Andelsspel Bomben

Välkommen till sektionen där vi listar våra andelsspel till Bomben, en favoritgenre för oss i Miljongänget. Här erbjuds chansen att få ta del av våra framgångsrika andelsspel på Bomben. Säkra din andel på Bomben redan idag om du vill vara med när nästa storvinst delas ut.

Våra storvinster

Sortera efter:
icon e bomben c a ac e e ebf c bc c b ea
Jadden Bombar På
Datum: 10 maj 2024
Vinst: 460 750 kr
icon e bomben c a ac e e ebf c bc c b ea
Miljongängets BIG BANG
Datum: 28 mars 2024
Vinst: 176 334 kr
icon e bomben c a ac e e ebf c bc c b ea
Jadden Bombar På
Datum: 28 mars 2024
Vinst: 176 297 kr
icon e bomben c a ac e e ebf c bc c b ea
Jaddens Spelhörna
Datum: 28 mars 2024
Vinst: 176 300 kr
icon e bomben c a ac e e ebf c bc c b ea
Miljongänget-Michels Bomb
Datum: 30 januari 2024
Vinst: 120 066 kr

Om Bomben

2001 lanserades ett nytt poolspel av Svenska Spel. Istället för att tippa matchens utgång skulle spelet handla om att tippa exakt antal mål för varje lag. Poolspelet fick namnet Bomben och har sedan lanseringen blivit en populär genre. Tack vare en tuff svårighetsgrad är Bomben ett spel som bjuder in till höga utdelningar, speciellt vid heta omgångar när det är rullpott eller extrapengar. 

Även om det går att spela mindre system på Bomben så innebär den höga svårighetsgraden att det är gynnsamt kunna täcka många tecken. Därför har andelsspel på Bomben blivit extra populärt då man spelar tillsammans med andra. Via andelssystemet på Bomben kan man på så vis få tillräckligt många tecken för att ha en vettig chans på alla rätt. Bomben spelas från två till fyra matcher, beroende på sport och omgång. Detta påverkar givetvis hur hög svårighetsgrad omgången har. 

 

Andelsspel på Bomben

Som nämnt ovan är andelsspel på Bomben extra populärt när det är rullpott eller extrapengar. Bomben spelas som bekant varje dag men en vanlig omgång är inte omsättningen alltför hög. När det däremot ligger adderade pengar i potten brukar omsättningen få sig en skjuts norrut och vi har alltid flera andelssystem på Bomben öppnade i ombudet dessa omgångar. 

Rent historiskt är det få ombud som kan mäta sig med våra framgångar på andelsspelen till Bomben. Bland annat vann ett av våra andelsspel på Bomben så sent som 2022 den största vinsten på Bomben i Sverige på över ett år. Vi har även flera sexsiffriga vinster på Bomben och flera års erfarenhet av att bygga de bästa andelsspelen till Bomben.

Hur köper jag en andel till Bomben?

Man hittar våra andelar till bomben i vårt ombud hos Svenska Spel. Ombudslaget heter ”Dagens Bästa Spel” och drivs i samarbete med Ica Grevie. Väl där inne finns andelsspel till Bomben i vänsterspalten, strax under andelsspelen för Stryktipset och Europatipset. Det är också möjligt att filtrera så att det bara visas andelssystem till Bomben. Andelssystemen sorteras efter kostnad och när du har hittat din favorit,  klicka på “köp andel” inne i systemet. Köpet bekräftas och det går sedan att följa systemet under “mina spel” så fort spelet är inlämnat. 

Fördelar med andelssystem till Bomben

Att vinna på poolspel och i synnerhet Bomben är svårt. Vi kan genom våra val öka sannolikheten för att få alla rätt men man behöver ha marginalerna på sin sida för att lyckas nå hela vägen. Att spela mindre system på Bomben gör att variansen blir stor. I sådana fall är andelsspel på Bomben ett perfekt verktyg om man inte vill lägga så mycket pengar själv. Genom att spela tillsammans med andra kan man täcka betydligt fler utfall och på så vis öka chanserna att vinna. Det är även ur en underhållnings synpunkt betydligt roligare att följa. 

Den andra och mest signifikanta fördelen med att köpa andelsspel på Bomben från oss i Miljongänget är vår gedigna spelerfarenhet på Bomben. Vi har spelat och analyserat Bomben i många år och tycker oss ha en klar fördel gentemot våra motspelare. Om man köper en andel på Bomben av oss kan man vara säker på att det är ett väl genomarbetat systembygge med en tanke bakom. 

Vi lägger andelsspel på Bomben

I Dagens Bästa Spels ombud är det primärt Miljongänget som är spelläggare. De fick sitt smeknamn efter en storvinst på Stryktipset på hela 9,5 miljoner kronor. Även andelsspelen har träffat bra för Miljongänget med bland annat en träff på 4,7 miljoner under 2020 och 2022 års största vinst på Bomben i Sverige. Miljongänget består av fyra personer som älskar poolspel och har många års erfarenhet av spel på Bomben. Tillsammans jobbar de för att fortsätta vara i framkant och bygga de bästa andelssystemen för Bomben. Analysera, diskutera kritiskt och en dos magkänsla anser de vara framgångsrecepten för Bomben. 

Hur spelar man Bomben?

Bomben är det enda andelsspel tillsammans med Big 9 där antal mål i matchen spelar roll. På Big 9 handlar det till 50% om över eller under 2,5 mål, på Bomben handlar det endast om hur många mål respektive lag gör. Som spelare får man information om hur de inlämnade raderna är fördelade via så kallad “streckfördelning”. Man ska sedan placera ut tecken och tippa på antalet mål som varje lag gör. Vilket sport och hur många matcher det är varierar vilket gör Bomben till ett dynamiskt och roligt poolspel. För att vinna på Bomben behöver man ha alla rätt.

Man kan själv fylla i vilken radinsats som önskas på Bomben, minimum 1 kr.  Att spela höga radinsatser kan vara ett bra alternativ vissa omgångar när det bara är få matcher. Vi i Miljongänget spelar ibland andelsspel på Bomben med radinsatser så högt som 100 kr. Allt beror på omgångens utformning, vilken sport och hur stor prispotten är. Nedan går vi igenom de olika omgångarna och hur vi tänker när vi bygger andelssystem till Bomben. 

Bomben med fyra matcher

De omgångar Svenska Spel väljer att ha med fyra matcher på Bomben handlar det nästan uteslutande om fotbollsmatcher. Hade det varit fyra matcher på hockey, innebandy eller bandy hade det varit på tok för svårt att hitta fyra rätt. Men när det är fotbollsmatcher föredrar vi i Miljongänget fyra matcher på kupongen. Dessa rundor spelar vi alltid med låg radinsats på andelsspelen till Bomben på grund av den höga svårighetsgraden. Fyra rätt brukar i regel ge bra betalt och det var bland annat en sådan här omgång vi satte 4 rätt på ett andelssystem till Bomben för närmare 800 000 kr.

Bomben med tre matcher

Tre matcher är det vanligaste på Bomben, framförallt när det är fotboll eller ishockey. Är det tre fotbollsmatcher är svårighetsgraden något lägre och det kan vara aktuellt att spela med högre radinsats istället för att ta med många tecken. Är det däremot ishockey blir det svårt och vi rekommenderar att spela radinsats 1 kr, det gör vi i princip alltid på våra andelsspel på Bomben. Bomben på hockey med tre matcher tycker vi är den klart roligaste genre och våra andelssystem på Bomben har varit mycket framgångsrika under åren.  

Bomben med två matcher

När det bara är två matcher på kupongen brukar det innebära antingen ishockey, bandy eller innebandy. Dessa rundor med två matcher brukar omsättningen sällan bli speciellt stor men det finns absolut undantag. I de ovannämnda sporterna kan det som bekant bli mycket mål och därför brukar det kunna bli svåra utfall trots endast två matcher. Radinsatsen på våra andelssystem på Bomben varierar här beroende på kupongens utformning i övrigt. 

Andelsspel på Bomben med extrapengar

Ibland väljer Svenska Spel att krydda potten med extrapengar. Detta görs normalt sett vid heta rundor för att öka på intresset för omgången. Bomben är ett poolspel som kommer till liv när det är adderade pengar i potten och det är just sådana omgångar vi tycker att andelsspel på Bomben är ett utmärkt spelsätt. Då kan man sikta in sig på de stora pengarna!

Andelsspel på Bomben med rullpott

Om en omgång på Bomben står utan vinnare går potten vidare, en så kallad rullpott. Prispotten går då vidare till en ny omgång på Bomben och det är ofta dessa rundor som blir de allra största. Återbetalningsprocenten brukar bli extremt fint, ibland till och med över 100% återbetalning. Blir det inga vinnare vid rullpott så fortsätter det att gå vidare tills någon eller några tar hem den. Vi har många sexsiffriga vinster på andelsspel på Bomben vid rullpott och skulle vilja påstå att det är få poolspel som kan mäta sig med det höga spelvärdet som finns på Bomben under dessa rundor. 

Det är framförallt när det är extrapengar eller rullpott på Bomben som det är ett fantastiskt poolspel. Den höga återbetalningsprocenten i kombination med svagt motstånd gör det till en favorit hos oss i Miljongänget. Vill ni hänga med på andelsspel på Bomben när det är dags så hittas andelarna i vårt ombud!

Speltips Bomben

Vid varje het omgång med extrapengar eller rullpott skriver vi en Bomben analys på hemisidan. Här presenterar vi ett spelförslag till Bomben som man kan köpa i ombudet. Bomben är ett annorlunda poolspel och vi försöker på ett pedagogiskt sätt förklara hur resonerar och spelar när vi bygger ett andelsspel på Bomben.

Läs vår analys och få de bäst speltips på Bomben inför omgångar med extrapengar eller rullpott.