GS75

Under 2017 lanserade ATG sin nya satsning inom poolspel – Grand Slam 75, även kallad GS75. Speldag är söndagar hos ATG och är i likhet med bland annat V64 och V75 ett poolspel på hästlopp. Inför varje het omgång delar vi med oss av vassa tips och andelsspel till GS75, från rutinerade och skarpa spelläggare. Analys till GS75  är helt gratis att ta del av och publiceras normalt sett under förmiddagen.

Grand Slam 75 är ett av de mest populära poolspelen hos ATG – med miljontals kronor i omsättning och stora prispotter att spela om. I denna sektion går vi igenom allting du behöver veta om GS75 – hur spelet fungerar, vad man ska tänka på när man spelar GS75 och skrivna analyser & tips till nästa runda på GS75.

Om Grand Slam 75
 • Speldag: söndag
 • Tid: 15:00
 • Radpris: 1 kr
 • Antal lopp: 7 st
 • Vinst från: 5 rätt
 • Återbetalning: 65%
 • Andelsspel möjligt: ja

Andelsspel GS75

Det är populärt att spela andelsspel på GS75 – vilket betyder att man spelar tillsammans med andra för att öka vinstchanserna genom att vara med på större system. Radpriset på GS75 är dubbelt så högt som på V75 (1 kr), trots att det innehåller precis lika många lopp. Det leder till att svårighetsgraden blir hög och gör det extra gynnsamt att spela i ett andelsspel – det är väldigt svårt att pricka 7 rätt på egen hand. Ett andelsspel kan se ut på flera olika sätt, antingen köper man ett andelsspel till GS75 i ett spelombud eller så skapar kan ett eget andelslag där man kan bjuda in vänner, bekanta eller andra travintresserade personer. 

Sedan något år tillbaka erbjuder Dagens Bästa Spel andelsspel till GS75 och övriga poolspel hos ATG i vårt egna spelombud. Här huserar flera vassa och kunniga spelläggare, bland annat Felix Erixsson och Kim Brask. Vår ambition är att vara det bästa travombudet i Sverige – genom att ta in spelexepterter med kompetens som lägger ned stor energi på att analysera och bygga sina system. I en miljö där många spelombud varvar system i hög grad, spelar för favoitbetonat och i många fall saknar rätt kompetens för att bygga vinnande system så försöker vi erbjuda en seriös plattform med fokus på långsiktiga resultat för våra andelsspel på GS75 och övriga poolspel hos ATG.

Gs75 andelsspel

Varmt välkommen att köpa en andel av någon av våra spelexperter. 

Köp en andel till GS75

Så fungerar GS75

GS75 står Grand Slam 75, ett spel hos ATG där man ska tippa rätt vinnande häst i sju olika lopp. Loppen går på söndagar och det vanliga spelstoppet på GS75 är 14.59. Det största poolspelet i Sverige är V75, och faktum är att GS75 är väldigt likt just V75. Den stora skillnaden spelen emellan är att radinsatsen på GS75 är dubbelt så hög (1 kr), vilket betyder att man får tippa på färre hästar för samma peng. Grand Slam 75 är spelet för dig som gillar tuffa utmaningar och höga vinster – lyckas man med bedriften att tippa 7 rätt kan det bli väldigt stora summor. 

Precis som på Stryktipset finns det en garanti för ensam vinnare på GS75. Oavsett omsättning så garanteras man 10 miljoner kronor om man är ensam på att pricka 7 rätt på en given omgång – förutsatt att tävlingen är på en svensk travbana. Skulle man bli ensam vinnare på en omgång på utländsk travbana går man inte lottlös, då är garantin på fem miljoner kronor. Med andra ord kan man alltid vinna stort på Grand Slam 75, oavsett om det är jackpot eller inte. 

Det har faktiskt hänt att en enskild spelare blivit ensam vinnare på GS75 två gånger, inom loppet av bara en månad. Under 2022 slog en spelare i Stockholm till med dubbla träffar, för sammanlagt 20 miljoner kronor. En häftig historia som visar att ingenting är omöjligt inom travspel!

Under 2022 blev en spelare ensam vinnare två gånger (!) på GS75 inom loppet av bara en månad. 

Dagensbästaspel
DBs icon

För att vinna pengar på GS75 krävs minst fem rätt, beroende på hur många som lyckas vinna. Skulle summan för 5 rätt understiga 15 kr blir det ingen utdelning utan i så fall går prispotten för 5 rätt vidare till nästa omgång – i en så kallad jackpot. Dessa omgångar burkar omsättningen och spelvärdet bli högt, ska du spela GS75 så se till att vara med vid rundor med jackpot. 

Av omsättningen (totala antalet insatser) på GS75 betalas 65% tillbaka till prispotten – precis samma vinstutdelning som Stryktipset och V75 har. Resterande 35% tar ATG i avgift för att tillhandahålla produkten. Dock får man inte glömma bort garantin för ensam vinnare på GS75 – som ger lite extra krydda till kupongen. Prispotten på Ggrand Slam 75 fördelas enligt följande: 

GS75 – fördelning per vinstkategori

7 rätt – 40%

6 rätt – 20%

5 rätt – 20%

GS75 analys och förslag 

För att långsiktigt lyckas på GS75 behöver man vara kunnig men framförallt påläst kring förutsättningarna – det är trots allt ett spel mot andra spelare där man behöver vara bättre än motståndarna för att extrahera spelvärde. Inför varje het omgång (som exempelvis jackpot) kan man läsa en analys av GS75 hos Dagens bästa spel. Här går vi igenom samtliga sju lopp på GS75  –  de bästa dragen, de dolda spikarna och i vilket lopp man hittar de bästa skrällarna. 

Vår analys och tips till Grand Slam 75 skrivs av kunniga och erfarna travspelare, med dokumenterad vinsthistorik och en passion för poolspelen hos ATG. Den släpps i god tid innan spelstopp och mynnar ut i ett spelförslag till GS75 – som kan köpas som ett andelsspel i vårt spelombud hos ATG. Analysen till GS75 är helt gratis att ta del av och ger dig ett mycket bättre beslutsunderlag när du ska bygga din kupong. 

GS75 live hos ATG

En stor anledning till att många spelar Grand Slam 75 och övriga travspel hos ATG är för spänningen under  travloppen. På en vanlig söndag finns det en skara spelare och travintresserade som är på plats men för de allra flesta följer man GS75 via tv, dator eller mobilen. Hos ATG erbjuds alltid en sändning från GS75 live, i appen ATG live. Där får man förutom livesända lopp även tips och intervjuer från Grand Slam 75. Vanligtvis sänds även loppen på Kanal 12 – exakt samma livesändning som på ATG live. 

GS75 live

Förutom att följa GS75 i direktsändning får man information om resultat, aktuell utdelning och mycket annat kopplat till själva poolspelet. För att kolla på ATG-live krävs ett spelkonto hos ATG. Det är helt kostnadsfritt att registrera sig men förutsätter att man är minst 18 år gammal. 

Titta på ATG-live – så hittar du

 1. Registrera ett konto hos ATG eller logga in på ett befintligt.
 2. Tryck på “Titta och spela”.
 3. Nu har du hittat rätt – det kostar ingenting att se GS75 live!

GS75 resultat

Har man inte möjlighet att följa loppen eller helt enkelt är nyfiken hur det slutade så kan man via se resultatet på GS75 i efterhand hos ATG. Här finns detaljerad information om slutresultatet i varje lopp, hur stor var den totala omsättningen och hur mycket som det delades ut i varje vinstgrupp. Oavsett om du har en aktiv kupong eller avstod från att spela den givna omgången så kan man ta del av information – helt gratis så klart. Man behöver inte ens ha ett aktivt konto hos ATG för att se resultatet på GS75,

Resultat GS75 - tryck här

Rätta GS75

Om man en kupong på ATG, antingen ett eget system eller köpt ett andelsspel så kan man rätta GS75 hos ATG. Du kan följa din kupong live på GS75 och se hur många rätt du har just nu, och/eller rätta det slutgiltiga resultatet på hur ditt system presterad – med antal rätt och hur stor eventuell utdelning blev. Efter avslutad omgång så betalas pengarna ut direkt till ditt ATG-konto.

Så rättar du ditt system på GS75

 1. Logga in hos ATG.
 2. Klicka på mina spel.
 3. Välj rätt kupong.

Grand Slam 75 – spela för att bara vinna på sju rätt

Är man ute efter de stora pengarna har ATG ett häftigt system på GS75 – där man helt enkelt kan välja att endast spela mot den högsta vinstgruppen. Det betyder att man behöver ha sju rätt för att vinna pengar – vilket resulterar i att man får 2,5 gånger insatsen om man lyckas med bedriften. Spelsättet heter GS7 och är ett perfekt verktyg att använda om man tror att det blir många favoritsegrar eller helt enkelt vill sikta mot de absolut högsta utdelningarna. Det är dock viktigt att veta att man inte får 2,5 x pengarna om man blir ensam vinnare – då får man precis som vanligt 10 miljoner kronor

Att spela GS75 mot bara sju rätt är endast ett knapptryck bort – välj ”Spela som GS7” inne hos ATG och din kupong är aktiverad. Tänk på att det då inte blir några vinster om du får fem eller sex rätt. 

Spela GS75 

Liknande poolspel hos ATG

V75

V75 är Sveriges klart största poolspel i Sverige och det är inte helt olikt GS75. Precis som på Grand Slam 75 så är det sju travlopp på V75 – där det krävs minst 5 rätt för att vinna några pengar. Radinsatsen är dock hälften så stor (50 öre) och framförallt är omsättningen rejält mycket högre på V75 – med en omsättningsrekord på hisnande 200 miljoner. Vi erbjuder andelsspel till V75 varje vecka i ombudet.  

V86

Varje onsdag är det V86 hos ATG – ett poolspel inom trav med åtta lopp istället för 7 och 25 öre radinsats, Med så pass många lopp får svårighetsgraden upp och därför har det blivit extra populärt med V86 andelsspel – helt enkelt för att få spela i system med högre chanser att få 8 rätt. Omsättningen på denna spelform varierar men det blir ibland väldigt stora vinster – med rekord på ca 22 miljoner kronor. 

V64

V64 är travspelet som går flera dagar i veckan – med något lägre omsättning än övriga spel.  Här ska man tippa sex lopp och minst 4 rätt krävs för att nå en vinstutdelning. V64 är ett populärt vardagssspel och det omsätts normalt sett några miljoner per omgång – mest är det vid jackpotomgångar. Det är framförallt dessa rundor man vi erbjuder V64 andelar i ombudet. 

Läs mer om V64 här

Big 9

Big 9 skapades av ATG för att utmana Stryktipset och Europatipset om poolspelsmarknaden för fotboll. Med 9 fotbollsmatcher på kupongen och dubbla ställningstagande per match (utfall + över/under 2,5mål) så är Big 9 ett utmanande poolspel med potentiellt höga vinster. Den största vinsten på andelsspel Big 9 i vårt ombud är hittills 226 000 kr – från December 2023. 

Frågor och svar till GS75

Vad är återbetalningen på GS75?

Det är 65 % återbetalning på GS75 – vilket betyder att 65% av omsättningen hamnar i prispotten. Är det däremot jackpot blir återbetalningen högre.

Vad betyder GS75?

GS75 står för Grand Slam 75 – ett poolspel hos ATG som går ut på att tippa rätt vinnande häst i sju olika travlopp.

Vilka dagar är det GS75?

Vanligtvis är Grand Slam 75 på söndagar – med start klockan 15:00. Loppen kan följas på ATG live eller i kanal 12

Hur stor är radinsatsen på GS75?

Det är 1 kr i radinsats på GS75 – vilket är dubbelt så högt som på V75 (50 öre). 

Kan man spela reducerade rader på GS75?

Det går utmärkt att spela så väl reducering som matematiska rader på GS75. Vill man göra ett reducerat system så kan man göra det i ATGs egna verktyg eller hos en extern aktör.

Vad blev utdelningen på GS75?

Utdelningen och resultat till GS75 hittar man här.

Välj dag och spelform för att få fram den information som du önskar.

Köp ett andelsspel till Grand Slam 75 i Sveriges bästa spelombud

I vårt ombud hos ATG erbjuds GS75 andelsspel till varje het omgång – skapade av rutinerade och vassa spelläggare. Vi har en ambition av att vara det bästa spelombudet i Sverige genom att erbjuda ett gediget utbud av andelssystem på Grand Slam 75 och övriga poolspel hos ATG.

Med ett tydligt fokus på spelvärde, ett stort kontaktnät och mängder med analyserad data så tror vi att man kan skapa värdeskapande andelsspel till GS75 genom att helt enkelt göra det bättre än andra ombud. Idag spelar alltför många spelare för favoritbetonat eller helt utan tanke vilken nästan alltid skapar spelvärda hästar i varje lopp. Genom hårt arbete försöker vi hitta de dolda vägarna som i slutändan är vitala för att skapa system med chanser på de stora vinsterna. 

Vid omgångar med jackpot är det extra bra att spela – det gäller på såväl GS75 som andra poolspel. Dessa omgångar går spelvärdet upp och det blir enklare att vara vinnande i det långa loppet. Häng med våra spelexperter i Sveriges vassaste spelombud och försök nå de storvinsterna tillsammans med oss.

GS75 ombud