13 miljoner jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 9 december 2023

Lördag och 13 miljoner jackpot på Stryktipset, visst blir det inte mycket bättre? Att det är fem matcher från Premier League och åtta från The Championship gör saken inte sämre. Här har vi en välfylld godispåse att roa oss med och kikar vi på kupongens textur så är känslan att det är precis lagom svårt. Aston Villa-Arsenal är kvällsmatchen (18.39) men i övrigt drar samtliga fighter igång vid klassiska 16.00.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Nu bygger vi!

Spika

Arsenal

Med tanke på att matchen spelas senare så får vi möjlighet att säkra upp ev vinst vid stor klonk på kroken. Gunners gör det fint för stunden men Aston Villa är inga duvungar de heller. Kan vara så att det blir trångt i båten här på högersidan och vi förväntar oss inte guld och gröna skogar på strecken. Tvåan här passar dock väldigt fint att spika av på ett system i vår storlek.

Brighton

Dagens jackpot ligger i 13-rättspoolen, att lägga foten försiktigt på bromsen är då inte fel. Brighton får en hel del förtroende från svenska folket och kommer streckas hårt hela vägen in i mål. Vi är dock villiga att svälja detta. ”Krockkudde” i form av jackpot som skyddar utdelningen vid favoritvinster och på andra sidan står ett bedrövligt Burnley.

Brentford

Även om Brentford inte alls har samma vinstchanser som Brighton så är tankegångarna liknande. Vi vill hålla ner variansen och behöver faktiskt inte betala något sjukt överpris i form av överstreck på detta tecken i nuläget. Två av ligans sämsta lag åker på pisk idag (Burnley, Sheffield U) och vi känner att vi behöver garderingarna på andra ställen.

Cardiff

Visserligen är laget inne i en mindre svacka men hemma i Wales brukar Cardiff vara starka. Millwall rosar inte heller marknaden och vi tror på en stark insats hos hemmalaget här. Vi ser dessutom möjligheter i oddsdropp på hemmasidan och när spelstopp närmar sig så finns det nog goda chanser till att detta är en ganska trevlig dold spik. Droppar oddset och procenten sjunker fram till spelstopp så kan detta vara en kanonspik som går under radarn för många.

Hull

Sist ut blir ett korrekt streckat Hull. Laget har imponerat sett till förväntningarna innan säsongen och huserar på en sjätteplats. Nu väntar Queens Park Rangers med tillfälligt vind i seglet. Under dagen kommer kioskgubbarna lämna in sina lappar och lagens ”fem senaste matcher” gnuggas hårt i analysen. Här har QPR gjort det ganska bra och förhoppningsvis plitas ettan ner ganska snabbt. När klockan tickar mot 16 hoppas vi då stå kvar med ett ganska fint värde på tvåan.

Halvgarderingar

En tydlig värdeskapande vask görs idag men i övrigt är det defensiven som prioriteras. Ett överstreckat Swansea plockas bort från ramen till att börja med. Visst är Rotherham inget lag för Champions League de närmsta åren, om nu inte någon prins blir shoppingsugen men helt lätt att slå detta gäng är det inte. Lägger vi då till Swanseas oförmåga att vinna matcher så är vi nog något på spåren här.

För att sy ihop balansen i ramen på ett bra sätt så plockar vi tre defensiva halvor, tecken med låg sannolikhet att gå in samtidigt som värdet inte är särskilt högt. Hårdrocksnävar i matcherna Manchester United-Bournemouth, Watford-Southampton och slutligen x2 i Huddersfield-Bristol City.

Reducering

Att enbart vaska Swansea säkerställer inte tillräckligt högt golv i våra prognoser. Vi vill därför fälla minst ett par till överstreckade favoriter. Wolverhampton, Norwich och Stoke markeras med röda utgångar och kravet ställs att max en får vinna. Mycket bra att kunna utesluta favoritvinster utan att för den delen behöva välja exakt vilka som ska ge vika.

Gula utgångar placeras på Manchester United, Bristol City, Middlesbrough och Southampton med kravet minst två, max tre. Med hjälp av denna reducering trycker vi på ett effektivt sätt ihop vårt odds och utdelningsintervall till önskad nivå.

Färdigt spelförslag för 560 kronor (57% reduceringsgrad)

Vill du haka på någon av våra andelar denna trevliga jackpot-runda så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel

Lycka till!