Rooneys mannar vaknar till liv!

Ångestmöte på agendan när Birmingham tar emot Sheffield W på lördag. Hemmalaget inledde säsongen på ett överraskande bra sätt och var en riktig ”snackis”. De nya amerikanska ägarna hyllades för bra värvningar med mera. Frågan är om samma ägare fick hybris eller varför de mitt i framgången valde att entlediga tränare Eustace till förmån mot relativt oprövade men namnkunniga Wayne Rooney. Taskig tajming i tränarbyte då det sammanföll med tufft spelschema för Brums. Förluster radades upp och efter fem matcher i förarsätet har Rooney bara en enda pinne inspelad. Vänder det nu?

Birmingham

Som ovan nämnt, laget inledde säsongen fint. Både spelmässigt och poängmässigt. Det tuffa spelschemat mot slutet tycker jag ändå är förlåtande och en anledning till att poängskörden varit skral i oktober-november. Boro, Hull, Saints, Ipswich och Sunderland är alla bra lag. Rooney har nu fått en vecka i lugn och ro under uppehållet att preparera laget inför hemmamatch mot betydligt mer beskedligt motstånd.

Sheffield W

Även She W har bytt tränare under säsongen. Spanske Munoz fick lämna sitt uppdrag i början på oktober, efter usla resultat. Hela klubben verkar misskötas och ägaren från Thailand har en del att jobba på när det kommer till både ledarskap samt kommunikation med supporters. På planen har laget sett riktigt beigt ut och sex inspelade poäng på sexton matcher säger väl egentligen allt. Dock får laget sällan storstryk, akilleshälen är det offensiva spelet. Endast producerat sju mål under dessa sexton matcher. ..

Speltips

Jag tycker att Birmingham rankats ner lite väl hårt här. West Brom stod i 1,65 och Watford stod i 1,80 när de tog emot Sheffield W för några veckor sedan. Visst, Birmingham är lite sämre än dessa nämna lag. Men att vi får odds en bit över 2 x pengarna är ändå FÖR bra. 2,17 spelas med nöje!

Fler speltips

Speltips Brigaden SB
04 Dec 19:00
Ishockey
Djurgården vs Almtuna
04 Dec 19:00
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Almtuna | Över 2,0 (Mål)
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
04 Dec 21:00
Fotboll
Celta Vigo vs Cadiz
04 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
1.76
Speltips
Jonathan Bamba över 0.5 skott på mål
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
03 Dec 21:00
Fotboll
Manchester City vs Tottenham
03 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
4.00
Speltips
Udogie att få kort
VISA ALLA SPELTIPS