Speltips

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla
Watford-Norwich (RekStudion-kortis)
Fotboll
28 nov 20:45
Watford (1×2)
2.12
Swansea-Hull
Fotboll
25 nov 16:00
Under 2,5 mål
1,88
Huddersfield-Southampton
Fotboll
25 nov 16:00
Southampton -1 asian
2,32
Swansea-Hull (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Över 9.5 hörnor
1.74
Luton-Crystal Palace (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Crystal Palace (1×2)
2.15
Burnley-West Ham (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Burnley 1X (viktad insats på 1 och X)
1.79
Dortmund-Mönchengladbach (RekStudion)
Fotboll
25 nov 15:30
Mönchengladbach +1.5 (Asian)
1.70
Manchester City-Liverpool (RekStudion)
Fotboll
25 nov 13:30
Liverpool över 2.5 offside
2.85
Manchester City-Liverpool (RekStudion)
Fotboll
25 nov 13:30
Liverpool över 1.5 offside
1.65
Utsikten-Brommapojkarna (RekStudion)
Fotboll
24 nov 19:00
Brommapojkarna (1×2)
2.05

Fler speldrag

c fc f aa ef x
Watford-Norwich (RekStudion-kortis)
Fotboll
28 nov 20:45
Spelbolag
Odds
2.12
Speltips
Watford (1×2)
Logga Championshipkungen
Swansea-Hull
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
1,88
Speltips
Under 2,5 mål
Logga Championshipkungen
Huddersfield-Southampton
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
2,32
Speltips
Southampton -1 asian
o XbiBgH x
Swansea-Hull (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
1.74
Speltips
Över 9.5 hörnor
c fc f aa ef x
Luton-Crystal Palace (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
2.15
Speltips
Crystal Palace (1×2)
o XbiBgH x
Burnley-West Ham (RekStudion)
Fotboll
25 nov 16:00
Spelbolag
Odds
1.79
Speltips
Burnley 1X (viktad insats på 1 och X)
SE ALLA ODDSREKAR

Skrivna SPELTIPS

Logga Championshipkungen Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City – Liverpool)
n Ishockey
AIK vs Brynäs
24 Nov 20:30
Spelbolag
Odds
1.87
Speltips
Brynäs rak
n Fotboll
Falkenberg vs Skövde
23 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.99
Speltips
Under 2.5 mål
n Ishockey
Björklöven vs AIK
22 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
2.10
Speltips
Björklöven -1.5

Vanliga frågor om speltips

Behöver man betala för att få era speltips?

Nej det är helt gratis!

Är era speltips bra?

Vi har flera erkänt duktiga rekare hos oss med olika specialiteter. Viktigt att tänka på att även vassa rekare missar spel. Inom betting finns det inget som heter “säkra spel” utan det gäller att tänka långsiktigt.

Ska jag rygga ett spel om oddset är sänkt?

En enkel tumregel är att avstå från att rygga ett spel om oddset är sänkt.

Vilka spelbolag behöver jag om jag vill följa era speltips?

Inom betting är det bra att ha tillgång till så många spelsidor som möjligt. Detta för att jämföra oddsen spelbolagen emellan och på så vis få högsta möjliga odds.

Erbjuder ni speltips till Stryktipset?

Varje lördag släpper vi en analys av de aktuella omgången på Stryktipset. Där delar vi med oss av våra tankar, idéer och skapar ett reducerat spelförslag.

Vilket spelbolag har bäst oddsbonus?

Det finns många bra odds bonusar bland spelbolag med svensk licens. Några som är värda att nämna är Hajper, Expekt och Bet365. Kolla in vår avdelning ”bästa oddsbonusar” för att få en överblick över samtliga oddsbonusar.

Vilka är de vanligaste sporterna bland era oddsrekar?

Vi har en bred variation av sporter, länder och divisioner bland våra speltips men föga förvånande är fotboll och ishockey de två vanligaste. Vi rekar även spel från tennis, innebandy, padel och mycket mera

Hur går jag tillväga om jag vill skriva speltips hos er?

Är du duktig på spel och vill börja skriva hos oss så skicka en ansökan till [email protected] . Beskriv din bakgrund inom spel och ta med eventuellt spreadsheet.

Speltips & Bettingtips hos DBS

Det är inte det enklaste att hitta gratis speltips som faktiskt är bra. Nu för tiden har många bettare sina bettingtips bakom betalväggar och andra typer andra prenumerationer. Det gör att det snabbt blir dyrt om man följer många, speciellt för de som spelar med lägre summor. Vår ambition på Dagens Bästa Spel är att bryta den trenden och istället skapa en plats där man får ta del av gratis speltips.

Vi har flera erkänt duktiga spelexperter med goda resultat från betting. Varje oddsrekare har sin specialitet och favoritliga vilket skapar en stor bredd av kompetens och kunskap. Betting tipsen är alltid väl genomarbetade och vi släpper bara speltips vi själva tror på. Genom att följa speltips slipper man göra en analys själv och förhoppningsvis kan våra bettingtips hjälpa er att tjäna pengar i längden.

Tänk på att det inte är någon garanti att speltipsen kommer gå in, även de bästa spelen missar. Försök vara långsiktigt och spela framförallt ansvarsfullt. Lägg aldrig för stor del av din spelkassa på ett enskilt spel utan placera insatser enligt bankroll management.

Dagens bästa speltips 

Dagligen presenteras gratis speltips från våra kompetenta rekare. Det kommer blandas spel från olika sporter, länder och ligor beroende på vart spelvärdet hittas. Som läsare kan du hjälpa till med att lyfta fram det dagens speltips. Vid sidan av varje bettingtips finns en “gilla-funktion” som man enkelt kan klicka på om speltipset faller i smaken eller man vill ge lite extra kärlek till en av våra rekare. Det speltips med flest likes presenteras som dagens bästa spel. Varje dag utser vi tillsammans dagens speltips och plockar vi fram russinet ur kakan!

Vad är ett speltips?

Ett speltips är en rekommendation av ett spel på oddsmarknaden från en av våra duktiga rekare.  Det sker antingen via ett längre resonemang kring spelet under “Speltips” eller bara grundläggande informationen under “Oddsrekar”. Det är betting tips våra rekare tror kommer vara vinnande i längden. Vill du rygga spelen så klicka på antingen “Rygga Spelet” eller “Spela nu”, då kommer du till det rätt spelbolaget!

Speltips på fotboll

Från världens största sport kommer det självklart finnas många speltips från oss. Tack vare våra duktiga oddsrekare kan vi erbjuda ett brett utbud av speltips på fotboll. Här finns allt från de största marknaderna som VM-2022, Champions League & Premier League till lägre divisioner i Sverige.

Att betta på fotboll innebär att mängden spelalternativ på en match är astronomiska. Det är inte bara 1×2-marknaden utan nuförtiden kan man hitta specialspel som inkast, hörnor eller hur många skott en spelare tar i matchen. Det är inte ovanligt att spelvärdet bland dessa specialspel kan vara höga om man vet vad man letar efter. Bland våra speltips på fotboll kommer specialspel, asian handicap och bet-builder vara ett vanligt inslag.

Vi jämför alltid oddsen innan och rekommenderar att betta hos bettingbolaget med bäst odds på speltipset. För att ha möjlighet att spela till samma odds som rekaren speltips bör man att ha tillgång till flera spelbolag samtidigt. Genom att betta på högsta oddset höjer man upp den förväntade avkastning över tid. Man bör i regel undvika rygga bettingtips om oddset gått ned i odds. Värderingen i speltipset baseras nämligen oddset. Ett par punkter lägre i odds kan vara skillnaden mellan ett förlorande och vinnande spel i längden.

Har man inte möjlighet att sprida spelkassan över flera konton finns det framförallt tre spelbolag man bör ha tillgång till om man vill följa våra gratis speltips på fotboll.

 

Bästa bettingsidan på fotboll

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Speltips på ishockey

Vid sidan av våra andelsspel på Powerplay har vi ett stort intresse av att betta på hockey. Tack vare att det spelas ofantligt många matcher per säsong blir utbudet av odds på hockey stort trots att det inte finns lika många divisioner som i fotboll. I exempelvis NHL spelar varje lag 82 matcher i grundserien. Lägg därtill slutspel och ni förstår hur extremt många matcher det faktiskt spelas i bara NHL. Det gör att under säsong går det nästan alltid att hitta spelvärda hockeyrekar.

Våra speltips på ishockey har varit framgångsrika sedan start, speciellt inom den svenska hockeyn. Här kan man spela hela vägen ned till Hockeyettan i Sverige. Under säsongen 2021/2022 delade vi med oss av många betting tips på hockey med goda resultat. Vi lägger ned mycket research innan speltipsen för att skapa oss en fördel mot spelbolagen. De vanligaste spelformerna bland våra bettingtips på ishockey är moneyline, 1×2, över/under & Asian Handicap.

Spelbolagen kvalité vid spel på ishockey skiljer sig åt, både när det kommer till odds och spelutbud. Vissa spelbolag har låg utbetalning och låg limit vilket gör att vi sällan rekar spel därifrån. Vid sidan av Svenska Spel och Pinnacle är det primärt tre spelbolag vi använder ofta vid våra speltips på hockey.

Bästa spelbolag på hockey

Coolbet Coolbet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och lägsta odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
ComeOn ComeOn

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och min. odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Speltips tennis

Tennis är en populär sport att betta på, inte minst på liveodds. Det rullar dagligen tennisturneringar världen över och det är minst sagt underhållande att spela på tennis. Man kan förutom matchvinnare bland annat betta på vem som vinner ett specifikt gem eller set. Bland våra speltips på Tennis kommer troligtvis det primärt rekas från ATP-touren och Grand Slam-turneringarna.

Bland spelbolag med bäst odds på tennis tycker vi att Bet365, Bethard och Nordicbet placerar sig. Samtliga har många matcher från tennis att tillgå och erbjuder dessutom höga odds.

Bästa bettingbolag för Tennis

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Bethard logga

1000 kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 1000 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Speltips övriga evenemang

De tre ovan nämnda har rent historiskt varit de mest frekventa bland våra speltips men det kommer komma rekar från fler sporter än så på vår hemsida. Sporter som padelinnebandy & E-sport kommer att synas i flödet bland speltips. Även större evenemang som val, melodifestivalen och specialmarknader kommer att finnas så länge vi hittar spelvärda speltips. Inga marknader exkluderas från speltipsen utan betting handlar om att räkna ut odds och betta på scenarion som ska ske oftare än så. Det kan man hitta på alla möjliga sporter och divisioner så länge man är påläst och observant!

Speltips Stryktipset

Vi på Dagens Bästa Spel älskar poolspel hos Svenska Spel, framförallt på flaggskeppet där vi varje vecka leverar andelsspel till Stryktipset. Den högsta vinsten vi uppnått är  13 rätt för 9 miljoner kronor på Stryktipset. Förutom det finns storvinster på bland annat 4,7 på andelsspelen. Varje lördagförmiddag skriver vi analys och speltips på Stryktipset . Vi går igenom vilka spikar och drag som ser bäst ut och lämnar in ett reducerat spelförslag hos Reducering.se. Precis som våra övriga speltips är det helt gratis.

Speltips Europatipset

Till skillnad från Stryktipset spelas Europatipset två gånger i veckan, en vecko-omgång samt söndagsrunda. I vårt ombud på Svenska Spel finns mängder med andelsspel på Europatipset för de flesta plånböcker. Vår största vinst på andelspelen på Europatipset är 3,5 miljoner kronor,  den storvinsten hittades i januari 2023. Till varje runda skriver vi en analys och ett Europatipset förslag.

Speltips Topptipset och Powerplay

Topptipset och Powerplay är spelformer med färre matcher och lägre svårighetsgrad än ovanstående poolspel. Däremot rullar de varje dag hos Svenska Spel, ibland är det till och med dubbelomgångar. Vanligtvis presenterar vi våra bästa speltips på Topptipset och Powerplay när det är omgångar med extrapengar i potten. Spelvärdet dessa omgångar är högre och omsättningen större. Trots att det är lägre svårighetsgrad så går det att vinna stort på Topptipset. Vårt vinstrekord på Topptipset är hela 637 000 kr!

Speltips Bomben

En spelform som ligger oss varmt om hjärtat är Bomben. En vanlig runda på Bomben är det en ganska sval spelform men när det är extrapengar eller rullpott vaknar spelformen till liv. Bland poolspelen hos Svenska Spel är Bomben den spelform som erbjuder högst spelvärde när det ligger adderat värde i potten, ibland är den effektiva återbetalningsprocenten över 100%. På dessa rundor presenterar vi hur Bomben borde spelas och det mynnar tillslut ut i ett speltips på Bomben hos Reducering.se.

Speltips Big 9

Under 2021 lanserade ATG:s nya satsning på poolspel, Big 9. Det är ett poolspel med 9 fotbollsmatcher därutöver matchresultat även ska tippas om det blir över eller under 2,5 mål. Det är ett roligt poolspel och vi har andelar på Big 9 öppna nästan varje omgång. Förutom andelsspelen skriver vi speltips på Big 9. Vilket som är den bästa spiken, över/under-draget och vart man bör sätta sitt wildcard hittar ni bland våra analyser inför omgången.

Speltips Oddset

Bettingtips och speltips på oddset presenteras dagligen på dagens bästa spel. Våra spelexperter har en bred kompetens och behärskar många sporter, ligor och divisioner. Vår ambition är att erbjuda ett stort utbud av gratis speltips från oddsmarknaden. 

Får vem som helst lämna ett speltips på DBS?

Nej det är endast våra spelexperter som lämnar speltips hos oss. Det är inte vem som helst som får dela spel hos oss utan vi ställer höga krav. Är du eller någon du känner duktig på spel och intresserad av att dela sina speltips så skicka in din bakgrund inom spel samt spreadsheet till [email protected].

Podcast med speltips på betting

Det är inte bara på Dagens Bästa Spel som våra spelexperter delar sina speltips. I programmet “Rekstudion presenteras varje vecka speltips från bland annat vassa Oscar Block och Daniel “Striker” Domeij. I videoformat får man ta del av deras tankar, idéer och resonemang som leder fram till dagens speltips på fotboll hos Expekt.

Håll utkik på youtube och i våra sociala medier så du inte missar nästa avsnitt!

Jämför odds

En central del för att lyckas inom spel är att ta högsta möjliga odds. Ett odds kan skilja mycket mellan spelbolagen och därför bör man kolla igenom hos flera bookies innan ett spel läggs. Det finns flera bra jämförelsesidor av odds att använda sig av. Bland våra speltips dubbelkollas alltid oddsen på övriga spelbolag innan det släpps hos oss. Allt för att du ska kunna spela hos spelbolaget med bäst odds utan att lägga ned tiden själv att leta.

En annan viktig aspekt när man ryggar ett speltips är att vara restriktiv med att ta lägre odds än vad som anges i reken. En stor del av spelet är just värderingen av det givna oddset och sänks det kan spelvärdet vara borta.

Tips när man ryggar speltips

Att följa andras speltips är en annan sport än att hitta egna spel. När man letar efter egna oddsrekar som ska ha positivt förväntat spelvärde så ställs det höga krav på dig som spelare. Det gäller att veta hur man räknar ut odds , ha förståelse för spelteori och god information om lagen och förutsättningarna inför matchen. Det krävs med andra ord hårt arbete och det är få som är tillräckligt duktiga för att slå spelbolagen i längden. Ett bra sätt att komma runt denna problematik är att följa duktiga spelares speltips. Inom detta segment handlar det snarare om att skaffa dig en uppfattning om vilka som är duktiga eller inte. 

Har oddsrekaren en dokumenterad vinsthistorik från ett spreadsheet likt Betting.gs med några tusen spel ökar sannolikheten att personen i fråga är vinnande på betting. Genom att följa speltips sparar man tid och kan öka omsättningen avsevärt genom att nytttja kompetenesen bland andra spelare. Men var vaksam och granska hela tiden de du följer med ett kritiskt öga. En bra idé att bokföra de spel man följer för att få en överblick hur det faktiskt går över tid. Hos oss på Dagens Bästa Spel finns det information om alla de rekare som delar spel. Vi ställer höga krav på våra spelexperter och tar endast in seriösa och kompetenta rekare. 

När man följer andras speltips är det några viktiga faktorer som spelar in för att maximera den förväntade avkastningen (ROI). 

Oddset

En oddsrek eller speltips utgår från en värdering av ett spel och där är oddset en central del. Sjunker oddset kan hela spelvärdet vara borta och man bör därför vara restriktiv med att betta på odds som är lägre än vad som anges i speltipset. 

Spelbolag

Se till att sprida spelkassan genom att ha tillgång till många spelbolag samtidigt. Det kommer leda till att man kan spela till högsta möjliga odds vilken har en stor påverkan på det långsiktiga resultatet. Bland våra speltips anges alltid vilket spelbolag speltipset är taget från. En bra tumregel är att rygga oddsreken från samma spelbolag så slipper man att jämföra oddsen själv. 

Oddsbonusar

Samtidigt som man breddar portföljen bland spelbolag bör deras odds bonusar nyttjas. En oddsbonus innebär ett förhöjt spelvärde och är ett utmärkt sätt att bygga upp en spelkassa på. Kolla in vår lista över bästa oddsbonusar så att du inte missar någon odds bonus i onödan. 

Det finns inga säkra spel

Det är hög varians i betting med mycket svängningar fram och tillbaka. Därför gäller det att vara långsiktigt och granska resultaten över en längre tid, även de bästa spelarna har nämligen sämre perioder. Man bör alltid spela sunt och följa Bankroll Management så att inte spelkassan tar slut efter vid de sämre tiderna. 

Podd med speltips på Stryktipset

Varje fredag släpper Stryket ett avsnitt med de bästa dragen och speltipsen inför helgens Stryktipset. Podden startades hösten 2020 och bröderna Peter & Fredrik har lärt sig mycket om Stryktipset sedan dess. Vanligtvis gästas programmet av bland annat Daniel ”Striker” Domeij och Daniel Söderberg. Förutom de bästa dragen diskuteras utfall från föregående vecka, spelteori, sport i allmänhet och mycket mera. En timme med lättsam och matnyttig information utlovas!

Speltips & Bettingtips – sammanfattning

Vår ambition är att erbjuda dagliga speltips, helt gratis för er läsare. Oddsrekarna på DBS är kompetenta och har stor erfarenhet från betting. Ni kan räkna med ett stort utbud av bettingtips med allt från Allsvenskan till specialmarknader som Melodifestivalen. Det finns inga marknader  som exkluderas så länge vi eller oddsrekarna hittar spelvärde!

Viktigt att tänka på om man vill följa ett speltips:

Spela alltid ansvarsfullt och lägg aldrig för stor del av din spelkassa på ett enskilt spel. Även de bästa speltipsen missar ibland.

Lycka till vid rygg!

Dagensbästaspel

KAMPANJER

Specialbonus Expekt – få 1500 kr + 5,00 på båda lagen gör mål

Riskfri bonus på Arsenal mot Manchester City – få ett gratisspel upp till 1500 SEK +5.00 på båda lagen gör mål. Bara hos Expekt!

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessuto m erbjuds nya kunder 5.00 på båda lagen gör mål (max insats 200kr)

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (8 oktober 17.30) får man  5.00 på att båda lagen gör mål. Högsta insats 200 kr. Inget omsättningskrav om spelet sitter.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

KAMPANJER

Lavinen – Årets snöboll – Vinn 10 000 kr!

På måndag (2 okt) är det dags för årets häftigaste snöboll!

Galna 10 000 kr till vinnaren!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

  1. Tävlingen pågår 2:e till 8:e oktober (måndag-söndag). 1 spel per dag.

  2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Nya Expekt

  3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

  4. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden.

  5. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

  6. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

  7. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

  8. Priset (presentkort 10 000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetivs avslutat med ett vinstspel på söndagen.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se

Läs mer
Kampanj Expekt

Specialbonus – 1500 kr + 200 kr på Estland – Sverige

Riskfri bonus på matchen mellan Estland – Sverige- få ett gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet hos Expekt

Ta del av denna specialbonus hos Expekt. Nya kunder får ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på första spelet. Dessutom erbjuds ett kompletterande gratispel värt 200 kr på Sveriges viktiga match mot Estland. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (9 september 18.00) får man också ett gratisspel på Bet builder att lägga på matchen mellan Estland-Sverige.  Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla hela vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer
expekt kampanj

1500 kr gratisspel + 200 kr under Serie A-premiären

Riskfri bonus på Serie A – gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet som gäller under 1:a omgången av Serie A. 

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessutom får nya kunder ett gratispel värt 200 kr som gäller under första omgången av Serie A. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (21 augusti 20.45) får man också ett gratisspel på Bet builder. Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Nyheter

Dagens Bästa Spels julkalender

Under varje dag fram till julafton kan ni ta del av ”Dagens Bästa Spels julkalender” inne i vår härliga Facebook-grupp! Bakom varje lucka döljer sig sedan någon form av tävling där vi kommer ge bort priser till ett värde av 10 000 kr fram till julafton! Ta med dig dina vänner in i gruppen och […]

Läs mer

Nyheter

Rullpott på hockeybomben

På torsdag smäller det, 1 166 825 kr rullpott på Bomben!

Det finns heta omgångar och det finns glödheta omgångar på Bomben, på torsdag är det det senare som gäller. Med en rullpott på hela 1,17 miljoner kronor kan vi se fram emot årets fetaste runda på Bomben. Det är hockey som ska spelas och där vet vi sedan tidigare att det kan smälla till ordentligt, […]

Läs mer
Bästa bonusar oktober

Bästa bonusarna i November 2023

Klockan är omställd till vintertid och hösten är officiellt här. Graderna kryper sakta men säkert nedåt och för varje kväll blir det mörkare. Men det är inte bara grått och tråkigt, hösten är nämligen en perfekt tid för oss som gillar betting och poolspel. Det är en period där det finns mängder med odds att […]

Läs mer

Reducering-SM – vinn fotbollsresa värd 10 000 kr!

Det är dags för årets upplaga av succén Reducering-SM. Fem omgångar Stryktipset omfattas av tävlingen och den startar nu på lördag!

Läs mer