Oddsrekar

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Real Betis – Barcelona (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 21:00
Under 2.75
1.787
Rennes – Strasbourg (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 21:00
Rennes -1
1.943
Toulouse – Troyes (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 19:00
Toulouse -0.75
1.952
Fiorentina – Torino (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 18:00
Fiorentina -0.5
2.08
Birmingham – Blackburn
Fotboll
31 jan 20:45
Birmingham -0.25
2.13
HV71-Timrå
Ishockey
31 jan 19:00
HV71 -0.5
2.55
Oskarshamn-Frölunda
Ishockey
31 jan 19:00
Frölunda -0.5
2.94
Derby – West Ham
Fotboll
30 jan 20:45
West Ham
1.80
Köping – Norrköping
Basket
30 jan 19:04
Över 160.5 poäng
1.85
Real Madrid – Real Sociedad
Fotboll
29 jan 21:00
Real Madrid
1.75

Fler speldrag

c fc f aa ef x
Real Betis – Barcelona (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 21:00
Spelbolag
Odds
1.787
Speltips
Under 2.75
c fc f aa ef x
Rennes – Strasbourg (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 21:00
Spelbolag
Odds
1.943
Speltips
Rennes -1
c fc f aa ef x
Toulouse – Troyes (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 19:00
Spelbolag
Odds
1.952
Speltips
Toulouse -0.75
c fc f aa ef x
Fiorentina – Torino (Rek-Pinnen)
Fotboll
01 feb 18:00
Spelbolag
Odds
2.08
Speltips
Fiorentina -0.5
c fc f aa ef x
Birmingham – Blackburn
Fotboll
31 jan 20:45
Spelbolag
Odds
2.13
Speltips
Birmingham -0.25
dbs
HV71-Timrå
Ishockey
31 jan 19:00
Spelbolag
Odds
2.55
Speltips
HV71 -0.5
SE ALLA ODDSREKAR

SPELTIPS

PL: Hörnspel i Southampton – Leeds SB Fotboll
Manchester United vs Nottingham Forest
01 Feb 21:00
Spelbolag
Odds
1,79
Speltips
Nottingham | +3,0 Hörnor
category bg Fotboll
Millwall vs Sunderland
04 Feb 16:00
Spelbolag
Odds
2,15
Speltips
Millwall
Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten c fc f aa ef x Fotboll
Birmingham vs Blackburn
31 Jan 20:45
Spelbolag
Odds
2.13
Speltips
Birmingham -0.25
Speltips till Elfsborg vs Häcken n Fotboll
Villareal vs Real Vallecano
30 Jan 02:00
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Över 25.5 avslut
Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten iYnPkD z x Fotboll
Brighton vs Liverpool
29 Jan 14:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Gross över 1.5 tacklingar
Inför Champions League: Grupp D, E och F iYnPkD z x Fotboll
Real Madrid vs Atletico Madrid
26 Jan 21:00
Spelbolag
Odds
2.3
Speltips
Real Madrid u1.5 offsides

KAMPANJER

Fotbolls-VM Riskfritt spel värt 1000 SEK

Hajper kommer med en fin kampanj till Fotbolls-VM för alla som saknar konto hos dem.
Spela en valfri kupong till ett värde av 1000kr. Missas spelet får du upp till 1000kronor tillbaka!

Läs mer

KAMPANJER

Få ett riskfritt spel värt 500 SEK

Få ett riskfritt spel värt 500 SEK

Hajper kommer med en fin kampanj för alla som saknar konto hos dem.
Spela en valfri kupong till ett värde av 500 kr. Missas spelet får du upp till 500 kronor tillbaka!

Läs mer
1500 SEK Freebet – Hos Expekt

1500 SEK Freebet – Hos Expekt

Saknar du konto hos Expekt? Isåfall kan det vara läge att skapa ett nu då alla nya kunder får ett riskfritt spel till ett värde av 1 500 SEK!
Spela en valfri kupong till ett värde av 1 500 kr. Oavsett resultat får du sedan ett gratisspel till ett värde av 1 5000 SEK!

Läs mer

Nyheter

Är Miljongänget bäst på att vinna stort på Stryktipset & Europatipset?

Spela Tillsammans hos Svenska Spel har blivit en stor succé sedan lanseringen år 2019. Att köpa andelssystem av duktiga spelläggare ökar chansen att vinna tack vare större system och hjälp av experter.  Svenska Spel har nu släppt rapporten för år 2022. Vilket ombud är bäst på att fixa 13 rätt på Stryktipset & Europatipset? Vilket […]

Läs mer

Nyheter

Årets högsta vinst – ensamma vinnare på Europatipset!

Vilken start det blev på år 2023!!! Inte för att 2022 på något sätt varit dåligt, men en bättre spelstart än att bli ensamma i 13-rättspoolen den 1 januari går väl inte att lösa va?! Att det är årets högsta vinst än så länge kan vi nog med säkerhet påstå..! Europatipskupongen var lurig och trots […]

Läs mer
Inför Champions League: Grupp D, E och F

Inför: Premier Leagues återstart

Boxing Day är alltid en av årets hetaste fotbollsdagar men markerar nu också återstarten av Premier League efter det drygt månadslånga VM-uppehållet. Sju matcher ska spelas under måndagen med Brentford-Tottenham först ut vid 13:30 medan Arsenal – West Ham rundar av festen senare ikväll. Just Arsenal är i serieledning med drygt halva säsongen kvar och […]

Läs mer

Så lyckas du med Stryktipset på Boxing Day

För oss som älskar Stryktipset är Boxing Day – Annandag Jul – årets höjdpunkt. Svenska Spel skjuter in en jackpot på 26 miljoner på Stryktipset och Premier League är tillbaka efter VM-uppehållet. Här ska vi försöka guida dig som vill hitta de bästa andelsspelen till Boxing Day Stryktipset eller bara vill få råd om hur […]

Läs mer

Vanliga frågor och svar

Behöver man betala för att ta del era speltips?

Nej det är helt gratis!

Är era speltips bra?

Vi har flera erkänt duktiga rekare hos oss med olika specialiteter. Viktigt att tänka på att även vassa rekare missar spel. Inom betting finns det inget som heter “säkra spel” utan det gäller att tänka långsiktigt.

Ska jag rygga ett spel om oddset är sänkt?

En enkel tumregel är att avstå från att rygga ett spel om oddset är sänkt.

Vilka spelbolag behöver jag om jag vill följa era speltips?

Inom betting är det bra att ha tillgång till så många spelsidor som möjligt. Detta för att jämföra oddsen spelbolagen emellan och på så vis få högsta möjliga odds.

Erbjuder ni speltips till Stryktipset?

Varje lördag släpper vi en analys av de aktuella omgången på Stryktipset. Där delar vi med oss av våra tankar, idéer och skapar ett reducerat spelförslag.

Vilket spelbolag har bäst oddsbonus?

Det finns många bra odds bonusar bland spelbolag med svensk licens. Några som är värda att nämna är Hajper, Expekt och Bet365. Kolla in vår avdelning ”bästa oddsbonusar” för att få en överblick över samtliga oddsbonusar.

Vilka är de vanligaste sporterna bland era oddsrekar?

Vi har en bred variation av sporter, länder och divisioner bland våra speltips men föga förvånande är fotboll och ishockey de två vanligaste. Vi rekar även spel från tennis, innebandy, padel och mycket mera

Hur gör jag om jag vill skriva speltips hos er?

Är du duktig på spel och vill börja skriva hos oss så skicka en ansökan till Kontakt@dagensbastaspel.se . Beskriv din bakgrund inom spel och ta med eventuellt spreadsheet.

Gratis Speltips & Bettingtips hos DBS

Det är inte det enklaste att hitta gratis speltips som faktiskt är bra. Nu för tiden lägger många spelare sina oddsrekar bakom betalvägg och andra prenumerationer. Det gör att det snabbt blir dyrt om man följer många, speciellt om man spelar för lägre summor. Vår ambition på Dagens Bästa Spel är att bryta den trenden och istället skapa en plats där man får ta del av gratis speltips.

Vi har flera erkänt duktiga spelexperter med goda resultat från betting. Varje expert har sin specialitet och favoritliga vilket skapar en stor bredd av kompetens och kunskap. Betting tipsen är alltid väl genomarbetade och vi släpper bara speltips som vi själva tror på. Genom att följa speltips slipper man göra en större analys själv och förhoppningsvis kan våra bettingtips hjälpa er att att tjäna pengar i längden.

Tänk på att det inte är någon garanti att speltipsen kommer att sitta, även de bästa spelen missar ibland. Försök tänka långsiktigt och spela framförallt ansvarsfullt. Lägg aldrig för stor del av din spelkassa på ett enskilt spel utan placera dina insatser enligt Bankroll management.

Dagens Bästa Speltips 

Dagligen presenteras gratis speltips från våra kompetenta rekare. Det kommer blandas spel från olika sporter, länder och ligor beroende på vart spelvärdet finns. Som läsare kan du hjälpa till med att lyfta fram det dagens speltips. Vid sidan av varje bettingtips finns en “gilla-funktion” som man enkelt kan klicka på om speltipset faller i smaken eller man vill ge lite extra kärlek till en av våra rekare. Det speltips med flest likes presenteras som dagens bästa spel. Varje dag utser vi tillsammans dagens speltips och plockar vi fram russinet ur kakan!

Gratis speltips fotboll

Från världens största sport kommer det självklart finnas mängder med speltips från oss. Tack vare våra duktiga oddsrekare kan vi erbjuda ett extremt brett utbud av speltips på fotboll. Här kommer du hitta allt från de största marknaden som VM-2022, Champions League & Premier League till lägre divisioner i Sverige.

Att betta på fotboll innebär att mängden spelalternativ på en match är astronomiska. Det är inte längre bara 1×2-marknaden som finns utan nuförtiden kan man hitta specialspel som inkast, hörnor eller hur många skott en spelare tar i matchen hos de flesta spelbolag. Det är inte ovanligt att spelvärdet bland dessa specialspel kan vara höga om man vet vad man letar efter. Bland våra speltips på fotboll kommer specialspel, Asian Handicap och Bet-Builder vara ett vanligt inslag.

Vi jämför alltid oddsen bland spelbolagen och rekommenderar högsta möjliga odds speltipset bland spelbolag med svensk licens. För att ha möjlighet att spela till samma odds som rekaren speltips bör man att ha tillgång till flera spelbolag samtidigt. Genom att ta högsta möjliga odds höjer man upp den förväntade avkastning över tid. Man bör i regel undvika rygga bettingtips om oddset har gått ned i odds. Värderingen i speltipset baseras nämligen oddset. Ett par punkter lägre i odds kan vara skillnaden mellan ett förlorande och vinnande spel i längden.

Har man inte möjlighet att sprida spelkassan över flera konton finns det framförallt tre spelbolag man bör ha tillgång till om man vill följa våra gratis speltips på fotboll.

Bäst betting bolag på fotboll

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus
Pinnacle Pinnacle

Bäst odds på marknaden

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare.

Hämta bonus
Unibet Unibet

100 kr gratisspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

Gratis speltips hockey

Vid sidan av våra andelsspel på Powerplay har vi ett stort intresse av att betta på hockey. Tack vare att det spelas ofantligt många matcher per säsong blir utbudet av odds på hockey stort trots att det inte finns lika många divisioner som i fotboll. I exempelvis NHL spelar varje lag 82 matcher i grundserien. Lägg därtill slutspel och ni förstår hur extremt många matcher det faktiskt spelas i bara NHL. Det gör att under säsong går det nästan alltid att hitta spelvärda hockeyrekar.

Våra speltips på ishockey har varit framgångsrika sedan start, speciellt inom den svenska hockeyn. Här kan man spela hela vägen ned till Hockeyettan i Sverige. Under säsongen 2021/2022 delade vi med oss av många betting tips på hockey med goda resultat. Vi lägger ned mycket research innan speltipsen för att skapa oss en edge mot spelbolagen. De vanligaste spelformerna bland våra bettingtips på ishockey är moneyline, 1×2, över/under & Asian Handicap.

Spelbolagen kvalité vid spel på ishockey skiljer sig åt, både när det kommer till odds och spelutbud. Vissa spelbolag har låg utbetalning och låg limit vilket gör att vi sällan rekar spel därifrån. Vid sidan av Svenska Spel och Pinnacle är det primärt tre spelbolag vi använder ofta vid våra speltips på hockey.

Bästa spelbolag på ishockey

Betsson Betsson

500 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus
Coolbet Coolbet

500 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus
ComeOn ComeOn

1 000 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

Gratis speltips tennis

Tennis är en populär sport att betta på, inte minst på liveodds. Det rullar dagligen tennisturneringar världen över och det är minst sagt underhållande att spela på tennis. Man kan förutom matchvinnare bland annat betta på vem som vinner ett specifikt gem eller set. Bland våra speltips på Tennis kommer troligtvis det primärt rekas från ATP-touren och Grand Slam-turneringarna.

Bland spelbolag med bäst odds på tennis tycker vi att Bet365, Bethard och Nordicbet placerar sig. Samtliga har många matcher från tennis att tillgå och erbjuder dessutom höga odds.

Bästa bettingbolag för Tennis

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

1 000 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

500 kr bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hämta bonus

Speltips övriga evenemang

De tre ovan nämnda har rent historiskt varit de mest frekventa bland våra speltips men det kommer komma rekar från fler sporter än så på vår hemsida. Sporter som padelinnebandy & E-sport kommer att synas i flödet bland speltips. Även evenemang som val, melodifestivalen eller andra specialmarknader kan komma att delas så länge vi hittar spelvärda speltips. Vi har inga marknader som exkluderas från speltipsen utan betting handlar om att räkna ut odds och betta på scenarion som kommer ske oftare än så. Det kan man hitta på alla möjliga sporter och divisioner så länge man är påläst!

Vad är ett speltips?

Med ett speltips menas att en av våra rekare lämnar en rekommendation på ett spel från oddsmarknaden. Antingen med ett längre resonemang kring spelet under “Speltips” eller bara det mest nödvändiga informationen under “Oddsrekar”. Det är bettingtips som våra rekare tror kommer vara vinnande i längden. Vill du rygga spelen så kllicka på antingen “Rygga Spelet” eller “Spela nu”. Då länkas du till det rätta spelbolaget!

Får vem som helst lämna ett speltips på DBS?

Nej det är endast våra spelexperter som lämnar speltips hos oss. Det är inte vem som helst som får dela spel hos oss utan vi ställer höga krav. Är du eller någon du känner duktig på spel och intresserad av att dela sina speltips så skicka in din bakgrund inom spel och spreadsheet till kontakt@dagensbastaspel.se.

Jämför oddsen innan du lägget spelet

En central del för att lyckas inom betting är att alltid ta högsta möjliga odds. Ett odds kan skilja så mycket åt mellan spelbolagen och därför bör man kika igenom några andra bookies innan man placerar spelet man har tänkt att lägga. Ibland kan differensen vara stor. Det finns flera bra jämförelsesidor av odds att använda sig av. Bland våra speltips dubbelkollas alltid oddsen på övriga spelbolag innan det släpps hos oss. Allt för att du ska kunna ta högsta möjliga odds utan att behöva lägga ned tiden själv.

En annan viktig aspekt när man ryggar ett speltips är att vara restriktiv med att ta lägre odds än vad som anges i reken. En stor del av spelet är just värderingen av det givna oddset och sänks det kan spelvärdet vara borta.

Speltips Stryktipset

Vi på Dagens Bästa Spel älskar poolspel hos Svenska Spel där vi varje dag levererar andelsspel till StryktipsetEuropatipsetPowerplay med mera. Vi har flera storvinster på vårt CV, bland annat 13 rätt för 9 miljoner kronor på Stryktipset. Varje lördag förmiddag skriver vi speltips och analyser av den aktuella omgången på Stryktipset. Vi går igenom vilka spikar och drag som ser bäst ut och lämnar inte ett reducerat spelförslag hos Reducering.se. Precis som våra övriga speltips är det helt gratis.

Vad ska man tänka på när man följer ett speltips?

Att följa andras speltips är en annan sport än att hitta egna spel. När man letar efter egna oddsrekar som ska ha positivt förväntat spelvärde så ställs det höga krav på dig som spelare. Det gäller att veta hur man räknar ut odds , ha förståelse för spelteori och god information om lagen och förutsättningarna inför matchen. Det krävs med andra ord hårt arbete och det är få som är tillräckligt duktiga för att slå spelbolagen i längden. Ett bra sätt att komma runt denna problematik är att följa duktiga spelares speltips. Inom detta segment handlar det snarare om att skaffa dig en uppfattning om vilka som är duktiga eller inte. 

Har oddsrekaren en dokumenterad vinsthistorik från ett spreadsheet likt Betting.gs med några tusen spel ökar sannolikheten att personen i fråga är vinnande på betting. Genom att följa speltips sparar man tid och kan öka omsättningen avsevärt genom att nytttja kompetenesen bland andra spelare. Men var vaksam och granska hela tiden de du följer med ett kritiskt öga. En bra idé att bokföra de spel man följer för att få en överblick hur det faktiskt går över tid. Hos oss på Dagens Bästa Spel finns det information om alla de rekare som delar spel. Vi ställer höga krav på våra spelexperter och tar endast in seriösa och kompetenta rekare. 

När man följer andras speltips är det några viktiga faktorer som spelar in för att maximera den förväntade avkastningen (ROI). 

Oddset

En oddsrek eller speltips utgår från en värdering av ett spel och där är oddset en central del. Sjunker oddset kan hela spelvärdet vara borta och man bör därför vara restriktiv med att betta på odds som är lägre än vad som anges i speltipset. 

Spelbolag

Se till att sprida spelkassan genom att ha tillgång till många spelbolag samtidigt. Det kommer leda till att man kan spela till högsta möjliga odds vilken har en stor påverkan på det långsiktiga resultatet. Bland våra speltips anges alltid vilket spelbolag speltipset är taget från. En bra tumregel är att rygga oddsreken från samma spelbolag så slipper man att jämföra oddsen själv. 

Oddsbonusar

Samtidigt som man breddar portföljen bland spelbolag bör deras odds bonusar nyttjas. En oddsbonus innebär ett förhöjt spelvärde och är ett utmärkt sätt att bygga upp en spelkassa på. Kolla in vår lista över bästa oddsbonusar så att du inte missar någon odds bonus i onödan. 

Det finns inga säkra spel

Det är hög varians i betting med mycket svängningar fram och tillbaka. Därför gäller det att vara långsiktigt och granska resultaten över en längre tid, även de bästa spelarna har nämligen sämre perioder. Man bör alltid spela sunt och följa Bankroll Management så att inte spelkassan tar slut efter vid de sämre tiderna. 

Speltips med Rekpinnen

Det är inte bara på Dagens Bästa Spel som våra spelexperter delar sina speltips. I programmet “Rekpinnen presenteras varje vecka speltips från bland annat vassa Oscar Block och Daniel “Striker” Domeij. I videoformat får man ta del av deras tankar och resonemang som leder fram till dagens speltips hos Pinnacle. Fördelarna med speltips från Pinnacle är att oddsen är höga, man kan betta högt per spel och de limiterar inte vinnande spelare. Precis så sportsbetting ska vara! 

Håll utkik på youtube och i våra sociala medier så du inte missar nästa avsnitt!