Premiär för Fullträff!

Publicerades den 30 september 2022

Fullträff tar plats på scenen!

Ingen har troligen missat att Svenska Spel denna vecka lanserar ett nytt spännande poolspel, vid namn Fullträff. Ett riktigt högvinstspel med chans att vinna 50 miljoner kronor! 13 matcher ska tippas och det är exakt antal mål per match som ska kluras ut. 0,1,2,3,4,5,6 eller 7+ mål är alternativen. Givetvis är svårighetsgraden hög för att vinna 50 miljoner – men det kommer finnas fler vinstgrupper och fiffigt nog är det tre övriga vinstgrupperna dynamiska. Exempelvis kan det någon vecka vara vinst på 11,10 och 9 rätt medan en annan vecka vara vinst på 8, 7 och 6 rätt. Spännande! Läs mer om Fullträff och spelets uppbyggnad här. 

Lyssnar du hellre? Ett tips är att lyssna på podden STRYKET som denna vecka gästas av Ola Carlsson från Svenska Spel, som får svara på olika kluriga frågor om just Fullträff!

Veckans Fullträff-kupong

Det är alltså 13 matcher på Fullträff-kupongen och starttid lördag klockan 16:00. Men där tar likheterna med Stryktipset slut. Visserligen är det sex Premier League-matcher som inleder kupongen men därefter ser vi inte Championship utan får gotta oss i Serie A, La Liga, Ligue 1, Allsvenskan och Bundesliga – en underbar mix. På Stryktipset och andra 1×2-spel brukar vi granska kupongen och utefter antal större favoriter bedöma svårighetsgraden. Här har vi något helt annat framför oss, att tippa exakt antal mål kräver annorlunda strategi!

Veckans drag på Fullträff

Vilken strategi ska då användas för att bygga smarta Fullträff-system? Bör man använda spikar, helgarderingar (markera 0,1,2,3,4,5,6,7+) eller något mellanting med några markerade tecken på varje match? Snabbt inser den som försöker bygga ett system att det blir stort och dyrt om den breda penseln används. Vi i Miljongänget har diskuterat, funderat och börjat klura på strategierna inför premiären på Fullträff.  Vi delar dagligen med oss av gratis analyser för övriga poolspel där vi lär ut knep och genvägar för att hjälpa er kära läsare att öka chanserna till vinster. Hur vi resonerar kring Fullträff får än så länge bevaras som en hemlighet. Men att det bör vara en fördel att gå samman och delta i ett större system jämfört med att på egen hand försöka snickra ihop ett Fullträff-system, det känns givet. Likt Bomben så är inte ensam stark utan att spela tillsammans ökar både chanserna och nöjet med detta spel!

 

 

Vi i Miljongänget har diskuterat, funderat och börjat klura på strategierna inför premiären på Fullträff.

Dagensbästaspel

Spela Fullträff med oss!

Är du sugen att testa på Fullträff och jaga den där magiska 50-miljonaren?! Testa gärna genom ett andelsspel komponerat av oss i Miljongänget. Vi har öppnat system i olika prisklasser i vårt Svenska Spel-ombud. Allt från 20 kr/andel upp till 1775 kr.