Home

Om Dagens Bästa Spel

Vi som driver Dagens Bästa Spel går även under smeknamnet ”Miljongänget” efter vår stora Stryktipsvinst på 9,5 miljoner kronor. Vi vill hjälpa fler att vinna stort och nu går det att köpa in sig i våra olika andelsspel.

Vi anser att Svenska Spels ”poolspel”, Stryktipset, Europatipset, Bomben, Powerplay och Topptipset, är fantastiska produkter. Dagligen analyserar vi spelen och beroende på hur kupongerna utformas, så ges fina möjlighet för långsiktig positiv avkastning.

Vi brinner för att hjälpa fler att vinna! Vi har många års erfarenhet och arbetar många timmar per vecka för att bli ännu bättre. Ambitionen är givetvis att vara den bästa spelläggaren i Sverige.

Här på sidan kan du som läsare utveckla ditt egna spelande genom att läsa utbildande och djupt analyserande spelförslag som dagligen presenteras. Har du inte tid att själv bygga system finns möjlighet att investera i våra andelsspel.

Efter att tidigare haft samarbete med både Gotthörnan Umeå och Gewerts Spelbutik i Kungshamn, samarbetar vi från och med november 2021 med ICA i Grevie. Vi erbjuder där del i våra olika system på dessa spelformer: Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay samt Bomben. Du som köper andel i Miljongängets olika system kan räkna med att få ta del av spel där vi gör allt för att maximera värdet. Varje dag ägnas timmar åt analys med syfte att skapa så vassa system som möjligt.

Välkomna att haka på!