Vi tävlar ut över 50 000 kr!

I takt med att sommarens stora sportevenemang sparkar igång så trycker vi ned gaspedalen ordentligt. Varje matchdag under EM 2024 kommer det att finnas olika typer av gratistävlingar i vår community på facebook – till ett värde över 50 000 kr. Anslut dig till  gruppen redan idag och förbered dig på en månad fylld av tävlingar med magiskt spelvärde, vassa speltips och mycket annat – bara i Dagens Bästa Spels facebookgrupp!

Det kostar ingenting att ansluta sig till gruppen eller att delta i tävlingarna. 

Anslut till gruppen redan idag

På fredag sätter det igång – Fotbolls-EM 2024 med hemmanationen Tyskland mot Skottland på Allianz Arena i Munchen. Mästerskapet varar sedan hela vägen fram till den 14 juli när det är dags för EM-finalen på Olympiastadion. Med andra ord kommer det att bli en intensiv månad fyllt med fotbollsgodis och det firar vi med att ha dagliga tävlingar i vår community till ett värde över 50 000 kr. 

Klicka här för att hämta ett riskfritt spel värt 1 500 SEK

 Vad är det för tävlingar kanske ni tänker? Det kommer att variera från dag till dag men här är ett axplock:

1️⃣ Betbuilder – högst vinner

En betbuilder är en spelform där du själv sätter ihop ett kombinationsspel hos spelbolagen. I vår tävling belönas den som träffar det högsta oddset på sin betbuilder – varje dag. Ett perfekt sätt att ge lite extra krydda till matchen och samtidigt tävla om fina priser. 

2️⃣ Snöbollstävlingar

Givetvis kommer även våra uppskattade snöbollstävlingar att rulla ut under mästerskapet. Under några dagar ska man ta en liten insats och rulla upp den så högt som möjligt. Den som slutar högst tar hem en mycket fin prispott

3️⃣ Matchtävlingar

Vid vissa matcher kommer vi ha gissningstävlingar som exempelvis slutresultat, målskytt eller tid för första målet. Gå med i vår facebookcommunity så att du inte missar chansen att hämta gratis spelvärde. 

4️⃣ Speltips

Det är inte bara tävlingarna som genererar spelvärde – räkna med vassa speltips på såväl matchdag som outrights under mästerskapet. Tillsammans ska vi försöka slå spelbolagen och generera en större spelkassa

Det är med andra ord inte mycket att tänka på – anslut dig till gemenskapen och ta del av våra fantastiska tävlingar under mästerskapet – där över 50 000 kr ska tävlas ut. 

Tävling EM 2024