Egentligen hade jag inga planer på att köpa andelar denna helgen…

Egentligen hade jag inga planer på att köpa andelar denna helgen…

I lördags hittade vårt andelsspel ”Miljongängets Miljonjakt” 13 rätt som ett av tre system i Sverige. Systemet betalade över 4,7 miljoner och varje andelsköpare (20 st) fick hela 237 000:- var.

Vi har tagit en pratstund med Oscar, en av andelsvinnarna.

Hej Oscar och framförallt ett stort grattis! Hur är känslan så här efter några dagar?
– Tack! Nu några dagar efter vinsten har det verkligen sjunkit in hur mycket pengar det faktiskt handlar om och det känns ju fantastiskt såklart.

Underbar känsla. Kupongen var ju efter Häckens seger ”klar” för 13 rätt. Hur var känslan när utdelningen skulle avgöras och precis efter när slutsignalerna gick?
– Jag följde de två sista matcherna Hammarby – Kalmar och Malmö- Elfsborg via mobilen. Dock så var det alldeles för spännande så jag stängde av allt efter första halvlek. Kollade ingenting förrän jag visste att slutsignalen hade gått. Då var det först svårt att ta in, var mest ett konstaterande. Försökte kolla på film med flickvännen men man var alldeles för rastlös i kroppen och för ofokuserad för att kunna hänga med i filmen haha.

Låter som en bra söndagskväll ändå. Men hur gick det till på lördagen då, när du köpte andelen. Vad var det som gjorde att du köpte just ”Miljongängets Miljonjakt”?
– Egentligen hade jag inga planer på att köpa andelar denna helgen men sedan såg jag reklam på lördagen om att det var 13 miljoner i jackpot. Jag hittade era andelar via Twitter men tänkte först att det nog var slutsålt då det var så nära spelstopp. Miljongängets Miljonjakt var dock kvar och prisklassen (875:-) kändes okej, så det fick bli den.

Vilken fingertoppskänsla! Bruka du köpa andelar?
– Jag har köpt en del andelar sedan ca 1 år tillbaka, främst när det varit jackpot på Stryktipset. När jag köpt andelar har det nästan uteslutande varit av er, Miljongänget.

Vad kul att du ger oss ditt förtroende och kul att det gav resultat. Vad har varit avgörande för ditt val av att köpa av oss?
– Jag bruka besöka er hemsida inför de olika omgångarna och läsa era analyser. Oavsett om jag väljer att köpa en andel eller inte tycker jag det är intressant att läsa era resonemang.

Vad kul att det uppskattas, vi ska försöka fortsätta leverera bra och intressant läsning. Avslutningsvis, har du några planer på vad vinstpengarna ska investeras i?
– Vinstpengarna kommer väl till hands just nu då vi planerar att flytta till en större lägenhet, så det mesta av pengarna kommer att gå till ett nytt boende.

Låter väldigt klokt! Återigen, stort grattis Oscar och tack för att vi fick en kort stund med dig!

– Det var så lite så, tack själva haha!