250k extra Topptips

Publicerades den 8 november 2022

En på förhand redan trevlig Topptipskupong blir ännu finare när vi får boostad pott med 250.000 kr. Matcher från Europas större ligor kompletteras med härliga Championship. Dessutom har vi ingen megafavorit på lappen, vilket gör att de lite mer tydliga favoriter som finns kommer få mycket spiktecken i stugorna och således sticka iväg i streckprocenten. Bra läge att få betalt för skrällarna.

Vi bygger här på sidan ett spelförslag med ramen 486 rader. Systemet går att köpa in sig i för 90kr/andelen.

Förutom att bygga systemramen använder vi reduceringsverktyget från reducering.se till att ge förslag och idéer på hur du kan tänka för att reducera ner ditt system och på så sätt minska systemkostnaden samtidigt som du viktar ditt system mot de radkombinationer du önskar att betala för.

Spikförslag

Två fina spikförslag finner vi i tyska Bundesliga. Både Gladbach och Stuttgart streckas runt 50%, vilket får anses vara hyfsat korrekt. Men då det på kupongen finns tre andra lag med högre vinstchans så hoppas vi att streckprocenten kan hålla sig någorlunda vettigt. Skulle det sticka iväg upp mot 55-60% så behöver vi kanske tänka om.

De större favoriterna går såklart att använda som spikar, men kanske främst om du väljer att spela system som multikuponger. Om vi väljer, som i detta fall att spela x1kr så ser vi gärna att de tyngre lagen garderas och på så sätt ger höjd för fin utdelning även på radinsats x 1kr.

Halvgardering

Underbara, älskvärda och fina Stoke – skämt och sido – man kommer väl alltid fel på detta Stoke. Men vi gör ett försök även här idag. Luton ska tas emot på hemmaplan och Luton streckas nu hyfsat korrekt som underdog, till och med lite hårt. En sådan underdog funkar alltid att plocka bort, speciellt om du garderat andra större favoriter och vill hålla ner variansen.

Reduceringar

Gul reducering: En enkel klassisk reducering med de tre stora favoriter som finns på kupongen. Max 2 av dem får segra. Således betalar vi inte för de rader som innefattar samtliga tre favoritsegrar. Rejäl höjd ges också då vi även tål poängtapp på samtliga tre. Den mer försiktige och som vill ha ner systemkostnaden ngt med lägre varians kan göra detta genom att istället använda minst 1, max 2.

Blå reducering: Tre lag med vettigt eller helt ok förhållande mellan vinstchans och streckprocent markeras. Kravet blir att minstett av dessa tre lag behöver vinna.

Totalt har vi nu reducerat ner systemet med 25% och radantalet är 364 rader. Vid valet att sätta ut gul reducering på minst 1 max 2 får sjunker radantalet till 252 rader.

Spelförslaget ses i sin helhet och är färdigt för inlämning för den som vill här

 

 

Skrällen
  • Cremonese 1X
team-skrallen
Spiken
  • Stuttgart
team-spiken
Draget
  • Stoke
team-draget
Andelsspel på Topptipset