V64

V64 är travspelet hos ATG som spelas flera gånger varje vecka – vanligtvis måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag. Till skillnad från spel som V75 och V86 så är det bara sex travlopp på V64, vilket leder till att svårighetsgraden blir lägre. För att vinna pengar på V64 krävs det minst 4 rätt, där 6 rätt leder till den högsta vinsten. Hur stor vinsten blir beror på omsättningen (antalet insatser) och hur många av dessa som lyckas nå respektive vinstgrupp (4,5 & 6 rätt). 

Man kan utan att överdriva säga att V64 är det mest populära poolspelet bland dem som spelas flera gånger i veckan. Det omsätts i princip alltid miljontals kronor, ibland har det till och med varit uppemot 30 miljoner, vilket är som en bra omgång på Stryktipset. På vardagarna startar V64 vanligtvis 19.30 eller 20.30 men dubbelkolla alltid spelstoppet om du ska spela, det kan finnas undantag under året. Sedan 1999 har V64 varit ett populärt vardagsspel för trav!

Om V64
  • Speldag: måndag, tisdag, torsdag, fredag, söndag
  • Tid: Varierar
  • Antal lopp: 6 travlopp
  • Radpris 1 kr
  • Chans på vinst: från 4 rätt
  • Vinstutdelning: 65%
  • Andelsspel möjligt: ja

Andelsspel V64

Precis som hos övriga poolspel inom ATG och Svenska Spel så är det inte ovanligt med andelsspel till V64 – skapade av så väl spelexperter som kompisgäng. Även om det “bara” är sex lopp på V64 så är det ett svårt spel – att få alla rätt på egen hand är långt ifrån enkelt. För att vara lyckosam på V64 och travspel i allmänhet så krävs det att man är påläst, van vid att bygga travsystem och helst har möjlighet att välja flera hästar i de olika loppen. Om man inte spelar för stora summor på egen hand så är andelsspel ett perfekt verktyg för att öka vinstchansen – utan att behöva öka sin egen insats.

Hos Dagens Bästa Spel erbjuds det andelar till V64 – av vassa och rutinerade spelexperter. Ambitionen är att vara det ledande ombudet hos ATG via noga analyser, genomtänkta drag, vassa spelläggare och hårt arbete. Idag finns det en hel uppsjö av mindre seriösa spelombud – som varvar system flera gånger om, spelar för favoritbetonat eller saknar kompetens för att bygga vinnande system i det långa loppet. Det tycker vi är oseriöst och försöker istället att erbjuda spelvärda andelsspel som har hög potential och bra chanser att nå en långsiktig framgång. 

Varmt välkommen in i butiken och köp ett andelsspel till V64 eller några av övriga poolspel hos ATG!

Vad menas med ett andelsspel?

Ett andelsspel på V64  betyder i sin enkelhet att man delar upp i ett system i x-antal delar, som sedan kan säljas separat till olika personer. Man kan skapa ett eget andelssystem eller köpa färdiga system, från så kallade spelombud. I vårt ombud hos ATG finns det ofta andelsspel till V64 – byggda av rutinerade och vassa spelläggare. Andelsspel tillåter spelare att få vara med på större system på V64 för en mindre peng, öka vinstchanserna och möjlighet att vara med på system byggda av spelexperter. 

Exempel

Du köper en andel för 100 kr i ett V64-system med totalt 10 andelar – då äger du en tiondel (1/10) av systemet. Ditt andelsspel på V64 får 6 rätt och vinner 100 000 kr – då betalas 10 000 kr automatiskt ut till ditt spelkonto hos ATG (100 000/10). 

V64 analys och speltips

Ett av de absolut viktigaste elementen inom spel på trav är att ha koll på förutsättningarna inför en omgång. Även om vissa spelare kanske sitter inne på ett stort kunskaps- och kontaktnät så gäller det inte medelspelaren på V64. Ett sätt för att förbättra sina vinstchanser och öka förståelsen är att läsa färdiga analyser och tips på V64. Genom att läsa färdiga analyser kan man, förutom att få insyn kring hur spelexperterna resonerar, bilda en spelstrategi baserat på det man tar in och lär sig. Vi tror på uttrycket att “den som vet vinner mest” och hos Dagens Bästa Spel kan ni läsa analyser till V64 från skarpa experter. 

Det är helt kostnadsfritt att läsa våra speltips på V64 –  perfekt att läsa i lugn och ro inför omgången och maximera dina möjligheter att skapa ett konkurrenskraftigt systembygge. Varje vecka presenteras V64 tips med de bästa spikarna, de dolda dragen och vart vi tror att motståndarna kommer att gå bort sig. Vanligtvis brukar analysen även leda till ett spelförslag till V64 – som kan köpas som andelsspel i ombudet hos ATG.

Analys V64

Följ V64 live

Har man lämnat in en kupong så vill man givetvis följa varje travlopp. Är man inte på plats så erbjuder ATG sändning från varje V64-lopp, helt kostnadsfritt. Det går inte att komma ifrån att travlopp är underhållande och det kan svänga ordentligt, inget är avgjort förrän första hästen tar sig över mållinjen. Genom att skapa ett konto hos ATG kan man följa varje travlopp live, med uppsnack, intervjuer och analyser. Råkar du missa ett travlopp så kan man alltid se det i efterhand.

Kolla på V64 live direkt i appen eller på ATG:s webbplats.

V64 live

 

V64 resultat idag

När det spelas V64 är givetvis en stor del av underhållningen att följa loppen men i slutändan är det bara en sak som spelar roll – det slutgiltiga resultatet. Det är det som avgör hur många vinnare det blev och hur mycket utdelning det blev i varje utdelningsgrupp. Hos ATG kan man alltid kolla på V64 resultatet i efterhand – där ges information kring placering i respektive lopp, den totala omsättningen och hur stor utdelningen blev. I inloggat läge kan man följa sin egen kupong och rätta resultatet på V64!

Har man ingen aktiv kupong men är ändå nyfiken på resultatet på V64 – inga problem! Tryck in på ATG.se och välj “resultatkalender”. Klicka på den omgång du vill se och du har informationen på bara några få tryck. 

V64 resultat - se här

V64 jackpot

Med jackpot menas att det ligger extrapengar i prispotten, tillsammans med spelarnas insatser. Det betyder i förlängningen att vinstutdelningen på V64 dessa omgångar blir högre och spelvärdet bättre. Omgångar med jackpot brukar locka deltagare och omsättningen och prispotten brukar nästan alltid vara större än vid vanliga rundor. Hur stor jackpotten är på en V64 redovisas tydligt av ATG.

Men vad styr egentligen vilka omgångar det blir jackpot på?

Jackpot V64

När blir det jackpot på V64?

Det finns två olika typer av jackpottar på V64 – Dubbeljackpot eller Superjackpot. För att det ska bli en jackpot på V64 krävs något av följande scenario:

  1. Om utdelningen på 4 eller 5 rätt blir lägre än 15 kr per vinstgrupp – då flyttas de pengarna över till nästa omgång. Detta kallas för en dubbeljackpot
  2. Om ingen av alla spelare lyckas få 6 rätt på en omgång så förs pengarna från vinstgrupp 6 vidare till nästa omgång – en så kallad Superjackpott!

Spela V64 – bara 6 rätt som gäller

Många har säkert tänkt tanken när de spelat ett poolspel att de hellre hade velat att alla pengarna skulle delas ut till  den högsta vinstgruppen – speciellt när det ibland kan bli korvören på 5 rätt på V75 eller 10 rätt på Stryktipset. På V64 och V65 är det faktiskt möjligt – om man vill kan man välja att lägga hela insatsen där man bara vinner på 6 rätt – och då vinner ännu mer. Ett perfekt alternativ för dig som gillar att vara offensiv och riktar in sig på de stora pengarna. Det är dock viktigt att veta att man då ger upp möjligheten att få någon vinst vid 4 eller 5 rätt. 

Varje vecka presenterar vi tips till V64 inför kommande omgångar. Här kan du ta del av våra tidiga tankar och analyser inför V64. Det är helt kostnadsfritt att läsa och är ett bra sätt för att få reda på förutsättningarna inför kommande omgång!

Spela V64 idag

V64 utdelning

En viktig aspekt med poolspel är hur mycket av den totala omsättningen som faktiskt går tillbaka till prispotten. På v64 är återbetalningen 65% – vilket betyder att om det omsätts 10 miljoner kronor så går 6,5 miljoner till prispotten. Det är samma återbetalning på V64 som det är på V75 och Stryktipset. När det är jackpot på V64 så kommer återbetalningen att vara högre – hur mycket högre beror på storleken på jackpotten och hur mycket insatser som satsas just den rundan. 

Så fördelar sig prispotten på V64

För att vinna pengar på V64 krävs minst 4 rätt, om inte utdelningen blir lägre än 15 kr på 4 rätt, då flyttas istället de pengarna vidare till nästa omgång i en så kallad jackpot.

Av den totala prispotten fördelas pengarna i de olika vinstgrupperna enligt följande:

40% av prispotten – 6 rätt 

20% av prispotten  – 5 rätt

40% av prispotten  – 4 rätt

Det betyder att om man får sex rätt så delar man på 40% av prispotten tillsammans med övriga som lyckas med samma bedrift. Därför blir det en bra strategi på V64 att spela på hästar med lägre streckprocent – helt enkelt för att försöka vinna en större del av prispotten. När för många favoriter vinner brukar utdelningen bli låg. 

Den högsta vinsten genom tiderna på V64 är på 10,8 miljoner kronor. 

Ska man spela V64 så är det en bra strategi att främst sikta in sig på omgångar med jackpot – helt enkelt för att vinstutdelningen då blir betydligt högre!

Dagensbästaspel
DBs icon

Liknande poolspel hos ATG

ATG är Sveriges ledande spelbolag på poolspel – det är egentligen bara Svenska Spel som är nära. Här finns, förutom V64 – flera stora spel inom trav och fotboll. I vårt spelombud finns det andelsspel till samtliga stora poolspel hos ATG. 

V75 är det överlägset största poolspelet i Sverige – med omsättningsrekord på över 200 miljoner kronor. Spelet går ut på att tippa rätt utfall i sju travlopp och varje vecka sitter mängder med traventusiaster bänkade framför tv:n för att försöka nå storvinsten på V75. Givetvis erbjuder vi andelsspel till V75 – på såväl omgångar med jackpot som vanliga rundor. Radinsatsen på V75 är 50 öre. 

Även om V86 inte når upp till höjderna från V75 så är det ett populärt travspel som spelas varje onsdag. Med åtta travlopp istället för sju är V86 ett svårt spel och det kan bitvis bli riktigt höga vinster på V86 – speciellt när det är jackpot och hög omsättning. Vinstrekordet på V86 är 22 miljoner kronor. Radinsatsen på V86 är något lägre än på V75, 25 öre – detta för att kompensera för den höga svårighetsgraden. Ett bra sätt för att nå alla rätt är att spela andelsspel på V86 – större system ökar vinstchanserna och gör det lättare att fånga upp eventuella skrälltecken!

Står för Grand Slam 75 – ett travspel som lanserades under 2017 av ATG. Poolspelet startar normalt sett klockan 15.00 på söndagar och  avgörs över sju travlopp – med samma radinsats som V64 (1 kr). Det som gör GS75 unikt hos ATG är att man garanteras 10 miljoner kronor om man blir ensam vinnare, förutsatt att loppet avgörs på en svensk travbana. Andelar till GS75 finns varje omgång i Sveriges vassaste travombud

Läs mer om andelsspel till GS75 här

Spelet som skulle utmana Svenska Spel om poolspelsmarknaden för fotboll. Skillnaden mellan Big 9 och tidigare spel som Stryktipset och Europatipset är att ATG valde att addera ytterligare en komponent – över eller under 2,5 mål. Man ska alltså tippa dubbelt på alla nio matcher – resultat och över/ under 2,5 mål. Det gör Big 9 till ett unikt och roligt poolspel med chans på stora vinster. Vi erbjuder andelsspel till Big 9 vid varje omgång – från bland annat Miljongänget, Striker och Oscar Block. 

Vad är V64?

V64 är ett poolspel hos ATG som går ut på att tippa rätt vinnare i sex olika travlopp. Deltagarna satsar med riktiga pengar och väljer ett antal hästar i varje lopp – ju fler hästar desto högre blir insatsen. Radinsatsen är en krona och 65% av spelarnas insatser går direkt till prispotten. För att vinna pengar krävs minst 4 rätt, där 6 rätt ger den högsta vinsten. Man kan välja att spela V64 antingen via ATG.se eller i ett fysiskt spelombud. Vem som helst kan lämna in en kupong på V64 och det går flera lopp varje vecka. 

Köp ett andelsspel till V64 skapade av spelexperter

Vår ambition är att vara det bästa spelombudet i Sverige genom att erbjuda skarpa andelsspel till V64 och övriga poolspel hos ATG. I vårt ombud finns det mängder med erkänt duktiga spelexperter, med allt från rutinerade travspelare till vassa fotbollstippare. Att spela tillsammans i ett så kallat andelssystem är ett smart tillvägagångssätt för att förbättra vinstchanserna och nyttja kompetensen från andra spelare. Dessutom är det alltid roligare att vinna tillsammans med andra!

Ni kan köpa andelar till V64 av oss till de flesta omgångar, speciellt vid heta rundor när det är jackpot. Tänk på att aldrig spela för pengar du inte har råd att förlora och spela ansvarsfullt – känns ditt spelande problematiskt så stå hellre över. Det är hög varians inom poolspel och de flesta omgångar vinner man ingenting alls – det gäller även för de allra bästa spelarna. 

Bästa spelombud V64