250.000 kronor extra på Topptipset!

Publicerades den 27 maj 2024

Vi inleder veckan med 250.000 kronor extra på Topptipset! Ett gäng trevliga matcher där svenska bollen är i huvudfokus, sex av åtta matcher hämtas här hemifrån där AIK-Göteborg ändå får ses som den mest intressanta. För att få ihop kupongen så besöker vi även Tyskland och Island.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Kupongen ser väldigt attraktiv ut ur ett spelperspektiv, flera av favoriterna streckas enormt hårt trots att verkligheten är något helt annat. För att kunna vinna på poolspel så behöver den stora massan vara snett ute i sin värdering. Idag är de verkligen det och lägger vi till faktorn att potten är boostad med 250.000 ”lotter” som inte kan vinna så har vi en väldigt fin runda att se fram emot.

Ny bygger vi!

Spika

I dagens spelförslag kommer vi använda oss av två spikar, Fylkir och Jönköping Södra. I skrivande stund är Fylkir enormt understreckad och Jönköping smått understreckad. Tillsammans gifter de sig väl och vi, samt oddsen tror att detta är två starka hemmafavoriter som svenska folket ratar lite väl mycket om vi jämför med lag i liknande fack. Sällan vi får så pass starka favoriter i kombination med varandra till ett sånt här värde.

Variansen på dessa spikval är relativt låg och direkt skiljer vi oss från den stora massans inledande val. Vi kommer vaska ett tre andra hårt streckade lag redan i ramen men denna väg ger oss även möjlighet att gardera på annat håll där pengarna gör mer nytta. Att gardera favoriter till korrekta streck en omgång med extrapengar när det finns så enormt fina möjligheter i andra matcher är bara dumt. Övertänk inte!

Halvgarderingar

Här sätter vi tonen på hela bygget, spikarna valdes egentligen i efterhand. Börja inte alltid i samma ände (spikar exempelvis), var flexibel. Idag var det uppenbart att tre lag ska jobbas bort till dessa streck, Trelleborg, Lund och Dusseldorf. Tre favoriter som trycks upp till skyarna av svenska folket där sanningen ligger långt ifrån. Det är dock tre favoriter så bågen är spänd och därifrån fick vi leta spikar som passar in för att få ett välbalanserat bygge svårighetsmässigt.

Reduceringar

Bygget är redan effektivt som det är med en så pass välbyggd ram, vi vill dock finslipa lite. Som helhet är bygget offensivt och därför vill vi vikta en aning mot favoriter som dragit till sig lite mer humana streck. AIK och Norrköping markeras med blå utgång och kravet ställs att minst en av dessa måste vinna.

Spelförslag för 120 kronor (44% reduceringsgrad) 

Det går alldeles utmärkt att klicka vidare hela vägen in till Svenska Spel via ”lämna in”. Då är du med och jagar pengarna i potten med exakt det spelförslag som presenterats. Vill du istället haka på något av våra andelar som lämnas in senare under dagen så finner du andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Lycka till!