel på söndagen.

 11. Dessutom fina ”tröstpriser till tvåan och trean – DBS-merch som hoodie, T-shirt och flasköppnare.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. 

Läs mer

Lavinen – Årets första snöboll – Vinn 5000 kr!

På tisdag (30:e januari) är det dags för årets första snöboll!

Läckra 5000 kr till vinnaren!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

 1. Tävlingen pågår 30:e januari till 4:e februari (tis-söndag). 1 spel per dag.

 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Bethard

 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

 4. Matchen ska starta senast kl 23:59 aktuell dag. 

 5. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden. Hela kupongen på det placerade vadet ska vara synlig.

 6. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

 7. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

 8. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

 9. Priset (presentkort  5000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetvis avslutat med ett vinstspel på söndagen.

 10. Dessutom fina ”tröstpriser till tvåan och trean – DBS-merch som hoodie, T-shirt och flasköppnare.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. 

Läs mer

Nyheter

Vinn 10 000 kr i tävling med supervärde!

Tidpunkten för snöbollsrullning är tveksam men värdet i denna tävling det definitivt ingen tvekan om! Dagens Bästa Spel – DBS tillsammans med COMEON skapar hetta i tävlingen där det gäller att hitta rätt på oddsspelen. Vinn ett Superpresentkort på hela 10 000 kr. Tävlingen drar igång idag (8 maj) och här ska vi berätta lite […]

Läs mer

Nyheter

Oddsbonusar i Maj 2024 – Topplista

Sommaren närmar sig med stormsteg – så även Fotbolls-EM 2024 som startar 14 juni när hemmanationen Tyskland ska ta sig an Skottland. Men vi är inte där ännu, innan dess ska vi ta oss igenom maj 2024 som bjuder på mängder med trevliga sportevenemang. Till stora sporthändelser är oddsbonusar perfekta att nyttja – antingen för […]

Läs mer

5000 medlemmar! Tävling med 5000 kr i förstapris!

För några veckor sedan annonserade vi ut att ”när vi når 5000 medlemmar i DBS Facebook-grupp – då blir det en tävling med 5000 kr i förstapris”. Det gick snabbt, vår populära grupp växer stadigt och därför är vi nu glada att kunna köra igång en häftig ”snöboll” igen. 5000 kr till vinnaren och även […]

Läs mer

Välkommen till DBS, Felix Erixson!

Han har hängt med oss ett par månader men inte fått chansen att presentera sig fullt ut! Det var dags att slå Felix en pling och kolla läget och ge er chansen att lära känna denne mycket framgångsrika travspelare – många miljoner inspelade och vi väntar spänt på första ”smällen” under DBS-flagg! Hej och välkommen […]

Läs mer