250 000 kr extra på Topptipset

Publicerades den 17 april 2023

Tråkig helg i ombudet utan storklonk. Vi tar nya tag och får faktiskt en snabb chans till revansch när Svenska Spel väljer att krydda till Topptipset ikväll. 250 000 kr extra ligger och väntar på oss i prispotten.  Det är en trevlig måndagskupong som blandar svensk fotboll till klassiskt möte i Premier League. 

Första omgången i Reducerings-EM är avklarad där 11 rätt blev bäst för ”psgatelje”. 7 890 kr leder användaren på efter 1 spelad omgång av totalt 7 stycken. Har du missat första rundan så är det inga problem. Mest inspelade pengar över 7 Europatipset-omgångar är det som gäller. Det kostar inget att vara med och vinnaren får 10 000 kr till en fotbollsresa. Ett måste att vara med i vårens roligaste tävlning.  Lär mer på Reducering.se

Tillbaka till Topptipset. Det är en rolig men relativt favoritbetonad kupong.  Vi kommer därför i dagens spelförslag att skruva på taktiken. Det blir en mindre ram än normalt men det blir 5 kr radinsats istället.

Spelförslag

Det kluriga med att skapa ett tidigt spelförslag är att vi inte har all information tillgänglig. Med bara några hundra tusen kronor omsatt vet vi att streckprocenten kommer röra på sig ordentligt. Därför kommer vi, förutom att attackera de tidiga pengarna, anta vissa streckrörelser fram till spelstopp. Vi kommer att spela med en grundram på 243 rader vilket innebär 3 spikar och 5 helgarderingar. Taktiken blir att knixa fram en solid trippel och sedan använda sveriges bästa reduceringsverktyg till att reducera kalla utfall där bakom.

Spikar
  • Liverpool
  • Malmö FF
  • Fiorentina

Liverpool

Laget som inte fått till det överhuvudtaget den här säsongen. Från att ha varit Citys stora utmanare senaste åren till att befinna sig på 8:e plats. Det går snabbt i fotboll! Det har varit bitvis lite positiva vindare senaste tiden. Stark insats mot Arsenal sist som borde ha belönats med 3 poäng. Ikväll besöker de svaga Leeds på Elland Road och då tror vi de har goda chanser att ta med sig 3 poäng. Årets prestation gör förhoppningsvis att motståndarna väljer att måla brett och vår förhoppning är att streckprocenten kan hålla sig runt 60%, då är det en mycket solid spik!

Malmö FF

Skåningarna upplevde en liknande säsong som ovanstående lag förra säsongen. Senaste årens giganter i svensk fotboll slutade på en sjundeplats och revanschlusten är stor i Malmö. Rydströms intåg i Malmö har poängmässigt varit bra men spelet behöver bli lite bättre om guldet ska spelas hem. Vinst med nöd och näppe mot seriens svagaste lag senast. IFK Göteborg har å andra sidan både presterat dåligt och fått med sig noll poäng efter två omgångar. Känslan är att det förmodligen kommer vara lika många poäng på kontot för IFK Göteborg även efter denna runda. Malmö FF spikas!

Fiorentina

Vilken resa Fiorentina gjort den här säsongen. Från en poängmässig svag start till obesegrade senaste 13 matcherna. De har inte mycket att spela för tabellmässigt men vi tror att segertåget kommer rulla på. Atalanta jagar fjärdeplatsen men starka Fiorentina kommer vara numret större ikväll!

Reduceringar

Hos reducering.se ska vi fila på de sista detaljerna.

Röd – En viktig aspekt (som möjliggörs med reduceringsverktyg) är att ta bort scenarion när alla favoriter vinner. Det blir extra viktigt när vi spikar tre favs. Det är framförallt BK Häcken och Celta Vigo vi siktar in oss på att fälla. Max en får vinna!

Gul -Både Jönköping Södra och Trelleborgs FF är i skrivande stund attraktiva tecken rent värdemässigt. Vi viktar något i deras favör, minst en måste vinna.

Radinsats – 5 kr

Spelförslag för 600 kr (5kr radinsats)

Skrällen
  • Mallorca
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Fiorentina
team-draget
250 000 kr extra i potten - köp en andel