300 000 extra på Bomben

Publicerades den 27 november 2022

Normalt sett skriver vi om Europatipset på söndagar men idag har vi inget sådant att jobba med. VM-Tipset har som bekant ersatt Europatipset under dessa veckor och nästa omgångar där väntar på tisdag – då med ännu en jackpot på 5 miljoner kronor. Men vi går inte lottlösa idag. Det blir Bomben med 4 matcher & 300 000 kr extra i potten!

Gårdagen blev en sömnig historia för vår del på Stryktipset. Det blev några kraftiga oddsrörelser under sista timmen som vi hängde på, tyvärr gick resultatet på matcherna i motsatt riktning. Utdelningen på Stryktipset ser dock ut att bli låg ändå, vinner Japan är det inte alls omöjligt att vi får se en Jackpot vid nästa runda. 

Vi lämnar Stryktipset tillfälligt bakom oss slänger blickarna mot kvällens Bomben. Sedan en tid tillbaka går det att reducera Bomben hos Reducering.se vilket vi tycker är fantastiskt. När det är rullpott eller extrapengar är värdet nästan alltid högt på Bomben och att addera reducerade rader till ekvationen förhöjer värdet ytterligare.

Spelförslag Bomben

Extrapengar på 300 000 kr gör att omsättningen med all säkerhet kommer bli tillräckligt hög för att vi ska kunna spela offensivt mot spelvärde. Det är en match ikväll och sedan avslutas kupongen imorgon med tre heta VM-matcher. 

Spanien – Tyskland

Första matchen som öppnar Bomben. Det betyder att vi får reagera på laguppställningar om något överraskande skulle ske. I skrivande stund är det den match med högst förväntade mål bland alla fyra matcherna. Tyskarna måste i princip vinna för att inte åka ur och vi tror det kan bli öppna spjäll. Därför målar vi hela 8 tecken i matchen (0-3) men reducerar bort vissa “vanliga resultat” via gul markering (max 1)

Kamerun – Serbien

Ännu ett viktigt möte i VM men här kommer det nog bli desto målfattigare, speciellt för Kamerun mot ett bra Serbien. Vi målar lågt på Kamerun och tar med något högt tecken på Serbien ifall Mitrovic har vaknat på rätt sida.

Sydkorea – Ghana

Mållinan på matchen ligger just nu på 2.00 och vi förväntar oss ett tajt möte. Nollan på Ghana blir nyckeldraget i bygget där vi spikar rakt ut till 26%. Streckprocenten lockar dock upp oss till att spela med Sydkorea, vi kör 2:an & 3an:

Brasilien – Schweiz

Det ska bli intressant att se hur Brasilien presterar när Neymar är borta. Givetvis många namnkunniga spelare men streckprocenten på en målfest för Brasilien lockar inte alls. Vi väljer istället att spela för ett tajt och målsnålt möte – vi tar till och med in nollan på Brasilien som kommer rensa ordentligt om den sitter (5%). 

Spelförslag för 472 kr (69% reducerat)

Vi har i spelförslaget använt oss av tre olika färgreduceringar för att effektivisera systembygget. Främst försöker vi säkerhetssställa att några skrälltecken kommer med samtidigt som det inte blir en för hög svårighetsgrad.

Vill du spela en egen lapp ikväll kan vi varmt rekommendera att göra det hos Reducering.se. Att reducera på Bomben är starkt verktyg att ha i lådan!

 

Skrällen
  • Sydkorea eller Serbien kan göra många mål
team-skrallen
Spiken
  • Ghana blir mållösa
team-spiken
Draget
  • Brasilien gör mindre mål än förväntat
team-draget
Köp en andel