Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga

Boston Bruins – Seattle Kraken

Dags för NHL och jag har hittat ett mycket intressant spel i matchen mellan Boston och Seattle. Två bra lag med fina former möts här, men Boston har varit NHLs bästa lag under säsongen. Matchen spelas natten till fredagen 13 januari. Nedan finns speltips och analys, häng med!

NHLs bästa lag så här långt

Boston har varit riktigt bra under denna NHL-säsong och har redan spelat ihop 68 pinnar. Det ska till ett otroligt ras ifall Bruins missar slutspel. Hemma i Boston har laget varit otroligt bra och har fortfarande inte förlorat efter 60 minuters spel. På 22 hemmamatcher har Boston gjort otroliga 85 mål framåt. Formen är även den mycket god med fyra raka segrar och laget har inte förlorat efter 60 minuters spel sedan den 10 december 2022, sammanlagt har Boston förlorat fyra matcher efter 60 minuters spel på hela säsongen, vilket är en enormt bedrift så här långt.Boston har på pappret en av NHLs absolut bästa offensiver. David Pastrnak går mot sin bästa NHL säsong någonsin och har redan mäktat med 32+26 på endast 40 matcher. Herrar som Brad Marchand och Patrice Bergeron går också mot fina säsonger poängmässigt. David Krejci har kommit tillbaka till NHL och har varit bra, och det har även Jake DeBrusk varit. Nog om det offensiva, det defensiva är inte heller det dåligt. Hampus Lindholm har varit riktigt bra så här långt och har en +- statistik på fina +29 och en poängproduktion på 28 pinnar. Även Charlie McAvoy går mot en fin säsong. Linus Ullmark tillsammans med Jeremy Swayman är en av seriens bästa målvaktskonstellationer.

Ruskigt fin andra säsong

Seattle är inne på sin andra NHL säsong någonsin, första säsongen var inte alls något vidare och laget missade slutspel och hade ett snitt på 0.73 pinnar per match. Årets säsong har man varit riktigt bra och lyft snittet till 1.30 och ligger på en slutspelsplats i skrivande stund, med en marginal på hela 15 pinnar. Seattle har en magiskt fin form med sex raka segrar och har på de sex matcherna gjort otroligt mycket mål. På bortais har Seattle varit mycket lyckade och gjort hela 86 mål på bara 20 matcher. Det är bara Vegas i den västra konferensen som har bättre bortastatistik än vad Seattle har.Seattle har inte det namnkunnigaste laget på pappret. André Burakovsky har dock vunnit Stanley cup och har gjort en otroligt bra start i sitt nya lag och leder den interna poängligan. Jordan Eberle har vaknat på nytt och går mot en fin säsong och det även Matty Beniers. Det är många offensiva spelare som har mycket fina säsonger och det kan bli en fin säsong för Seattle. Defensivt är det framförallt Vince Dunn som sticker ut med sina 29 pinnar. Adam Larsson har varit riktigt bra och har +21 och varit med i poängprotokollet vid 17 gånger redan denna säsong. Martin Jones får anses vara förstanamnet när det kommer till målvakter. Han har dock en ganska svag procent, 89, men en mycket fin vinstprocent.

Nattens speltips

Boston är favoriter här, med all rätt. Seattle är absolut inget dåligt lag men kommer troligen åka på pisk här. Boston har en offensiv med Pastrnak i spetsen som är otroligt bra för stunden och Boston är NHLs allra bästa hemmalag. Seattle har en bra vinstsvit men det är mot lag som Buffalo, Montreal och Ottawa. Kraken spelar i den svagaste divisionen Pacific. Boston och Seattle har mött varandra endast två gånger i karriären och Boston har vunnit båda. Jag tror Boston tar en tredje raka seger mot Seattle till ett mycket fint odds. Lets go Bruins! Lycka till!

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS