250.000 extra dag 3 med Champions League

Publicerades den 8 november 2023

Tredje dagen är kommen denna häftiga Topptips-vecka där samtliga dagar boostas med 250.000 kronor extra. Vilken grej för oss poolspelare, väldigt mycket mervärde för oss som tänkt ta vara på var dag. Dagens Topptips kommer att utgöras av hela sex matcher från Champions League och avslutningsvis två från brasilianska högstaligan.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Dagens spelförslag kommer vara lite annorlunda. Som en kul grej så vill vi får ner spelförslaget till max 100 rader så den fiktivt är med i vår fina tävling inne i Facebook-gruppen. Klarar du att slå oss?

Kupongen

Några större favoriter återfinns på kupongen vilket gör att vissa tecken kommer vara riktigt fina när spelstoppet närmar sig. Arsenal, Real Madrid och Bayern kommer givetvis få mångas ögon på sig vilket öppnar upp för fina lägen där bakom. Att använda sig av ovan nämnda spikar kommer säkerligen inte heller bli fel även om alla tre kanske inte bör kombineras med varandra. När det återfinns många favoriter på lappen så sprids givetvis folkets risk ut mer än om det hade varit några få ”klaringar” som de sämre spelarna brukar säga.

Spika

Arsenal är först ut. Till att börja med så ville/behövde vi spika av minst en av de tre stora favoriterna vi nämnde ovan, speciellt på ett sådant här litet spelförslag. Arsenal känns som då som ett väldigt fint val hemma mot Sevilla. Höga vinstchanser men fortsatt understreckade på Gunners medans Real Madrid och Bayern har seglat iväg en aning på strecken, visserligen högre vinstchanser men ändå.

Som komplement till inledande spiken så finns det några stycken att vi välja mellan. Vi väljer de båda Inter-lagen. Inter bort mot Salzburg och Internacional borta i Brasilien. Manchester United och PSV Eindhoven var fullgoda alternativ men fick till slut sätta sig vid sidlinjen.

Halvgarderingar

Här i förslaget vill vi gardera Real Madrid och Bayern. Att betala fullt pris för samtliga tecken kan dock kännas lite väl svårt. Vi kan därför styra våra insatser med hjälp av halvor och/eller reduceringsverktyget. Idag gör vi både och. 1x plitas ner på tyskarna och samtliga tecken markeras i Real-Braga. Varför väljer vi 1x Bayern och inte i Real? It`s a game of inches som den gode Al Pacino säger. Procenten är i skrivande stund likvärdiga medans Braga har något större vinstchanser om vi kollar på oddsen vilket vi bör göra på en mogen marknad som Champions League. Kan verka löjligt men att ta varje liten edge blir till slut enorm skillnad när ditt pool-spelande summeras efter x antal omgångar.

Reducering 

Blåa utgångar placeras på kupongens två största drakar med kravet att minst en måste vinna (Real/Bayern). Visst kunde/borde kanske vi sätta kravet exakt en vinst av dessa men det vore gött att komma in på resultattavlan i tävlingen så ett gäng skräprader kan vi leva med.

Röda utgångar placeras på Manchester United och PSV Eindhoven med kravet att max en får vinna. Även om vi gillar dessa lag som enskilda tecken behöver vi se över helheten i bygget lite. Någon favorit måste ju givetvis vika för att vi ens ska kunna få våra pengar tillbaka.

Färdigt spelförslag för 96 kronor (41% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar för kvällen hittar du HÄR

Lycka till!