250 000 kr extra på Topptipset och årets snöbollstävling!

Publicerades den 2 oktober 2023

Efter en helg fylld med tolvor i ombudet känner vi oss rejält revanschsugna. Poolspel kan vara ett grymt spel och ibland kommer man in i perioder där det inte studsar rätt vilket alltid är frustrerande. Samtidigt kan inte spel med storvinster existera utan en hög varians. Vi fortsätter fokusera på att bygga solida system och räknar med att det snart är vår tur igen, varför inte redan idag när det är 250 000 kr extra på Topptipset!

Innan vi hugger in på Topptipset vill vi rekommendera årets snöbollstävling i vår facebook-grupp. Det är enkelt att delta och vinnaren får hela 10 000 kr. Läs mer här om du vill vara med och slåss om potten

Snöbollstävling

Svenska Spel startar i ett högt tempo. Det är 250 000 kr extra på Topptipset, både idag och imorgon. Dessutom har vi en mäktig jackpot på Stryktipset att se fram emot – hela 20 miljoner(!) ligger i potten inför lördagens omgång,  det ser vi onekligen fram emot.  Vi tar dock en spelform i taget och närmast väntar dagens Topptips. Det är två lag i kampen om SM-guld som sätter tonen på kupongen och hur man hanterar dessa påverkar hur man bör spela på resterande kupong. Vi ska som vanligt bygga ett tidigt förslag till Topptipset hos reducering.se

Spelförslag till Topptipset

Elfsborg och Malmö FF har på pappret lätta hemmamatcher mot Varberg respektive Brommapojkarna. Varberg är som bekant i princip redan utslagna medan Brommapojkarna har allting att spela för. Både favoriterna streckas 85% + och det är nog troligt det kommer sluta på dessa priser även närmare spelstopp. Tack vare en så pass favortbetonad kupong väljer  vi en mindre grundram än normalt och spelar istället 10 kr radinsats

Även om Elfsborg har vacklat senaste tiden har vi svårt att se att Varberg skulle kunna matcha de på konstgräset. Man brukar säga att motivation slår klass och när då det klart bättre laget också har betydligt mer att spela för ser vi ingen anledning att måla något annat än en gulsvart seger. 88% på Elfsborg lockar betydligt mer än t ex 85% på Malmö FF eller 74% på Cagliari – i de matcherna helgarderar vi istället.

Brage till 51% och Chelsea till 41% är kanonspikar i vårt tycke. Det har nog inte undgått många hur risigt start Chelsea har haft i årets Premier League men de underliggande siffrorna tyder på att det kommer vända för london-laget och 41% är helt enkelt en alldeles för stor överreaktion. Har potential att bli dagens bästa spik.

Ett annat lag som varit skakiga är Utsikten. Från en nästan klar allsvensk plats till att våra långt ifrån klara. Hemma mot Östersund ser framförallt det oavgjorda resultatet mindre attraktivt ut, 4% överstreckat kryss är sällan bra. Detsamma kan sägas om match 4 där krysset till och med är ännu fulare. Vi målar dubbel hårdrocksnäve!

Reduceringar Topptipset

När tre favoriter spikas behöver vi fälla någon annan. Siktet ställs in på antingen Malmö FF eller Fiorentina. Via en färgreducering (röd) ställs villkoret – exakt en behöver vinna.

Bygget är färdigt. Det är inte det mest offensiva men med 10 kr radinsats och 250 000 kr extra i potten så borde det passa omgången väl!

Spelförslag för 480 kr (10 kr radinsats)

Skrällen
  • Brommapojkartna
team-skrallen
Spiken
  • Elfsborg
team-spiken
Draget
  • Chelsea
team-draget
Köp en andel till Topptipset

Snöbollstävling