Tyskt tränarmöte och målsnålt?

Intressant möte ikväll när Norwich tar emot Sheffield Wednesday. Två lag som haft tuffa säsongsinledningar, eller ja – Norwich inledde ruskigt starkt de första fyra omgångarna men har sedan dess dalat i tabellen. Lite tvärtom med Sheffield W som behövde fjorton matcher för att ta sin första seger men nu de senaste veckorna spelat upp sig och även fått med sig ett gäng pinnar.

Norwich

Kanariefåglarna inledde alltså säsongen starkt och offensivt öste de in mål. En skada på nyckelspelaren Sargent och överlag sämre prestationer vände dock snabbt på den trenden. Tyske tränaren David Wagner har ifrågasatts starkt den senaste månaden har nog räddat jobbet via segrar i nyckelmatcher vid flera tillfällen. Fansen hade nog gärna sett honom få gå för länge sedan om de fått bestämma.

I helgen spelade Norwich 0-0 hemma mot Preston i en chansfattig match där ändå de gula var närmst segern. Hemmamatchen dessförinnan resulterade i en knapp 1-0-seger mot QPR, även det i en krampaktig tillställning.

Sheffield W

Allt var mörker i Sheffield för någon månad sedan. Inte nog med att Sheffield U skämmer ut sig i Premier League, även onsdagslaget var en hopplös jumbo i Championship. Men till slut sparkades tränaren Munoz och han ersattes av ett riktigt starkt namn, nämligen tyske Danny Röhl. 34-årige Röhl har en meritlista där han varit involverade i framgångar hos Leipzig, Southampton och Bayern (om än inte som huvudtränare) och är enligt uppgift oerhört skicklig taktiskt och även på det psykologiska planet med sina spelare.

Röhl har fått en fin start i Sheffield och laget har nu faktiskt två segrar på raken. Senast 1-0 borta mot Stoke, kanske turligt då Stoke missade en straff innan She W kunde avgöra på tilläggstid. Ändå starka papper och laget har bara släppt in två mål på dessa tre matcher trots starkt motstånd i Leicester, Blackburn och Stoke.

Speltips!

Ett Norwich där offensiven gått i baklås mot ett självförtroendefyllt Sheffield W med stabilt försvar. Mycket talar för en tillställning med få målchanser och (förhoppningsvis) står det 0-0 länge. I min värld ska under 2,5 mål vara tydlig favorit och jag anser att odds ner till 1,80 är spelbart här! 

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS