250 000 kr extra på Topptipset

Publicerades den 14 februari 2023

Svenska spel fortsätter strössla pengar över poolspelen – idag är det återigen 250 000 kr extra på Topptipset. Det följs upp med 4,5 miljoner jackpot på morgondagens Europatipset och extrapengar på Bomben dagen efter. Det är minst sagt goda tider för oss som älskar poolspel!

Vårt fokus ligger bara några timmar bort där Topptipset ska tas ned. Vi har en rolig veckoomgång framför oss med sex matcher från Championship och två intressanta åttondelsfinaler i Champions League. Värdemässigt ser det också inbjudande ut med många skeva streckfördelningar att ta tillvara på.

När vi bygger vårt spelförslag kommer vi använda oss av Sveriges bästa verktygslåda för poolspelare – Reducering.se. Planen för dagen blir att bygga en solid grundram med fokus på spelvärde och sedan  reducera bort de svagaste raderna för att maximera vår avkastning. 

Spelförslag

Det är en “klurig” runda med få lockande spikalternativ. De största favoriterna finns i Championship men varken Burnley (71%) Norwich (68%) eller Reading (61%) ser speciellt inbjudande ut. Det blir istället en tuffare väg där valet fallet på Coventry hemma mot Millwall. Ett Coventry som släpar något i tabellen men till 36% blir en värdeskapande byggsten. Vi vet att motståndarna på Topptipset gillar ta närmsta genväg mot 8 rätt och därför kan spiken på Coventry komma att betala av sig ordentligt i slutändan om vi lyckas fälla rätt favoriter. 

Vi fortsätter promenera på värdestigen och kliver ett av omgångens kallaste tecken på Birmingham. Absolut att de ska vara knappa favoriter mot Cardiff men 57% på en hemmaseger är knappast ett motiverat värde. Slutligen plockas två marginellt överstreckade kryss bort i PSG – Bayern och QPR-Sunderland. 

Reducering

Grundramen på 648 rader ska effektiviseras ordentligt. Vi har än så länge helgarderat de stora favoriterna men det finns ingen mening att betala för scenarion där 95% av fältet får 8 rätt. Därför ringar vi in Burnley, Norwich och Reading och säger att exakt ett av dessa lagen får vinna. Vi väljer att ta med ett lag för att inte göra det på tok för svårt men när vi samtidigt alltid betalar för minst två skrällar blir det tredje tecknet inte alls lika fult.

Baserat på streckfördelningen är det hemmalagen som lockar i åttondelsfinalerna. Minst en hemmaseger av PSG eller Milan blir den avslutande färgreduceringen. 

Totalt sett är grundramen kapad med 70% och siktet är inställt på fem- & sexsiffriga belopp. 

Reducerat spelförslag för 192 kr 

250 000 kr extra i potten innebär alltid ett förhöjt spelvärde gentemot en vanlig omgång. Är ni sugna på att hänga med oss ikväll så kolla in i ombudet och ser om något kan passa.

Skrällen
  • Cardiff
team-skrallen
Spiken
  • Coventry
team-spiken
Draget
  • "Exakt en" av Burnley, Norwich eller Reading
team-draget
Köp en andel