250 000 kr extra på Powerplay

Publicerades den 22 september 2023

Svenska Spel fortsätter att gasa på poolspelen. Gårdagens extrapengar på hockeybomben följs upp med ytterligare adderat värde på hockeyn ikväll. Denna gång är det hockeyallsvenskan som är på tapeten när det är 250 000 kr i extrapengar på Powerplay. Vi är väldigt glada att hockeysäsongen är igång på riktigt igen!

Med ett relativt tidigt spelstopp (17.59) finns det nog goda chanser att folk är redo efter en lång arbetsvecka och hinner med att lämna in en lapp på Powerplay. Som ni vet är det positivt när folk avstår från att spela på omgångar med extrapengar, jackpot eller rullpott – då ökar återbetalningen drastiskt för oss som spelar. 

Med hjälp av Sveriges bästa reduceringsverktyg ska ett spelförslag bearbetas. 

Spelförslag Powerplay

När man har ett reduceringsverktyg att tillgå finns alternativet att spela med en väldigt stor ram och istället reducera hårt. Fördelen med ett hårt reducerad system är att man på ett effektivt sätt kan styra sina radkombinationer jämfört med ett matematiskt. 

VI kommer annvända en stor grundamen på 2187 rader vilket betyder 7 helgarderingar och 1 spik. Spiken plockas på den enda matchen utanför Sveriges gränser. Det blir Schweizisk hockey och Davos som vi sätter vår tilltro till.

Det brukar finnas tendenser på Powerplay att motståndarna helgarderar i matcher de inte är “bekväma med” och istället tar ställning på de stora lagen. Det skapar en lucka där spelvärdet hittas på annat håll. Ett 3% understreckat HC Davos passar perfekt som spik i vårt bygge. 

Reduceringar

Resterande matcher helgarderas men vi är långt ifrån klara. Grundramen är för stor och vi ska med hjälp av två färgreduceringar kapa bort en stor majoritet av grundramen. 

Röd reducering– Än så länge är det fyra rejält överstreckade favoriter på Powerplay. Till skillnad från spel som Stryktipset och Europatipset så behöver man inte vara rädd att betala för många skrällar i kombination, prispotten räcker garanterat till ikväll. Vi sätter villkoret att max två får vinna (helst ingen).

Gul reducering– Södertälje, Nybro och Djurgårdens ser samtliga attraktiva. Vi viktar 66% åt deras favör – exakt två behöver vinna.

2187 rader har blivit 432 rader. Det är ett värdesystem som siktar in sig på femsiffriga utdelningar och uppåt. Borde passa omgången utmärkt. 

Spelförslag för 432 kr (80% reducerat)

Skrällen
  • Almtuna
team-skrallen
Spiken
  • Davos
team-spiken
Draget
  • Max två röda reduceringar
team-draget
Köp en andel av Miljongänget

250 000 kr extra på Powerplay och 14 miljoner i Jackpot på Stryktipset imorgon. Det är fina tider för oss poolspelsälskare.

Varmt välkomna in i ombudet om ni vill hänga med på genomarbetade och skarpa systembyggen!