10 miljoner jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 25 maj 2024

Äntligen lördag och Stryktips igen! Idag har vi dessutom en fin jackpot på 10 miljoner kronor att jaga och värdet förväntas bli riktigt fint. Många stryktips-spelare har gått på sommarlov och vägrar att spela av principskäl. Det är bara att tacka och ta emot vid jackpot-rundor likt denna. Återbetalningsprocenten skjuter i höjden och spelet blir enklare att slå. Vill du nypa en andel av oss i Miljongänget så finner du vårt utbud inne i vårt Ombud hos Svenska Spel. Som alltid, spela endast för pengar du har råd att förlora och har du problem med ditt spelande så finns Stödlinjen.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Nu bygger vi!

10 miljoner i jackpot som sagt och dessa återfinns enbart i 13-rättspotten. Omsättningen förväntas bli låg och chansen till fint betalt finns trots ganska simpla utfall. Handbromsen är i lite redan från start och prio är att ta oss till extrapengarna som erbjuds idag. Missförstå dock inte, det går inte att lägga sig platt och ha orimligt lågt golv och tak på bygget, då hjälper de extra miljonerna i 13-rättspotten föga.

Spika

Bayer Leverkusen
PSG
Barcelona
Panathinaikos
Cremonese

Dessa fem landar vårt val på till slut efter lite pillande i labbet (reducering). Första valet att plita ner blev Leverkusen, en perfekt spik en runda som denna. Höga vinstchanser och fint värde på det enskilda strecket passar utmärkt vid jackpot-rundor. Efter den blev det knepigare när vi kikade på texturen på kupongen, ett par, tre större favoriter behöver vi ta hänsyn till. Vi kände därför att vi ville gardera ett par av dessa större (City & Falkenberg) för att skapa potential i bygget.

När vi helgarderat City och Falkenberg ger det oss möjlighet att fortsätta en defensiv linje i spikvalen. Vi landar därför i PSG, Barcelona, Panathinaikos och Cremonese. Fyra lag med varierande men ändå höga vinstchanser och inga större överstreckningar. Allt som allt är denna femling ett utmärkt val idag, risken hålls ner samtidigt som vi kan gardera andra tungt streckade tecken.

Halvgarderingar

Här har vi fokus på att höja golvet i vårt bygge, det vill säga kapa bort några riktiga skräprader. Detta vill vi göra utan att öka risken allt för mycket, vi letar således svaga favoriter som tryckts upp lite för mycket på strecken att ta bort. Djurgården, Fredrikstad och HJK Helsingfors passar väl in på detta ändamålet och utelämnas därför från ramen. För att knyta ihop säcken kör vi en klassisk hårdrocksnäve där vi tar bort det överstreckade krysset i Celtic-Glasgow Rangers. Nu känner vi oss nöjda med ramen och hugger in i reduceringsverktyget.

Reduceirngar

När vi spikat av Leverkusen behöver vi på ett eller annat sätt ha en plan för Manchester City och Falkenberg. Vinner dessa tre i kombination med varandra så tar utdelningen rejält med stryk, den är inte död men det blir svårare att få ihop system med positivt väntevärde. Vi gör det därför enkelt för oss, gula utgångar placeras på dessa två stora favoriter med kravet att max en får vinna.

Blåa utgångar placeras på Celtic, Häcken och Portimonense med kravet minst en, max två. En välbalanserad reducering där vi viktar mot favoriterna.

Sist ut blir gröna utgångar på Tromsö och Ilves med kravet att minst en ska vinna. Utväxlingen på utdelningen är större när dogen tar det hela vägen och vi vill därför gärna vikta lite mer av våra rader mot dessa tecken.

Färdigt spelförslag för 624 kronor (52% reduceringsgrad)

Lycka till!