250 000 kr extra på Topptipset

Publicerades den 21 februari 2023

Idag är startskottet för en magiskt poolspelsvecka. Svenska Spel inleder med att krydda dagens pott på Topptipset med 250 000 kr. Extrapengar innebär förhöjt spelvärde och det är vi extra glada för idag då vi mer än gärna spelar denna fina runda. Med en kupong helt utan stora favoriter och fotbollsgodis som Real Madrid -Liverpool vill man inte sitta på sidlinjen. 

Det är inte ofta vi har så goda förutsättningar som poolspelare som denna vecka. Vad sägs om följande schema:

Som poolspelare slåss vi mot en svag återbetalningsprocent och därför är det extra glädjande när procenten letar sig uppåt. Det är lätt att bli fartblind och ta det för givet men kom ihåg att det kommer komma kallare perioder. Helt plötsligt är det “istid” och det vattnas i munnen av att se lite extrapengar på TT där Piteå – Motala är omgångens mest intressanta match. 

Spelförslag

Det är en kupong helt i vår smak. Få favoriter gör att vi kan attackera omgången offensivt och spela stenhårt mot spelvärde. Den mest intressanta matchen på förhand är Liverpool mot Real Madrid. Förra årets final men det är två lag som har det kämpigt den här säsongen. Vi väljer att lägga våra pengar på Liverpool till 38% vilket är för lågt, hemmafördelen ska väga tyngre än så. 

Den andra spiken hittar vi längst ned på kupongen. Spelvärde kan och ska vi spela hårt mot och då är ett understreckat Portvale till 44% ett utmärkt val. Övriga favrotier streckas hårt men just Liverpool och Portvale verkar de tidiga pengarna ratat, det tackar vi för. 

Vi är relativt nöjda med grundramen men tar bort två icke önskvärda kryss som en avslutande åtgärd. Nu ska vi använda marknadens bästa reduceringsverktyg för att finslipa det hela. 

Reduceringar

Mantrat idag är spelvärde. Det är en kupong där man i princip inte kan spela för svårt vilket gör att vi verkligen kan bestraffa de felsatta priserna. Detta ska vi uppnå via två olika färgreduceringar. 

Röd – fyra lag som favoriseras tungt av svenska folket ringas in – max två av dessa får sitta. 

Gul – Millwall (23%) och Stoke (22%) är underdogs men den låga streckprocenten lockar för mycket, minst ett lagen behöver vinna. 

Spelförslag för 216 kr (33% reducerat)

Skrällen
  • Blackpool
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Port Vale
team-draget
Köp en andel