Oddsrekar NHL

Match
Datum & tid
Spelbolag
Speltips
Odds
Gilla

Fler speldrag

SE ALLA ODDSREKAR

SPELTIPS NHL

Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga n Ishockey
Winnipeg Jets vs Buffalo Sabres
27 Jan 02:00
Spelbolag
Odds
1.91
Speltips
Winnipeg vinner
Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga n Ishockey
San Jose Sharks vs New Jersey Devils
16 Jan 22:00
Spelbolag
Odds
1.90
Speltips
Över 61.5 skott på mål
Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga n Ishockey
Boston Bruins vs Seattle Kraken
13 Jan 01:00
Spelbolag
Odds
1.71
Speltips
Boston rak

Vanliga frågor och svar

Vilket lag vinner NHL 2022/2023?

Enligt oddsmarknaden är Boston favorit att vinna Stanley Cup 2023.

Var hittar jag era speltips på NHL?

På Dagens Bästa Spel presenterar våra spelexperter sina bästa betting tips på NHL.

När börjar slutspelet i NHL

Slutspelet startar 17:e april 2023.

När är Winter Classic 2022/2023?

Winter classic spelas 2:a januari på Fenway Park i Boston

Hur mycket kostar era speltips på NHL?

Våra speltips på NHL publiceras helt kostandsfritt på vår hemsia.

Vilken tv-kanal sänder NHL 2022/2023?

Det är Viasat och Viaplay som har tv-rättigheterna till NHL.

Speltips på NHL 2023

NHL är den mest prestigefyllda, klassiska och största hockeyligan i världen. I Kanada och USA samlas världens bästa hockeyspelare för att göra upp om den berömda Stanley Cup-pokalen. Intresset för NHL är stort i Sverige, trots att majoriteten av matcherna spelas under natten svensk tid. Vi på DBS följer ligan med ett gediget intresse, inte minst från ett spelperspektiv. På så väl oddsmarknaden som poolspel hos Svenska Spel är vi vana vid att betta på NHL. 

Hos oss på Dagens Bästa Spel lämnar spelexperter sina bästa speltips på NHL. Vår ambition är att vara “bäst i klassen” genom att erbjuda gratis speltips på NHL 2022/2023. Våra rutinerade rekare lägger ned mycket tid på att analysera, jämföra odds och leta spelvärda oddsrekar och betting tips på NHL. Håll utkik så att du inte missar nästa vassa oddsrek!

Betta på NHL

Förutom att ta rygg på andra spelares speltips på NHL går det givetvis utmärkt att ta sig an uppgiften på egen hand. Att betta på NHL är populärt och det är enkelt att förstå varför. Med världens bästa hockey, matcher i överflöd och en extremt bred marknad för betting på NHL finns spel nästan alltid tillgängligt. 

Att vara en vinnande spelare på NHL är svårt men inte omöjligt. Det är en svårtippat liga med många matcher, långa resor och annat som gör att lagen ibland har svårt att uppehålla kontinuiteten i prestationerna. Vår erfarenhet av att betta på NHL är att man behöver ha en solid spelstrategi, följa matcherna och framförallt spela långsiktigt, det svänger fort när man bettar på NHL. 

En annan viktigt del när man tippar på NHL är att betta på marknadens högsta odds. För den ovana spelaren kan några få punkter i oddsskillnad verka marginell men faktum är att det gör stor skillnad i det långa loppet. Vi jobbar med små marginaler inom betting och därför ska man alltid jämföra oddsen mellan spelbolagen innan man placerar sitt spel. 

Ett annat sätt att höja spelvärdet när man bettar på NHL är att använda oddsbonusar när man registrerar sig hos ett nytt spelbolag. Oddsbonusar är ett utmärkt sätt att ge sig möjlighet till en bra start på ett nytt konto. Kolla in vår lista där vi rankar de bästa oddsbonusarna 2023, där finns flera attraktiva bonuserbjudanden från spelbolag med svensk licens.

Om NHL

NHL står för “National Hockey League” och är den högsta divisionen i ishockey i USA och Kanada. Serien är känd som världens bästa hockeyliga för klubblag och har spelats sedan 1917. Idag finns det 32 lag lag i NHL, sju från Kanada och 25 från USA. Till skillnad från många andra sporter och divisioner är NHL en stängd liga. Det betyder i praktiken att inget lag kan åka ur oavsett placering. I NHL spelar flera svenska hockeystjärnor, bland annat Nicklas Bäckström, Erik Karlsson och Rasmus Dahlin.

Faktaruta NHL
 • 32 lag
 • 16 lag till slutspel
 • 1312 matcher i grundserien (82 matcher per lag)
 • Slutspelet börjar 17 april
 • Slutspelet avgörs i bäst av sju matcher

Betting tips på NHL – vanliga spelformer

Vid sidan av SHL och Hockeyallsvenskan är speltips på NHL den vanligaste förekommande ligan bland våra speltips på ishockey. Våra spelexperter följer ligan noggrant och scannar ofta av marknaden efter spelvärda betting tips på NHL. När ett spelvärt odds identifieras så läggs det upp hos oss på två olika sätt. Antingen delar oddsrekaren med sig av sina tankar kring spelet eller uppges bara den nödvändiga infon kring bettingtipset på NHL som spel, odds och bookie. Fördelen med det sistnämnda är att det når er läsare snabbare ökar chanserna att rygga speltipset innan oddsen hinner korrigeras. 

Betting på NHL skiljer sig jämfört med exempelvis fotboll. Spelarlternativen är något färre och bland våra speltips på NHL brukar vanligtvis något av följande spelformer. 

1X2

Ett spelsätt med tre olika alternativ: Hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Det är ordinarie speltid som avses (3*20min), det vill säga exklusiva förlängning och straffar. . Inga konstigheter egentligen, detta spelsätt är det mest klassiska sättet att spela på en match och finns hos alla spelbolag med svensk licens. 

Moneyline

Moneyline är vanligt förekommande bland våra speltips på NHL. Till skillnad från 1X2 räknas förlängning och straffar med på moneyline vilket gör att oavgjort resultat blir omöjligt. Två olika alternativ ges, hemmaseger eller bortaseger.

Asian Handicap

Den största marknaden för betting på NHL är den asiatiska marknaden. Asian Handicap är ett handikappsystem med flera olika spelalternativ. Fördelen är att man själv styr vilken risk man vill ta. Vill du veta mer om Asian Handicap har vi skrivit ett längre stycke där vi bland annat presenterar en tabell för Asian Handicap.

Över/under antal mål

Det är inte bara matchvinnare som är populärt att betta på NHL, även antal mål i matchen är en marknad med hög omsättning. Tror du på en målsnål match eller öppna spjäll går det att att betta på om det blir över eller under en viss mål-lina. Står det exempelvis 5,5 mål behöver det bli minst 6 mål för att överspelet ska gå in. Blir det 5 mål eller färre sitter däremot underspelet.

 Liveodds & livebetting på NHL

Spel och odds är mer lättillgängligt och går snabbare än någonsin. Som ett led i den utvecklingen är det framförallt liveodds och livebetting som ökar i popularitet bland spelbolagen. Tidigare var liveodds en mindre del av verksamheten men på senare år har det gått rejält framåt. Att kunna betta på NHL i realtid har skapat helt nya marknader som t ex nästa mål. Idag erbjuder i princip alla spelbolag med svensk licens liveodds på NHL. Några av de bästa spelbolagen på liveodds på NHL är Bet365 och Comeon.

Då liveoddsen snabbt korrigeras brukar vi sällan hinna reka några speltips på NHL från liveodds. Däremot brukar vi livebetta på NHL. Liveodds kan vara ett trevligt sätt att förhöja tittarupplevelesen och det går att hitta spelvärda speltips om man vet vad man letar efter. Tänk dock på att alltid spela ansvarsfullt och behärskat, det kan gå snabbt åt båda hållen på livebetting.

Gratis oddsrekar och speltips på NHL

Våra tips på NHL från våra spelexperter är helt gratis för er läsare. Vår målsättning är att man ska kunna följa bra speltips på NHL utan att det ligger bakom en betalvägg. På så vis hjälps vi åt att försöka slå spelbolagen i det långa loppet. Vår ambition är att presentera de bästa speltipsen på NHL på en veckobasis. Under denna flik samt speltips på ishockey kommer ni hitta våra betting tips på NHL. 

Är du intresserad av spel och NHL samt vill dela med dig av dina speltips hos oss? Skriv ett mejl där du beskriver dig själv och din bakgrund inom spel. Vi är alltid ute efter nya duktiga oddsrekare. 

[email protected]

Oddsbonus – riskfritt spel på NHL

Att tjäna pengar på betting i det långa loppet är inte enkelt, speciellt på stora marknader som NHL. Det är små vinstmarginaler som är möjligt att extrahera. Att vinna på NHL är dock inte omöjligt, det krävs tålamod, långsiktighet och en bra spelstrategi. Ett kortsiktigt sätt att öka på spelvärdet när man bettar på NHL är att nyttja de oddsbonusar som finns när man registrerar sig hos ett nytt spelbolag. 

Spelbolag med riskfria spel är något som framförallt har ökat i popularitet. Det innebär i sin enkelhet att man får ett riskfritt spel att lägga, missar det betalas pengarna tillbaka. Att lägga ett riskfritt spel på NHL är en möjlighet till förhöjt spelvärde som borde nyttjas. Det ökar chanserna till att bygga på spelkassan. Vi har kollat igenom marknaden för oddsbonusar 2023 och listat de mest lämpliga riskfria spelen på NHL. 

Tänk på att alltid läsa igenom bonusvillkoren innan.

Spelbolag med riskfria spel på NHL

Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Mr Green Mr Green

500 kr Bonus

Riskfritt spel på 500 kr. Minsta insättning 500 SEK. Inget omsättningskrav eller lägsta odds. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Betway Betway

500 kr bonus

Gratisspel upp till 500 kr. Minsta insats 100 kr. Minst tre val på första spelet. Inget omsättningskrav på ev. vinst från gratisspelet. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
LeoVegas LeoVegas

100 kr bonus

Gratisspel på 100 kr. Lägsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Betta på NHL Slutspel 2023

Slutspelet i NHL börjar 17 april 2023 med åttondelsfinaler. Matcherna spelar bäst av sju där laget som kom högst upp i grundserien får fördelen att spela fyra hemmamatcher. När det vankas slutspel i NHL skruvas tempen upp, både bland det mediala intresset som det oddsmässiga. Många spelbolag satsar på slutspelet i NHL med ökat spelutbud vilket brukar leda till fler speltips på NHL än vanligt. 

Bästa spelbolag för NHL

NHL är en gigantisk spelmarknad vilket innebär att de flesta spelbolag erbjuder bra odds på NHL. Det är enkelt att hitta odds på matcher från NHL bland spelbolag med svensk licens men som vanligt är det vissa spelbolag som presterar bättre än andra. Vi har tittat på spelmarknaden och använt vårt egna erfarenhet för att bedöma vilka spelbolag som är bäst på NHL. Faktorer vi anser vara viktiga är höga odds och ett brett speltutbud på NHL.

Vår rekommendation är att sprida spelkassan över flera spelbolag för att alltid kunna betta till högsta möjliga odds, det gör en stor skillnad i längden. Har man inte möjligheten att använda många spelbolag samtidigt men vill betta på NHL så bör följande spelbolag övervägas. 

Topp fem bästa spelbolag för NHL

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus
Hajper Hajper

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x, min. odds 1,80. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
ComeOn ComeOn

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och min. odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
LeoVegas LeoVegas

100 kr bonus

Gratisspel på 100 kr. Lägsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

NHL på Powerplay

Det är inte bara SHL på Powerplay hos Svenska Spel utan även en hel del NHL-matcher Spel. Powerplay är ett poolspel som går ut på att tippa åtta ishockeymatcher. När det är NHL på kupongen brukar intresset vara högt och vi har alltid andelsspel till Powerplay igång dessa rundor. Är det extrapengar i potten skriver vi även tips på NHL bland våra poolspelanalyser. Vill man spela själv kan vi varmt rekommendera Reducering.se, ett perfekt verktyg för poolspelare!

Statistik NHL – Stanley cup-vinnare sedan 2000

Vinnare NHL
 • 2023 – ?
 • 2022 – Colorado Avalanche
 • 2021 – Tampa Bay Lightning
 • 2020 – Tampa Bay Lightning
 • 2019 – St Louis Blues
 • 2018 – Washington Capitals
 • 2017 – Pittsburgh Penguins
 • 2016 – Pittsburgh Penguins
 • 2015 – Chicago Blackhawks
 • 2014 – Los Angeles Kings
 • 2013 – Chicago Blackhawks
 • 2012 – Los Angeles Kings
 • 2011 – Boston Bruins
 • 2010 – Chicago Blackhawks
 • 2009 – Pittsburgh Penguins
 • 2008 – Detroit Red Wings
 • 2007 – Anaheim Ducks
 • 2006 – Carolina Hurricanes
 • 2005 – Ingen vinnare (lockout)
 • 2004 – Tampa Bay Lighning
 • 2003 – New Jersey Devils
 • 2002 – Detroit Red Wings
 • 2001 – Colorado Avalanche
 • 2000 – New Jersey Devils

KAMPANJER

Specialbonus Expekt – få 1500 kr + 5,00 på båda lagen gör mål

Riskfri bonus på Arsenal mot Manchester City – få ett gratisspel upp till 1500 SEK +5.00 på båda lagen gör mål. Bara hos Expekt!

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessuto m erbjuds nya kunder 5.00 på båda lagen gör mål (max insats 200kr)

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (8 oktober 17.30) får man  5.00 på att båda lagen gör mål. Högsta insats 200 kr. Inget omsättningskrav om spelet sitter.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

KAMPANJER

Lavinen – Årets snöboll – Vinn 10 000 kr!

På måndag (2 okt) är det dags för årets häftigaste snöboll!

Galna 10 000 kr till vinnaren!

 

Tävlingen kommer ske i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp.

Bli medlem redan idag för att inte missa detta!

Nedan följer reglerna för tävlingen.

 1. Tävlingen pågår 2:e till 8:e oktober (måndag-söndag). 1 spel per dag.

 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Nya Expekt

 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

 4. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden.

 5. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

 6. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

 7. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

 8. Priset (presentkort 10 000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetivs avslutat med ett vinstspel på söndagen.

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se

Läs mer
Kampanj Expekt

Specialbonus – 1500 kr + 200 kr på Estland – Sverige

Riskfri bonus på matchen mellan Estland – Sverige- få ett gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet hos Expekt

Ta del av denna specialbonus hos Expekt. Nya kunder får ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på första spelet. Dessutom erbjuds ett kompletterande gratispel värt 200 kr på Sveriges viktiga match mot Estland. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (9 september 18.00) får man också ett gratisspel på Bet builder att lägga på matchen mellan Estland-Sverige.  Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla hela vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer
expekt kampanj

1500 kr gratisspel + 200 kr under Serie A-premiären

Riskfri bonus på Serie A – gratisspel upp till 1500 SEK + 200 kr freebet som gäller under 1:a omgången av Serie A. 

Hämta bästa oddsbonusen hos Expekt. Registrera ett nytt konto och få ett riskfritt spel matchat upp till 1500 SEK på ditt första spel. Dessutom får nya kunder ett gratispel värt 200 kr som gäller under första omgången av Serie A. 

Lägg ett valfritt spel med lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel av Expekt till samma summa (upp till 1500 SEK). 

Registrerar man sig innan sista matchen startar  (21 augusti 20.45) får man också ett gratisspel på Bet builder. Lägsta odds 4,00. Sitter spelet får man behålla vinstsumman!

18+ år – Regler & villkor gäller: Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Min. insättning 100 kr. Läs fullständiga regler och villkor här.

Läs mer

Nyheter

Dagens Bästa Spels julkalender

Under varje dag fram till julafton kan ni ta del av ”Dagens Bästa Spels julkalender” inne i vår härliga Facebook-grupp! Bakom varje lucka döljer sig sedan någon form av tävling där vi kommer ge bort priser till ett värde av 10 000 kr fram till julafton! Ta med dig dina vänner in i gruppen och […]

Läs mer

Nyheter

Rullpott på hockeybomben

På torsdag smäller det, 1 166 825 kr rullpott på Bomben!

Det finns heta omgångar och det finns glödheta omgångar på Bomben, på torsdag är det det senare som gäller. Med en rullpott på hela 1,17 miljoner kronor kan vi se fram emot årets fetaste runda på Bomben. Det är hockey som ska spelas och där vet vi sedan tidigare att det kan smälla till ordentligt, […]

Läs mer
Bästa bonusar oktober

Bästa bonusarna i November 2023

Klockan är omställd till vintertid och hösten är officiellt här. Graderna kryper sakta men säkert nedåt och för varje kväll blir det mörkare. Men det är inte bara grått och tråkigt, hösten är nämligen en perfekt tid för oss som gillar betting och poolspel. Det är en period där det finns mängder med odds att […]

Läs mer

Reducering-SM – vinn fotbollsresa värd 10 000 kr!

Det är dags för årets upplaga av succén Reducering-SM. Fem omgångar Stryktipset omfattas av tävlingen och den startar nu på lördag!

Läs mer