Kompisgänget vann 9,5  miljoner

Årets största vinst på Bomben

Fjärde april slog vi till och plockade hem HELA Bomben-potten på hela 795 000 kr! Läs intervjun med Svenska Spel här nedan eller på deras hemsida.

 

Måndagens omgång på Bomben gav årets största vinst. Endast en rad lyckades lösa de fyra rätta resultaten. Djurgården slog Degerfors med 3-1, Mjällby stod för en skräll när de slog Elfsborg på bortaplan med två mål, Landskrona förlorade med 1-3 mot Öster och Brage tog en skalp när de slog Örebro med tre mål.

Den enda som lyckades pricka in de rätta resultaten var Daniel Söderberg från Dagens Bästa Spel, hans Spela Tillsammans-spel hos Ica Grevie belönades med nästan 800 000 kronor.

– Magisk känsla att plocka hem hela Bomben-potten till sex glada andelsköpare! Som namnet på systemet antyder, ”Miljongängets Big Bang”, är det ett system som ska kunna smälla till ordentligt, säger Daniel.

Systemet var på totalt 9 600 rader, andelsköparna kunde kvittera ut drygt 130 000 kronor vardera.

– Nyckeln i systembygget var att fånga in 0-2 i Elfsborg-Mjällby och 3-0 i Brage-Örebro. Fick fint stöd av oddsrörelser i Mjällby- och Brages favör strax innan spelstopp. Tanken att ta hela potten fanns där, med fyra matcher behövs inte lika mycket för att utdelningen ska springa iväg och de flesta andra system att falla bort, avslutar Daniel.

Rätt resultat Bomben 1 måndag 4 april

1. Djurgården – Degerfors 3-1
2. Elfsborg – Mjällby 0-2
3. Landskrona – Öster 1-3
4. Brage – Örebro 3-0

Odds: 795 820,80

Vid frågor, vänligen kontakta:
Victor Kalda, PR-projektledare, Svenska Spel Sport & Casino tel. 076-129 62 84