250 000 extra på Topptipset

Publicerades den 6 september 2022

Gårdagen levererade några träffar där Mega TT slog högst med 13 000 kr. Bra flow just nu och tajmingen för en formtopp känns optimal. Jackpot på Stryktipset & Europatipset helgen som gick. Extrapengar på Topptipset igår, idag och imorgon. Dessutom rullpott på morgondagens Bomben. Vilka underbara tider det är för oss som älskar poolspel!

Ikväll sätter gruppspelet i Champions League igång. Det innebär häftiga matcher där lagen ska spänna musklerna och visa vilka som är de starkaste i Europa. Med 250 000 kr extra i potten och denna kupong räknar vi en med stor prispott att spela om.

Vi lämnar som vanligt in ett spelförslag hos det överlägset bästa verktyget som finns för oss poolspelare – Reducering.se

Spelförslag

Många stora favoriter sätter tonen på kvällens Topptipset och några drakar kommer behöva fällas för att utdelningen ska ta fart. Vi väljer att spela med en radinsats på 2 kr. 

Manchester City (64%) och Palmeiras (53%) spikas rätt ut. Med sex stora favoriter går det att argumentera för att spika båda två trots högt favoritskap. I vårt tycke lockar dessa två lag klart mest, Palmeiras till 53% är sagolikt fin. För att undvika att betala för en massa skräp måste vi aktivt plocka bort kalla rader. I dagens spelförslag väljer vi att spela en stor ram (729 rader) och istället kapa rader via reduceringar. 

Reduceringar

Hos Reducering.se kommer vi använda oss av två olika färgreduceringar. 

Röd – de övriga fyra favoriterna ringas in. Minst en och max två behöver gå in. Minst 1 för att reducera bort för svåra utfall och max 2 för att säkerhetsställa att vi inte betalar för skräp. Idag kommer nog inte bara en skräll att räcka till. 

Blå – Milan och Forest Green har lockande spelvärde. Minst 1 behöver sitta. 

Spelförslag för 560 kr (62% reducerat) – radinsats 2 kr

250 000 kr extra i potten och formen är på topp. Flera häftiga vinster under helgen där vi bland annat fick 13 rätt för 1,3 miljoner på Stryktipset. Nu hoppas vi formen håller i sig.

Varmt välkomna in i ombudet om ni vill haka på!

 

Skrällen
  • Celtic
team-skrallen
Spiken
  • Palmeiras
team-spiken
Draget
  • Fälla minst två stora favoriter
team-draget
Köpa en andel