300.000 extra på Hockeybomben

Publicerades den 2 november 2023

Vilken läcker hockeytorsdag vi har framför oss. Hela sju matcher från SHL och som om det inte vore nog så spetsas Hockeybomben med 300.000 kronor extra. Frölunda-Modo, Färjestad-Luleå och Leksand-Malmö är matcherna som ska benas ut.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu bygger vi!

Frölunda (2,3,4,5,6)-Modo (1,2,3)

Två lag som överraskar på olika håll. Frölunda tippades i toppen medans Modo förväntades vara på helt andra sidan. Enligt vissa modeller var det förstaplats mot sistaplats om vi tittar på förhandsranking. Frölunda har inte alls kommit upp i nivå och Modo ligger ett par snäpp högre upp än vad många kunde tro (poängmässigt). Båda lagen spelar ganska slaskig hockey och vi blir inte förvånade om det blir ett gäng mål i denna tillställning. Även om göteborgarna har gott om fire-power så lyser ineffektiviteten med sin frånvaro stundtals, vi känner oss då ganska trygga med att lira 2 till 6 på hemmalaget här. Modo löser mål idag men kommer inte kunna vingklippa göteborgarna allt för mycket, 1 till 3 känns solitt.

Färjestad (1,2,3)-Luleå (1,2)

Ruggigt spännande match, en tidig seriefinal ska gå av stapeln uppe i Karlstad när ettan och tvåan möts. Här vankas det ingen sprudlande mål-fest och vi väljer att gå ganska lågt på bägge lagen. 1,2,3 på Färjestad och 1,2 på Luleå, den som har råd bör ta med nollorna. Linan är 4.5 mål och det är favorit på undern på oddset hos Svenska Spel. Visst kan Färjestad i tid och otid skölja över sina motståndare på hemmaplan men när Luleå står på andra sidan känns det föga troligt, max tre mål räcker på FBK. 1-1 inför sista perioden och återstående 20 minuter spelas mer eller mindre av och lagen flippar om extrapoängen? Känns som ett rimligt scenario.

Leksand (1,2,3,4,5)-Malmö (0,1,2,3,4)

Den här matchen tycker vi är svårast att sia om på förhand. Vi öppnar börsen köper ett gäng med tecken i ramen. Två lag som i perioder spelar väldigt lynnigt och spelet kan bölja fram och tillbaka. Samtidigt som Hawaii-hockeyn är nära till hands så kan båda lagen dra i handbromsen rejält. Malmö imponerar väldigt mycket sett till förväntningarna laget hade på sig inför säsongen och Leksand är alltid en riktig joker.

Färdigt spelförslag 858 kronor (62% reduceringsgrad)

Reducering

Grön: minst 1, max 1 (exakt 1)

Röd: max 1

Vill du nypa dig en andel av oss i Miljongänget till kvällens runda så finner du som vanligt dessa inne i ombudet hos Svenska Spel.