1 miljoner extra på Topptipset!

Publicerades den 4 maj 2023

Det är återigen dags för Topptipset med 1 miljoner extra i potten. Förra veckan provade Svenska spel att testa detta nya koncept och de verkar ha gillat resultatet. 5,6 miljoner i omsättning blev svaret då och en effektiv återbetalningsprocent på 87,7%. Det är mycket bra besked för oss som gillar poolspel och Topptipset. Mer extrapengar åt folket!

Förra veckan var det en ovanligt svår runda med få stora favoriter. Idag ser det annorlunda ut där framförallt Malmö FF får bära den stora kostymen. Med full pott i Allsvenskan sedan Rydström satte sig i förarsätet är oddsen mot ett svajigt Varberg knappast förvånande. Vi räknar och tror att Malmö FF kommer vara hårt favoriserade på såväl oddsmarknaden som på kvällens Topptipset. 

Hos reducering.se ska ett tidigt spelförslag bearbetas. 

Spelförslag

Som nämnt tidigare räknar vi med att Malmö FF kommer bli stenhårt streckade, det är inte otroligt scenario att de stänger över 80%. Det går, trots det, att spika Malmö FF men vi väljer att ta en annan riktning i spelförslaget. Med hög återbetalningsprocent och stor prispott tillåter vi oss att ta en längre väg mot pengarna. 

Blickarna faller först och främst på Värnamo hemma mot BP. Brommapojkarna har efter en knackig start på säsongen fått upp ångan och har två raka segrar i bagaget. Vi tror dock inte att trenden kommer att vara ihållande och räknar med att BP kommer få det svårt att hänga kvar i Allsvenskan denna säsong. 

Värnamo har sett relativt pigga ut inledningsvis och räknar med att strecken inte kommer att sväva iväg, mycket tack vare BP:s två raka segrar. Svenska folket hatar inte att spela med form och trender. Håller sig Värnamo under 50% (just nu 45%) är det en vass spik.

Spik nummer två blir Athletic Bilbao. Det baskiska laget befinner sig på en sjunde plats i La Liga, strax bakom motståndaren Real Betis. Oddsmarknaden har hemmalaget som klar favorit (1,70) och vi har ingen anledning att misstro den prissättningen. Trots låg omsättnings hittills lockar 54% lite för mycket. Bilbao spikas!

Vi nöjer oss med en halvgardering på grundramen. Det sätts på Brightonsidan hemma mot Manchester United. Kända och stora lag får allt som oftast mycket kärlek på Topptipset. Faktum är att Brighton är ganska klara favoriter i mötet och det tror vi inte att svenska folket kommer hålla med om. Manchester United stänger allt som troligast överstreckad trots klara underdogs i matchen. Det gör det till en utmärk värdevask. Tvåan ratas. 

Reduceringar

En stor fördel med att spela reducerat är att man kan välja en mellanväg. Med matematisk ram behöver man i regel ta ställning för att inte betala för tråkiga utfall. Men när vi använder det smarta reduceringsverktyget kan några väl valda reduceringar skapa ett starkt bygge från de flesta grundramar!

Idag använder vi oss av två färgreduceringar:

Gul – mellanväg är mantrat på denna reducering. Vi ringar in tre favoriter och säger att minst 1 men max 2 av dessa behöver vinna. Minst en för att hitta en balansen och max två för att städa borta så kallade “skräprader”

Röd – Hammarby och Sheffield United spelar tuffa bortamatcher men spåkulan säger att det dessa lag kommer vara populära val. Villkoret ställs in att max ett av dessa får vinna!

Spelförslag för 288 kr (41% reducerat)

1 miljoner kronor extra i potten ska vi inte ta för givet. Gillar man att spela andelsspel på Topptipset är det dessa rundor man inte får missa. Butiken är fulladdad med system – varmt välkomna att hänga med oss i jakten på välbetalda åttor!

Skrällen
  • Udinese
team-skrallen
Spiken
  • IFK Värnamo
team-spiken
Draget
  • Brighton
team-draget
Spela Topptipset med Miljongänget